reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzięki dziewczyny...nie pomyślałam zeby w necie sprawdzic...mam juz mętlik w głowie :(
Na szarfie jest napis: Majeczko, serc tysiące poruszyłaś.... ciocie i wujkowie z BB....sama tak zadecydowałam....przepraszam ale było troche propozycji a ja musałam juz podac....
Mam nadzieje że jest dobrze....
.....idę jeszcze reszte naszykować...wcześnie rano jedziemy.......buuuuuuuuuuuu
:(((((
Majuś słońce nasze......
[*]
[*]
[*]
Może jeszcze potem tu zaglądne....

Madziu, napis piękny i wieniec też:(((
Bardzo dziękuję, że będziesz jutro ... również w naszym imieniu :((((

Majeczko,też Cię późno poznałam,zbyt późno ale dzięki Twojej histori dużo zrozumiałam i pokochałam Ciebie.Jesteś wspaniałą dziewczynką.Jesteś...Bo na zawsze będziesz w moim serduszku!
ŚPIJ SPOKOJNIE!

Madziu dzieki za twoje zangażowanie w zorganizowaniu wieńca dl Majeczki
[*]

Ogarnia mnie straszny niepokój na o jutrzejszy dzień, modle sie o to aby Bóg dał dużą siłę Monice Marcinowi i Nam wszystkim przejść to wszystko:-:)-:)-(

Dzisiaj mój synuś chyba wyczuwał mój niepokój i szybciutko usnął więc mam cisze i spokój na modlitwę.

Majeczko wiele serc poruszyłaś......... Śpij spokojnie Aniołeczku (*)

Nie moge uwierzyc ze to juz jutro:(:(:(:(:(...
MM badzcie silni...jestesmy z Wami i modlimy sie za jutro,za Was i o to zeby zaswiecilo dla Was slonce...Niech Bog ma Was w swojej opiece...

Madziu dziekuje Ci i modle sie o sily dla Ciebie na jutro...Trzymaj sie kochana...

(*)(*)(*) Dla Majeczki i Oliwki...

Zosienko zbieraj sie kochanie malutkie...

Madziu nie przepraszaj bo nie masz za co:tak: mysle ze moge powiedziec to w imieniu wszytskich
JESTESMY CI BARDZO BARDZO WDZIECZNE ZA TO ZE PODJELAS SIE ZAKUPU WIENCA I ZE JEDZIESZ .....
pomodle sie takze za to byscie szczesliwie dojechali do Majki:tak:

[quote=aggamell;1939068]
Jak będzie wiadomo kiedy jest pożegnanie Maleńkiej

to wypuśćmy w niebo BALONY !
By spoglądały na Rodziców z nieba jak te cudowne oczka które widziałam na zdjęciach.
Mońcik tule mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

Teraz wiem :-( 11.oo
Czy deszcz czy wiatr.... balony białe wyśle prosto do nieba.............
I światełko...niech otula ciepłem...

Modle się ..MMM na zawsze zostaniecie cząstka mojej pamięci.

Szczęście w was trwa i będzie trwało
Tylko sił niech starczy.

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Madziu nie przepraszaj bo nie masz za co:tak: mysle ze moge powiedziec to w imieniu wszytskich
JESTESMY CI BARDZO BARDZO WDZIECZNE ZA TO ZE PODJELAS SIE ZAKUPU WIENCA I ZE JEDZIESZ .....
pomodle sie takze za to byscie szczesliwie dojechali do Majki:tak:

Gorąco dziękuje:blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry