reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moze to troche egoistyczne, ale skoro pieniazki sa zbierane dla Majeczki, to wydaje mi sie, ze powinny tak zostac... Niech ma zawsze od nas swiatelko i swieze kwiatuszki, albo tak jak proponowaly niektore z nas wczesniej - pamiatke w postaci plyty, pomnika czy aniolka przy grobie.
Dla Malwinki na pewno i tak zbiora sie fundusze... Troche tak dziwnie odbierac te pieniazki Majeczce i dawac komus innemu ... No, ale to tlyko moje zdanie... Zrobia co uznaja za sluszne.

reklama
Mamo Emilki zgadzam się z tym co napisałas jak oni by mieli jechac z pieniedzy które zbieraliśmy na wieniec. Przecież to by im zadnej radości nie sprawilo !!!!Ja wierze że decyzja którą podjeli że reszte pieniażków przeznaczyć dla Malwinki jest pieknym gestem warty pochwały i podziwu dla nich Ich Majeczki nie dało się uratowac więc chca chociąz innej Istocie pomoc.To piękny gest.Ja na ich miejscu zrobila bym to samo.................właśnie tak!!!!

Moniko Marcinie ściskam was mocno i modlę się za was!!!!!

(*)(*)(*)Majeczko Pamiętamy

Serce Malwiny

A ja uważam, że pieniążki są zbierane dla Majuni i dla MM i dajmy właśnie IM zdecydować na co je przeznaczą!!! Moim zdaniem nie powinniśmy w to ingerować i wymyślać celów dla tych pieniędzy. Pozostawmy tą decyzję MM.

Co do napisu dla Majeczki przy wiencu to jestem za podpisaniem go "przyjaciele z BB" nie piszmy e-ciocie bo nie tylko ciocie tu piszą ale i wujkowie...

Majuniu... (***)

Uważam ich za bardzo rozsądnych i dojrzałych ludzi i oni najlepiej zdecydują na co przeznaczyć pieniądze - co im serce podpowie (chociaż Monia napisała że dla Malwinki). Swoją drogą - przecież wstępnie te pieniążki były zbierane na wieniec dla najdroższej im istoty - czy wy chciałybyście za część pieniędzy zbieranych na taki cel pojechać na wycieczkę zagraniczną? Bo ja nie...

Ja też nie..........

A ja uważam, że pieniążki są zbierane dla Majuni i dla MM i dajmy właśnie IM zdecydować na co je przeznaczą!!! Moim zdaniem nie powinniśmy w to ingerować i wymyślać celów dla tych pieniędzy. Pozostawmy tą decyzję MM.

Majuniu... (***)
Dokładnie zgadzam sie z tym

Też uważam, że za pieniądze zebrane na swoje dziecko nie mogłabym nigdzie jechać... Przekazałabym je na inne chore maleństwo...

MM myślę wciąż o Was... Ściskam mocno...

Wydaje sie, ze Monika juz postanowila co zrobi z reszta tych pieniedzy i ja Ja popieram.

(*) dla naszej kochanej Pszczolki

Debata co zrobić z pieniędzmi jak dla mnie jest nie na miejscu.Uzgodnione zostało,że nadwyżkę wezmą MM i sami zdecydują co zrobić więc zostawmy ten temat.Ines zgadzam się z tobą co do kwestii pieniędzy i napisu.
A wycieczka to chyba nie najlepszy pomysł,kto z nas by się zdecydował?Ja na pewno nie.

reklama
Co do napisu dla Majeczki przy wiencu to jestem za podpisaniem go "przyjaciele z BB" nie piszmy e-ciocie bo nie tylko ciocie tu piszą ale i wujkowie...

Majuniu... (***)
Chyba masz rację Ines, "przyjaciele" brzmi bardzo dobrze tylko zamiast BB dałabym BabyBoom...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry