reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam
Nie jestem z tego forum,lecz kiedyś przypadkiem weszłam tutaj na ten watek i od tej pory sledziłam go uważnie.Kibicowałam małej Maji w jej poczynaniach i zmaganiach z chorobą,niepokoiłam się gdy było źle i cieszyłam bardzo że ta dzielna dziewczynka daję sobie radę.Lecz gdy weszłam tu 19 stycznia to poprostu nie mogłam uwierzyć w to co sie stało:szok:, i do tej pory nie jestem w stanie tego pojać,to takie niesprawieldliwe i straszne zarazem.Nie tak miało być,nie teraz gdy wszystko zmierzało ku lepszemu,cały czas gdy tylko wejde tutaj płaczę,bo rozum mój objąć tego nie może.Tyle zdałoby się napisać,tyle mysli,lecz tak cięzko to wszystko wypowiedzieć.
Majeczko,kochany aniołku zapalę jutro swieczuszkę i z zmówię modlitwę za twoja niewinną duszczyczkę.

Piekny gest ......buuuuu
ja na pewno z moja starszą córka uklęknę i sie pomodle za Majeczke i Oliwie no i oczywiście Monikę i Marcina za dużo sily i wytrwania w tym trudnym jutrzejszym dniu ..........................buuuuu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Swieczkę zapalimy jutro o 11.00 i tez sie pomodlimy .....musimy dla Majeczki i jej rodzicow.......

Boże jak ta tęsknie za tymi pełnych nadziei postami Moniki i za pszczółką kochaną za zdjęciami Majeczki które dawały nam optymizm że jest lepiej i tylko lepiej.............. bedzie...............hlip..........buuuu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::frown::frown::frown::sad::sad::sad::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie tak to miało byc..............

(*)(*)(*) majeczko pamietamy

Serce Malwiny pit Malwinki z sercem.jpg

Majeczko,światełko dla Ciebie Nasz Aniołku Cudny (*)(*)(*)(*)(*)
Monisiu,Marcinie...codziennie modlę się za Was

Ja również o 19tej łączę się z Wami w modlitwie.

Ja też o 19 uklękne i pomodlę się...

Za każdym razem jak pomyślę o Monice i Marcinie czuję taki niepokój w sercu....

NIE TAK MIAŁO BYC....NIE TAK....

Ja również zjednoczę się z wami w modlitwie za Monikę i Marcina. Boże dodaj im sił...

Witam się i ja...
och, jak ciężko na sercu:-:)-:)-(

Majeczko (*)....................................

nic nie potrafię napisać:sad:

reklama
Hej!
Ja też sie modlę za Monikę i Marcina - dziś wieczorem też... w ogóle planuję zamówić za Nich Mszę - za dusze Dziewczynek i z prośbą o siłę i potrzebne łaski dla MM.

W przyszłym tygodniu postaram się "dotaśtać" do zakrystii w kościele św. Jacka w Warszawie (u Dominikanów na Freta) i zamówić Mszę - w tym tygodniu niestety nie dam rady :-( mąż wyjeżdza -jak już będę wiedziała kiedy msza to napiszę.

MADZIA - ja nie potrzebuję żadnego potwierdzenia co do pieniędzy na wieniec - całkowicie Ci w tej kwestii ufam!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry