reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień Dobry e-ciocie Ja tez zagladam tu na początku na watku Majeczki tylko jestem bardzo zła,bardzo że tak szybko go przeniesiono!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no:
Co do napisu na szarfie to tez mi sie najbardziej podoba Majeczko tysiące serc poruszyłaś........I tez zamiast BabyBoom dała bym napis e-ciocie z BB.Chyba tak by było lepiej!!!!Ale nie chce się tu wymądrzać jak będzie tak bedzie i tak wszystko jest piękne ta cała akcja z wieńcem...............hliphlip

Moniko i Marcinie nieustannie o was mysle i modlę sie za was to jest wam teraz najbardziej potrzebne Modlę się żebyście ten piatek jakoś przeżyli mi serce pęka na kawałki jak o tym wszystkim pomysle co was czeka .Majeczko i Oliwko za wasz duszyczki tez się modlę,a wy kochane Aniołki wspierajcie waszych rodzicow tam z Nieba oni tego potrzebują!!!

(*)(*)(*) Majeczko Pamietamy

Serce Malwiny

reklama
ja też tu zaglądam
z pisaniem gorzej :-(

myślę, że pomysł z tym że kto nie napisze do Madzi
na priva
nie dostanie potwierdzenia
ja też nie chcę

ale bez sensu żeby Madzia miała się przekopywać
przez tyle stron

pamiętnik czytałam zaraz po pierwszym przeczytaniu posta tu,

ja też nie rozumiem, ale ufam, że taka była Wola Boga

trudno nie wchodzić na ten wątek, kiedy tyle miesięcy
wchodziłam tu z nadzieję i wiarą, czekałam na posty Mońcik

teraz też na nie czekam

Moniko Twoja wiara i siła jest niesamowita...

Majeczko opiekuj się rodzicami ...

a mi się podoba to, co zaproponowała kate: Majeczko serc tysiące poruszyłaś.......

Jest najprawdziwszy, jak Majeczka

Jeśli chodzi o wpłaty to dziewczyny maja racje, nie ma sensu Madzia byś wysyłała do Wszystkich potwierdzenie...I tak wiele juz dla e-ciotek i Majuni robisz...

Czytając pamiętnik Mońcika zauważyłam, że ma ona talent do pisania ...
Może napisze kiedyś książkę, w której opisze swoją historię ...
Byłaby to dla niej świetna terapia - może pozwoliłoby jej to pozostawić to wszystko za sobą ... :confused:
O ile można to pozostawić za sobą ...

To samo zauważyłam...mogła by pokazać wielu ludziom jak walczyć... do końca:-:)-:)-( i później...jak nie zwątpić w Boży cel...

Co do napisu na szarfie to tez mi sie najbardziej podoba Majeczko tysiące serc poruszyłaś........I tez zamiast BabyBoom dała bym napis e-ciocie z BB.Chyba tak by było lepiej!!!!Ale nie chce się tu wymądrzać jak będzie tak bedzie i tak wszystko jest piękne ta cała akcja z wieńcem...............hliphlip

(*)(*)(*) Majeczko Pamietamy

Serce Malwiny

Jestem tu widoczna od niedawna, choć ukryta od zawsze...nie bede sie również wymadrzać, ale Baby Boom to faktycznie bardzo oficjalnie, może tak jak magdulenka napisała "e-ciocie z BB", albo "e-rodzina z BB", a może w ogóle bez "e-" tylko "ciocie z BB"

a może?

"Majeczko, serc tysiące poruszyłaś... przyjaciele z BB"

Witam z rana...
weszłam i co?
nadal czekam na CUD...
Moniko, Marcinie - mocno przytulam.... jak wy dajecie radę?
skoro nam jest tak bardzo źle, tak cięzko?
ech...:no:

Ja bym byla za tymi e-ciociami z BB. Zawsze tak pozdrawiałyśmy Majeczkę... Boże ciężko...

li-6403.png

I znowu tu jestem,znowu się okazało,że to nie jest tylko koszmarny sen...
[*]
[*]
[*]

Zawsze o tej porze podgladałam, czy u Mońcik jest zielone światełko. Kiedy oswoję się z myślą, że Maja odeszła? Siedzę w pracy i ryczę jak bóbr. DLACZEGO tak się stało?

li-6403.png

Zawsze o tej porze podgladałam, czy u Mońcik jest zielone światełko.

Przyznaje, że ja też...
Choć wciaz sobie podpłakuje to z nocy na noc jestem spokojniejsza... jakby coraz bardziej utwierdzona, że Maja jest teraz wolna! od bólu... cierpienia... nadal kochana... potrzebna... tulona przez tysiące serc...
Wierze, że jest szczęśliwa... nie wierzyłam że to na pisze

Choć wciaz sobie podpłakuje to z nocy na noc jestem spokojniejsza... jakby coraz bardziej utwierdzona, że Maja jest teraz wolna! od bólu... cierpienia... nadal kochana... potrzebna... tulona przez tysiące serc...
Wierze, że jest szczęśliwa... nie wierzyłam że to na pisze

Też tak na to chcę patrzeć... Nasz malutki Aniołek...

reklama
I ja jestem jak co dzień od miesięcy...............
I ja czekam na cud, czekam na coś co nigdy nie nastapi..............
przeczytałam pamietnik Moniki...te zdjęcia, Maja rozesmiana, ona na prawdę
EWIDENTNIE CHCIAŁA ŻYĆ...........................................A Monia????nie potrafię opisać słowami.....Pomnik jej sie nalezy, I Marcinowi też.......

Nie potrafie wyrazic co czuję...podziw, ogromny szacunek.....
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

I ja w piatek zapale swieczuszke, pomodlę się......Ale to nie tak miało być, nie potrafię się z tym pogodzic, niegdy sie nie pogodzę..........

pszczółko nasza kochana dla ciebie....
[*] nigdy o Tobie nie zapomnę.......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry