reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moje serce podobnie jak Kate,popękało w drobny mak i rozum też i nic już nie wiem...:no:

reklama
a mi się podoba to, co zaproponowała kate: Majeczko serc tysiące poruszyłaś.......

Ja kiedyś robiłam wieńce,taki napis,żeby był czytelny musi być krótki,bo wstążka zawinięta,wąska,wieniec mały...jejku,nie mogę o tym myśleć:no:
Może po prostu"dla Mai",albo "śpij Majeczko"....

[']
Modlmy sie o sile dla rodzicow Majeczki bo tego im chyba potrzeba najbardziej w tych dniach... :-(

No nie mogę....:((((((((((( buuuuuuuuuu
ja będąc w 6/7 mc-u ciązy chowałam mojego Tatusia... i znów ryczę
który zginał tragicznie...
i, aby nie urodzić przedwcześnie musiałam się zająć pogrzebem... nie mogłam nawet płakać... bo miałam coraz silniejsze skurcze... dotrwałam... ale potem, to miałam mega babybluesa... przez miesiąc chodziłam zalana łzami...
dziękuję, że mogłam to wreszcie napisać
to w kontekście napisów na wieńcach:baffled: bo tam też miało być krótko, ale ja chciałam długo i BYŁO tak jak chciałam. Średnio mnie interesowało, że się pani nie oże zmiescić z napisem... to nich weźmie dłuższą szarfę.... och jaka ja byłam wtedy zła, czułam taki żal i wściekłość...
wygadałam się, sorki:sorry2:

Ja myślę, że te szarfy mogą być rozwinięte, i napis będzie się składał z dwóch części /....... sugerują przerwę między szarfami/
"Majeczko, serc tysiące...... poruszyłaś - BabyBoom"
"Dla naszej Pszczółki........... BabyBoom"
"W sercach naszych ......... na zawsze - BB"

"Majeczko, serc tysiące...... poruszyłaś - BabyBoom"
"
Ten napis najbardziej oddaje to co czuję :-(
Od dnia kiedy moja siostra powiedziała mi o zmaganiach MMM jestem tu wiele razy dziennie ... i nadal nie mogę się pogodzić...

(*) dla Majeczki i Oliwki,
dla mojego siostrzeńca (*), którego nigdy nie poznałam ..., jak również dla wszystkich dzieciątek, którym nie dane było pobyć na tym świecie zbyt długo...

Wiecie co znalazłam to na innym wątku, ale musiałam tu wrzucić
Wierzę ,że jesteś ,że gdzieś tam istniejesz
i ,że rozumiesz dlaczego...
wierzę ,że nic się bez celu nie dzieje
tyle spotkało nas złego ....
żyję nadzieją ,że znów się spotkamy
a wtedy światu wybaczę ...
Żyję nadzieją ,że nie brak Ci mamy
nie mogę myśleć inaczej...
niewiele tak czasu nam było dane
zaledwie kilka tygodni ...
to jakby nuty raz tylko zagrane fragmentu Twojej melodii.
lecz ja nauczyłam się ich na pamięć
i będę po cichu nucić...
czasami tylko mój głos się załamie
bo WIEM ,że nie możesz WRÓCIĆ ..

kate_less to co napisałaś "Cudem byłaś, jesteś, będziesz...... BabyBoom" jest piękne

reklama
a mi się podoba to, co zaproponowała kate: Majeczko serc tysiące poruszyłaś.......
Mnie tez bardzo podoba sie ten napis...

U mojego Synka na grobie jest napis: "Synku! Odszedłeś na zawsze ale stale jestes blisko w naszych sercach" - dla mnie tez jest piękny...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry