reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzięki dziewczyny...nie pomyślałam zeby w necie sprawdzic...mam juz mętlik w głowie :(
Na szarfie jest napis: Majeczko, serc tysiące poruszyłaś.... ciocie i wujkowie z BB....sama tak zadecydowałam....przepraszam ale było troche propozycji a ja musałam juz podac....
Mam nadzieje że jest dobrze....
.....idę jeszcze reszte naszykować...wcześnie rano jedziemy.......buuuuuuuuuuuu
:(((((
Majuś słońce nasze......
[*]
[*]
[*]
Może jeszcze potem tu zaglądne....

Madziu, napis piękny i wieniec też:(((
Bardzo dziękuję, że będziesz jutro ... również w naszym imieniu :((((

Majeczko,też Cię późno poznałam,zbyt późno ale dzięki Twojej histori dużo zrozumiałam i pokochałam Ciebie.Jesteś wspaniałą dziewczynką.Jesteś...Bo na zawsze będziesz w moim serduszku!
ŚPIJ SPOKOJNIE!

Madziu dzieki za twoje zangażowanie w zorganizowaniu wieńca dl Majeczki
[*]

Ogarnia mnie straszny niepokój na o jutrzejszy dzień, modle sie o to aby Bóg dał dużą siłę Monice Marcinowi i Nam wszystkim przejść to wszystko:-:)-:)-(

Dzisiaj mój synuś chyba wyczuwał mój niepokój i szybciutko usnął więc mam cisze i spokój na modlitwę.

Majeczko wiele serc poruszyłaś......... Śpij spokojnie Aniołeczku (*)

Nie moge uwierzyc ze to juz jutro:(:(:(:(:(...
MM badzcie silni...jestesmy z Wami i modlimy sie za jutro,za Was i o to zeby zaswiecilo dla Was slonce...Niech Bog ma Was w swojej opiece...

Madziu dziekuje Ci i modle sie o sily dla Ciebie na jutro...Trzymaj sie kochana...

(*)(*)(*) Dla Majeczki i Oliwki...

Zosienko zbieraj sie kochanie malutkie...

Madziu nie przepraszaj bo nie masz za co:tak: mysle ze moge powiedziec to w imieniu wszytskich
JESTESMY CI BARDZO BARDZO WDZIECZNE ZA TO ZE PODJELAS SIE ZAKUPU WIENCA I ZE JEDZIESZ .....
pomodle sie takze za to byscie szczesliwie dojechali do Majki:tak:

[quote=aggamell;1939068]
Jak będzie wiadomo kiedy jest pożegnanie Maleńkiej

to wypuśćmy w niebo BALONY !
By spoglądały na Rodziców z nieba jak te cudowne oczka które widziałam na zdjęciach.
Mońcik tule mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

Teraz wiem :-( 11.oo
Czy deszcz czy wiatr.... balony białe wyśle prosto do nieba.............
I światełko...niech otula ciepłem...

Modle się ..MMM na zawsze zostaniecie cząstka mojej pamięci.

Szczęście w was trwa i będzie trwało
Tylko sił niech starczy.

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Madziu nie przepraszaj bo nie masz za co:tak: mysle ze moge powiedziec to w imieniu wszytskich
JESTESMY CI BARDZO BARDZO WDZIECZNE ZA TO ZE PODJELAS SIE ZAKUPU WIENCA I ZE JEDZIESZ .....
pomodle sie takze za to byscie szczesliwie dojechali do Majki:tak:

Gorąco dziękuje:blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry