reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieńdb wszystkim, zaczęłam dziś dzień od przeglądania tego wątku
Dziewczynki jesteście kochane, że tu jesteście.....
Starszego wysłałam do przedszkola, a maleńka zajada chrupki, dzięki temu mogę podczytywać...:sorry2: Dodaje mi to dużo sił na co dzień, zaraz przyjdzie rehabilitant... oj jak mała tego nie lubi :-( ale to naprawdę pomaga! Zaczynamy już siedzieć.

reklama
Na rozpoczęcie dnia... dużo sił dla Zosi, walcz maleńka!
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków, bo nic tak w życiu najbardziej nie jest potrzebne jak ono!

Mońcik jak minęła noc... wypoczywaj byś miał siłę przeciwstawić się Piątkowi....
Płacz bo to potrzebne, a w wierze ukojenie.

I znowu całe niebo płacze.... :-( zimno się zrobiło szaro, tak jakoś ponuro.

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
codziennie jestem tu z nadzieją, by przecztać, że to wszystko to jakaś koszmarna pomyłka

Majeczko śpij Aniołku...

Dzien dobry:-(
dopiero sie uporalam z tymi moimi diabelkami ........maz jeszcze dzis na egzamin prawa jazdy pojechal ..........i w ogole nerwowo w domu............a ja pierwsze co to do komputera.............

"Majeczko serc tysiące poruszyłaś....BabyBoom"

Ten napis najbardziej oddaje to co się stało....i to co czuję....

To forum zawsze tętniło taką nadzieją...

Nie potrafię się pogodzic, że tak to się potoczyło...

A napis: "Majeczko serc tysiące poruszyłaś... Baby Boom" jest naprawdę ładny i w 100% trafiony!

Gdybym ja miała złożyc ten wieniec, to serce by mi pękło...

li-6403.png

Witamy i my......

Napis jaki wybierzecie taki będzie dla mnie dobry..... ja jakoś nie umiem, nie potrafię ostatmio funkcjonować.....:-( co do potwierdzeń wpłaty.... mi też nie jest potrzebny....
Madziu nie zaprzątaj tym sobie głowy My wszyscy tu wiemy, ze jesteś cudowną osóbką i wszystko chcialabys jak najbardziej uczciwie...ale to naprawde nie potrzebnie..... dla pewnie nas tu wszystkich jest ok tak jak jest......zamiast je wypisywac idź z synkiem na lody, na spacer...

Pochmurnie się zrobiło....

reklama
Cześć:-(
tak napis z sercami,piękny...
ale nie tak miało być przecież:no::no::no:
trzymajcie się wszyscy.
Moniko,Marcinie,oby Bóg dał Wam siłę...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry