reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MM, współczuje dzisiejszego dnia, tych zakupów ...
W piątek o 11 zapalę światełko dla Majeczki. Będę choć myślami z Wami, jestem codziennie i pewnie długo jeszcze będę tu skoro świt i do nocy...
Śpij spokojnie Aniołku (*)

Ciągle czuję potrzebę otwierania tego wątku... nie mogę przestać - czuję dojmującą pustkę :-( Majeczko, opiekuj się razem z Oliwką Waszymi Rodzicami!!

Madziu ja też nie potrzebuję potwierdzenia, wieniec śliczny będzie, jestem pewna

[*]
[*]
[*] Dla Naszego Aniołka

jestem tutaj.................. czytam........... i dalej nie umiem i nie chce w to uwierzyć:-:)-:)-(

Moniczko dziekuje Ci za twoje słowa, przepraszam ale nie ptrafie nic mądrego napisać........................ :-:)-:)-:)-( jak i Majeczka tak i Wy bedziecie zawsze w moch myslach i sercu!!!!!!!!!!!!!!!

Madziu - dla mnie tez nie musi byc zadnego potwierdzenia, dzieki wielkie dla ciebie że zajełaś sie tym. A wieniec zapewne piękny i Majeczce bedzie sie podobał:-(
Ja będę na ............... /nie potrafie nawet napisć sory-łzy zalewaja mi klawiature...../ i będe Cie wypatrywać.

Majeczko Aniołku
[*] ja przyjadę do Ciebie!!!!!!!!!

jestem po rozmowie z mezem niestety kategorycznie zabronil mi leciec do pl na .... wiem ze ma racje skonczylo by to sie histeria to sa jego slowa dodal ze wystarczy ze chodze i wyje w domu wiec bede z Wami modlitwa a nadrobie jak ucichna emocje....

Moncik- Boze...nie mam slow...modle sie za Was przez caly czas...

Weroniczko- sto lat dla Ciebie!!!!

Właśnie weszłam na strone i łzy mi się leją jak oglądam zdjęcia Majeczki ŚLICZNEGO ANIOŁKA. Bardzo wam współczuje!!!!!!!! Najchętniej bym krzyczała dlaczego tak jest!!!!!!!!
Mam synka 4-letniego i też się o niego boje, ponieważ wymacałam u niego mały guzik styłu główki.
MODLE SIĘ ZA WASZEGO ANIOŁKA.!!!!!!!!!!!!

Tak trudno jest znaleźć odpowiednie słowa. Wydaje się, że każde ma siłę aby ranić i dawać otuchę zarazem...
Nawet nie potrafię sobie wyobrazić tego bólu...

Maju, podziwiam Twoich Rodziców!To miłość do Ciebie i Boga pozwala im mierzyć się z tymi ciężkimi dla nich dniami.Czuwaj nad Nimi!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry