reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
(*)(*)(*)...dla naszej Majeczki...

Moniczko Marcinie...tak bardzo chciałabym znaleźć jakieś słowa, które choć troche ulżyłyby Wam w cierpieniu...tak bardzo chciałabym Was pocieszyć, utulić Wasz ból...ale nie umiem...nie umiem bo sama czuję tak ogromny smutek i żal...mogę się tylko modlić o siłę dla Was...tylko czy moja modlitwa wystarczy...Wam potrzeba tak wiele siły...tak wiele...

>>W naszym życiu przychodzą chwile strapienia i nie można ich uniknąć, bo zdarzają się nie bez powodu.
Jakiego powodu???
Na to pytanie nie znamy odpowiedzi ani przed, ani w chwili gdy pojawiają się trudności. Dopiero gdy sa już za nami zrozumiemy DLACZEGO stanęły na naszej drodze<<

Zosiu...za Ciebie Kruszynko modlę się nadal...

reklama
Moniko, Marcinie jestem z Wami....
Tule mocno...

Majeczko, spij spokojnie (*)

Dziewczyny każda z nas modli się za Majeczkę , Monikę i Marcina....... Może dziś o jednej godzinie niech to będzie np 19 uklęknijmy" wszytkie razem " i prośmy Boga o siłe dla Moniki i Marcina na jutro..... to będzie bardzo trudny dla Nich dzień....

Moniko Marcinie jesteśmy z wami........

Dziewczyny każda z nas modli się za Majeczkę , Monikę i Marcina....... Może dziś o jednej godzinie niech to będzie np 19 uklęknijmy" wszytkie razem " i prośmy Boga o siłe dla Moniki i Marcina na jutro..... to będzie bardzo trudny dla Nich dzień....

ja jestem za....o dziewiętnastej będę się za nich modlić. Naprawdę potrzebują naszych modlitw, może będzie im lżej.....

oczywiście

Ja dopiero teraz tu zaglądam... ciężki dzień... Widzę, że dzisiejszego dnia Monika nas nie odwiedziła...

Monisia była na BB ...tylko może nie wiedziała co ma napisać, może nie miała sił żeby pisać....może nie znalazła takich słów aby opisać to co czuje..... ważne jednak że nas tutaj podgląda i czerpie siłę z naszych postów do dalszego życia, do tego aby ukoić swój ból, swoje cierpienie, swój smutek.

Monisiu nie musisz pisać, my i tak o Tobie pamiętamy i łączymy się z Tobą w bólu.

Jutro trudny dzień.... nie idę do pracy, zostaję z małym... pomodlę się za Maję i o 11:00 zapalę dla niej światełko.

Ja również dzis o 19:00 pomodlę się za Monike i Marcina.

Fajny gest pamięci...
O 19-stej klęknijmy. Niech wiara pomoże ukoić tęsknote...:-(... my palimy codziennie ...

Mój synio dziś, przed wyjściem do przedszkola pytał a w czym Maja śpi?:szok:
A ja w ryk... buuuuuuuuuu

Tule mocno

reklama
Dla naszej Majeczki
[*]
[*]
[*] :-(

Moniko i Marcinie, pamiętajcie, że jesteśmy z Wami myślami...

Nie tak miało być...

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry