reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam z rana... też myślę....i czekam...
wiem że może nie powinnam ale czekam na widomość od Moniki choćby bez żadnych słów ....tylko zielone światełko byłoby dla mnie pocieszeniem:-(

Moniczko jestes silna , skad bierzesz tyle wiary...?ja wciaz placze za Majką , dlaczego Bóg ja zabrał .....?????????DLACZEGO?

Witam i ja i pozdrawiam wszystkich tu zaglądających !!!

Też czekam na pościk Mońcik....ale wiem ze na to trzeba czasu nie śpieszmy się:no:

Na wszystko przyjdzie czas,ona na pewno tu zagląda i czyta nasze posty.wie że nie jest sama że mu tu zawsze jesteśmy i zawsze będziemy na nią czekać !!!
Wspierajmy ja modlitwą dobrym ciepłym słowem Ona i Marcin tego potrzebują teraz bardzo!!!

MM jestem ...pamiętam....myślę.......przytulam...........modlę się!

Serce MalwinyZobacz załącznik 65138

cześć e - cioteczki ...................
Moniko Marcinie jestem z Wami myślami .............

Dzień dobry!

MM przytulam mocno...

Maju, pszczółko
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

"Życie jest piękne
Tak bardzo żyć chciałaś
Bóg Cię powołał
Odejść musiałaś"

Majeczko (*)
Śpij spokojnie Aniołku.

Moniko,Marcinie łączę się z Wami w modlitwie i wierzę że Dobry Bóg będzie Was zawsze trzymał za rękę.

... po raz kolejny przeczytałam pierwsze strony wątku.......nie mogę uwierzyć ... jak to się stało??? - tyle w nas bylo nadziei....i siły w Monice... nie chcę płakać ale sma łzy ciśną się do oczu
.... dla mnie jeszcze chyba nie nadeszła ta chwila pogodzenia się z odejściem Majeczki:unsure:

reklama
Jestem...jak co dzień...

I będę...dla MM...
I dla Mai (*)...

Moniczko Marcinie...nie umiem ukoić Waszego bólu...ale chcę żebyście wiedzieli że jesteście w moich myślach i modlitwie...

Majeczko (*)...pamiętam...tęsknię...

Witajcie e-ciocie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry