reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochani nigdy nie udzielałam się tutaj
ale zawsze, od samego początku śledziłam
ten wątek i losy Majeczki...
Nigdy nic nie napisałam bo niby co
miałabym napisać, żadne słowa tutaj
nie są odpowiednie...
Miałam wielką nadzieje, wierzyłam
że wszystko się uda...
Chcę tylko napisać że bardzo mi przykro,
bardzo to wszystko przeżywam razem z Wami
i bardzo współczuje...

reklama
Madziu - zdrówka dla Filipka!!!!

Monika - jeszcze raz dziekuje za zaproszenie na poczęstunek po uroczystości, ale naprawde bardzo się spieszyłam, hmmmmmm szkoda. Pamietajcie jestescie codziennie z moich myslach i modlitwach. Życze Wam z całego serca abyście przeszli przez te chwile razem w miłości i wierze jaka Nam pokazaliscie.

dobranoc Majeczko (*)

Madziu zdrowka dla Filipka!!

zdjecie ktore nam pokazalas.....wszystkie jestescie piekne kobietki...powinnyscie sie wszystkie na tym zdjeciu smiac i wznosic toasty....a nie siedziec w czarnych ubraniach na tak smutnym poczestunku:-:)-:)-(...jest mi bardzo przykro ze twoja przyjazn z Monika powiazana jest w takie straszne okolicznosci....zycze wam z calego serca zebyscie kiedys spotykajac sie wspolnie mogli sie smiac i cieszyc swoja obecnoscia....sciskam was mocno!!!

Madziu zdrowka dla Filipka!!

zdjecie ktore nam pokazalas.....wszystkie jestescie piekne kobietki...powinnyscie sie wszystkie na tym zdjeciu smiac i wznosic toasty....a nie siedziec w czarnych ubraniach na tak smutnym poczestunku:-:)-:)-(...jest mi bardzo przykro ze twoja przyjazn z Monika powiazana jest w takie straszne okolicznosci....zycze wam z calego serca zebyscie kiedys spotykajac sie wspolnie mogli sie smiac i cieszyc swoja obecnoscia....sciskam was mocno!!!
I ja się pod tym podpisuje ...bo sam nie wiem co mam już pisać żeby ukoić wasz ból i cierpienie.........
Moniko bije od Ciebie taki spokój...............
Myślę o was MM i modlę sie za was
Doris dziękuje za to że napisałaś jak to było chociaż jak sobie to wyobrarze,to serce mi ściska , i łzy ciekną po policzku ..............:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Madzia uściskaj Filipka niech szybko wraca do zdrowia.....:tak::tak::tak::tak::tak:

(*) Majeczko Pamiętamy...

a co u Zosi?

Serce MalwinyZobacz załącznik 65134

Doris... wzruszyłam się czytając....

Nie przychodzi mi nic nowego ani nic odkrywczego co mogłabym napisać... poza tym, że jestem, pamiętam i myślę o Was - Moniko, Marcinie i Majeczko.

Moniko i Marcinie jestem z Wami myślami...

Majeczko
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Dopiero teraz mogę napisać na forum....
Filip chory :(
Rozmawiałam dziś z Moniką....prosiła zebym wkleiła zdjęcie z pożegnania Majeczki....
Na zdjęciu jest Monika, jej kuzynka Doris, Iwona mama Juleczki która leżała z Majecikiem na OIOMie...i ja....

Moniko, Marcinie....gdybym mogła to odebrałabym wam choć cześć tego bólu....gdybym tylko mogła...:-(
Mocno was tulę kochani....

Monika taka spokojna i taka inna...:-:)-:)-(

Ja ostatni rzadko zaglądam, bo kiedy tylko wchodzę na ten wątek, to płaczę...teraz filmik, opis Hakera..opis doris...jak nie płakać..
choć wierze, nie rozumiem...
ciągle pytam dlaczego...
i czekam na wielką pomyłke...
a jej nie ma....

co dzień tule synka i dziękuje Panu, że on jest zdrowy, że go mam...

Moniko, Marcinie, tule i jestem blisko...choć daleko....jesteście wspaniali...

Majeczko, Aniołku (*) (*) (*)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry