reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moze to troche egoistyczne, ale skoro pieniazki sa zbierane dla Majeczki, to wydaje mi sie, ze powinny tak zostac... Niech ma zawsze od nas swiatelko i swieze kwiatuszki, albo tak jak proponowaly niektore z nas wczesniej - pamiatke w postaci plyty, pomnika czy aniolka przy grobie.
Dla Malwinki na pewno i tak zbiora sie fundusze... Troche tak dziwnie odbierac te pieniazki Majeczce i dawac komus innemu ... No, ale to tlyko moje zdanie... Zrobia co uznaja za sluszne.

reklama
Mamo Emilki zgadzam się z tym co napisałas jak oni by mieli jechac z pieniedzy które zbieraliśmy na wieniec. Przecież to by im zadnej radości nie sprawilo !!!!Ja wierze że decyzja którą podjeli że reszte pieniażków przeznaczyć dla Malwinki jest pieknym gestem warty pochwały i podziwu dla nich Ich Majeczki nie dało się uratowac więc chca chociąz innej Istocie pomoc.To piękny gest.Ja na ich miejscu zrobila bym to samo.................właśnie tak!!!!

Moniko Marcinie ściskam was mocno i modlę się za was!!!!!

(*)(*)(*)Majeczko Pamiętamy

Serce Malwiny

A ja uważam, że pieniążki są zbierane dla Majuni i dla MM i dajmy właśnie IM zdecydować na co je przeznaczą!!! Moim zdaniem nie powinniśmy w to ingerować i wymyślać celów dla tych pieniędzy. Pozostawmy tą decyzję MM.

Co do napisu dla Majeczki przy wiencu to jestem za podpisaniem go "przyjaciele z BB" nie piszmy e-ciocie bo nie tylko ciocie tu piszą ale i wujkowie...

Majuniu... (***)

Uważam ich za bardzo rozsądnych i dojrzałych ludzi i oni najlepiej zdecydują na co przeznaczyć pieniądze - co im serce podpowie (chociaż Monia napisała że dla Malwinki). Swoją drogą - przecież wstępnie te pieniążki były zbierane na wieniec dla najdroższej im istoty - czy wy chciałybyście za część pieniędzy zbieranych na taki cel pojechać na wycieczkę zagraniczną? Bo ja nie...

Ja też nie..........

A ja uważam, że pieniążki są zbierane dla Majuni i dla MM i dajmy właśnie IM zdecydować na co je przeznaczą!!! Moim zdaniem nie powinniśmy w to ingerować i wymyślać celów dla tych pieniędzy. Pozostawmy tą decyzję MM.

Majuniu... (***)
Dokładnie zgadzam sie z tym

Też uważam, że za pieniądze zebrane na swoje dziecko nie mogłabym nigdzie jechać... Przekazałabym je na inne chore maleństwo...

MM myślę wciąż o Was... Ściskam mocno...

Wydaje sie, ze Monika juz postanowila co zrobi z reszta tych pieniedzy i ja Ja popieram.

(*) dla naszej kochanej Pszczolki

Debata co zrobić z pieniędzmi jak dla mnie jest nie na miejscu.Uzgodnione zostało,że nadwyżkę wezmą MM i sami zdecydują co zrobić więc zostawmy ten temat.Ines zgadzam się z tobą co do kwestii pieniędzy i napisu.
A wycieczka to chyba nie najlepszy pomysł,kto z nas by się zdecydował?Ja na pewno nie.

reklama
Co do napisu dla Majeczki przy wiencu to jestem za podpisaniem go "przyjaciele z BB" nie piszmy e-ciocie bo nie tylko ciocie tu piszą ale i wujkowie...

Majuniu... (***)
Chyba masz rację Ines, "przyjaciele" brzmi bardzo dobrze tylko zamiast BB dałabym BabyBoom...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry