reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Śpij Aniołeczku Kochany!!! Nigdy Cię nie zapomnimy [*][*][*][*] Już na zawsze będziesz w naszych sercach [*][*][*][*]

Staram sie zrozumiec wole Pana, ale jakos nie potrafie :-(
Przeczytalam gdzies:
Kogo Bóg darzy wielką miłością, w kim pokłada wielkie nadzieje, na tego zsyła wielkie cierpienie, doświadcza go nieszczęściem.
Moze rzeczywiscie nasze doczesne zycie jest tylko krotkim testem, proba wiary... Przypomina mi sie opowiesc o Abrahamie, ktorego Bog poprosil o zlozenie w ofiarze swojego upragnionego syna. Gdy Abraham zdecydowal sie to zrobic, Bog go poblogoslawil za oddanie. "Ponieważ to uczyniłeś i nie wzbraniałeś się ofiarować mi jedynego syna swego, będę ci błogosławił obficie i rozmnożę tak licznie potomstwo twoje jak gwiazdy na niebie i jak piasek na brzegu morza, a potomkowie twoi zdobędą grody nieprzyjaciół swoich. I w potomstwie twoim błogosławione będą wszystkie narody ziemi za to, że słuchałeś głosu mego"

Tak mi sie skojarzyla ta historia ze slowami Mońcik przepelnionymi wiara i ufnoscia Bogu... Ja wiem, ze to mialo byc inaczej! Ale widocznie to byla czesc Boskiego planu. Jestem pewna, ze dzieki temu, ze ich wiara nie zostala zachwiana przy najciezszej z mozliwych prob, Bog im to stokrotnie wynagrodzi...
Nie umiem sobie tego inaczej wytlumaczyc :no:

A dla naszego Aniołka swiatelko
[*]
[*]
[*]
Po tym wszystkim co zdzialala nasza Pszczolka na pewno od razu trafila do raju i dostala najpiekniejsze skrzydelka

Majeczko, gwiazdeczko droga pewnie właśnioe załopotałaś skrzydełkami na pożegnanie, pobłogosław nas w naszym ziemskim życiu, poproś Boga o siłę dla rodziców, aby umieli się jeszcze kiedyś cieszyć życiem, żeby się kochali mimo wszystkich przeciwności jakie ich ostatnio spotykają. Kochana dziecinko, Śpij spokojnie ANIOŁKU
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Nie mogłam być tu o 11.00 ale myślami byłam przy Monice i Marcinie, modliłam się o siłe i spokój dla Nich i za Maję .....

u mnie też świeci piękne słońce i niebi jest błękitne.
wiem że Maja jest teraz w niebie z Bogiem i swoją miłoscią do rodziców pomaga słońcu tak pięknie świecić.

reklama
Nasza świeczka pali się tak mocno ja mocno dziś świeci słońce......................:-(
Pan Bóg się chyba bardzo cieszy , że maleńka jest już z nim ...............
A ta piękna pogoda to chyba znak dla nas , że należy mu ufać , że tam jest lepiej........
Moniko Marcinie ...........jestem z Wami myślami...............

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry