reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja juz nie wiem,co napisac... :-(
Strasznie ciezko mi uwierzyc,ze to juz jutro... :-( :-( :-(

MMM,jestem z Wami! Jestem i bede!

Nie... Nie wierze... :-( :-( :-(

[*] [*] [*]

reklama
MM tulę Was mocno i wciąż myślę... Będę z Wami jutro, tak jak jestem teraz... Myślę wciąż i modlę się...o siłę dla Was...

Ja też nadal nie wiem co powiedzieć. Zaglądam tu ciągle i ciągle nie wierzę, że tak się to potoczyło. Jutro zabieram na pogrzeb całą masę chusteczek, bo napewno będę ryczeć jak bóbr...
Modlę się z całego serca o siły dla Moniki i Marcina...

Madzia dziękuję za wszystko... za wieniec, za to że będziesz z Monika i Marcinem w tych najtrudniejszych chwilach... Pożegnaj proszę Majeczkę w naszym imieniu :-(

Moniko, Marcinie, dużo sił dla Was na jutro :-(

Majuniu... (***)
Oliwko... (***)

Kochane, kładę się... Chociaż pewnie nie usnę... Życzę Wam mimo wszystko spokojnej nocki.

MM jestem z Wami wciąż...

Majeczko, Twoje życie było krótkie ale jakże przepełnione miłością... (*)
Moniko, Marcinie... będę jutro z Wami myślami...
Dziękuję, że mogłam Was poznać ... wiele to dla mnie znaczy
Śpij spokojnie Aniołku kochany (***)

Ja znowu późno... kolejny ciężki dzień. Smutno mi ogromnie... jutro jest ten dzień... ogromnie smutny dzień...
Madziu dziękuję za to, że tak pięknie się wszystkim zajęłaś, napis wzruszający

[*]
[*]
[*] Dla Naszego Aniołka

Madziu - ja tez bardzo dziękuję za to, że mogę choć w taki sposób pożegnać Małego Aniołka, że podjęłaś się tego wszystkiego.

Ciągle myślami jestem przy Was - MM! Spokojnej nocy... bądźcie nadal silni i mocni, Bóg jest z Wami

reklama
I ja jestem...
i czekam...
na cud...
niby już sobie wszystko poukładałam...
a potem patrzę na to ostatnie zdjęcie Majeczki (*)
i znów się wszystko rozsypuje...
oczy mam suche od łez...

Moniko, Marcinie... mocnoooooooo przytulammmmm

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry