reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja mam jeszcze jedno pytanie. nie chce Monice i Marcinowi zawracać głowy...ale może ktoś z was wie na jakiej dokładnie ulicy jest Kościół Św. Jacka w którym odbędzie się pogrzeb.
łatwiej byłoby nam znaleźć sobie już teraz na mapce..bo Gliwic nie znamy.
Bede wdzięczna za odpowiedź.....

Adres parafii:

ul. Przedwiośnie 1
44-119 Gliwice - Sośnica

Madzia to znalazłan na google.

Maju
[*]

Ja już po modlitwie, jutro napewno wyśle w niebo baloniki dla Aniołka.

Później też idę na pogrzeb sąsiadki-"cioci" i napewno tam zapale znicz dla Majeczki.

MM tak strasznie mi przykro że was to spotkało......

Madziu znalazłam ten adres w necie ....
Adres parafii: ul. Przedwiośnie 1
44-119 Gliwice - Sośnica

Majeczko kochana śpij spokojnie
[*]
[*]
[*]

MADZIU,znalazlam Ci ten adresik...

Adres parafii:
ul. Przedwiośnie 1
44-119 Gliwice - Sośnica

Kochana,a jaki jest podpis na szarfie? Bo gdzie mi umknelo,chyba,co zadecydowalyscie... :zawstydzona/y: E-ciocie,czy jak?

[*] [*] [*]

witajcie

piszę po raz pierwszy choć zagladam tu codziennie odkiedy poznałam historię Majeczki - niestety poznałam ją dopiero po tej tragicznej wiadomośći. Jestem pełna podziwu dla rodziców MAI za wiarę i siłę jaką mają w sobie. MM CHYLĘ CZOŁA PRZED WAMI. Sama mam 5 miesięczną córeczkę i nie wyobrażam sobie .............

MAJECZKO aniołeczku bardzo poruszyłaś moje serduszko bardzo żałuję że nie poznałam Twojej histori wcześniej, że nie mogłam CI pomóc, ale dzieki TOBIE zrozumiałam bardzo wiele. DZIĘKUJĘ CI ANIOŁKU.

MM wiem że chcecie aby pomagać MALWINCE - jest taka śliczna i bezbronna, napewno 1% mojego podatku przekaże na serce MALWINKI, a może jeszcze uda mi się wyskrobać parę groszy dodatkowo.

MM DUŻO SIŁ NA JUTRZEJSZY DZIEŃ

MAJECZKO SERC TYSIĄCE PORUSZYŁAŚ W TYM I MOJE

Kochane, ja też o 19:00 się pomodliłam. Byłam akurat na spacerze z psicą,, więc mogłam w ciszy się pomodlić. Mała i facet mi nie przeszkadzali. A potem weszłam do Babci zapytać o dziadka (coraz gorzej z nim...:-()...

MM jestem wciąż myślami z Wami, obyście mieli wystarczająco siły, żeby przejść przez to wszystko... Modlę się o Was i o Majeczkę (*)...

Nie mogę... To już jutro...

Dzięki dziewczyny...nie pomyślałam zeby w necie sprawdzic...mam juz mętlik w głowie :(
Na szarfie jest napis: Majeczko, serc tysiące poruszyłaś.... ciocie i wujkowie z BB....sama tak zadecydowałam....przepraszam ale było troche propozycji a ja musałam juz podac....
Mam nadzieje że jest dobrze....
.....idę jeszcze reszte naszykować...wcześnie rano jedziemy.......buuuuuuuuuuuu
:(((((
Majuś słońce nasze......
[*]
[*]
[*]
Może jeszcze potem tu zaglądne....

reklama
Dzięki dziewczyny...nie pomyślałam zeby w necie sprawdzic...mam juz mętlik w głowie :(
Na szarfie jest napis: Majeczko, serc tysiące poruszyłaś.... ciocie i wujkowie z BB....sama tak zadecydowałam....przepraszam ale było troche propozycji a ja musałam juz podac....
Mam nadzieje że jest dobrze....
.....idę jeszcze reszte naszykować...wcześnie rano jedziemy.......buuuuuuuuuuuu
:(((((
Majuś słońce nasze......
[*]
[*]
[*]
Może jeszcze potem tu zaglądne....
Madziu, Kochana, bardzo ładnie. Nie przepraszaj, bo nie masz za co. Za to my jesteśmy Ci ogromnie wdzięczne za wszystko co robisz.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry