- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madzia8310
Fanka BB :)
Ja też muszę isć....przygotować się na jutrzejszy wyjazd na kontrolę. Tak bardzo się boję....miałam zobaczyć Maję.....Monikę....a tu nic. Tylko ta szpitalna atmosfera...i jeszce lęk przed wynikami Filipa, bo przecież nigdy nic nie wiadomo...(
Boże.....miałam jechać do niej a jej tam nie ma...i już nigdy jej nie zobaczę ((
Maleńka.....choć Ty śpij spokojnie i odpoczywaj....
Dobranoc
Boże.....miałam jechać do niej a jej tam nie ma...i już nigdy jej nie zobaczę ((
Maleńka.....choć Ty śpij spokojnie i odpoczywaj....
Dobranoc
T
tynka
Gość
Wszytskie jestesmy jak co dzien.................wszytskie czuwamy............to chyba dla nas jakas terapia.....................trudno sie pogodzic z tym co sie stalo....ja tez ciagle chodze i placze.............i pewnie bede tu jeszcze dlugo dlug zagladala.......Dla Majki mozemy jeszcze duzo zrobic mozemy sie za nia modlic i za Monike i Marcina bo ona na pewno chciala by oni tez byli szczesliwi
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
MAJUNIU ... :-( [*] [*] [*]
kadia2
Fanka BB :)
Czytam ten watek tak dlugo juz. Nigdy nie wiedzialam co mam napisac bo nie potrafilam sobie i nie potrafie nadal wyobrazic co czuja rodzice chorego dziecka. A tym bardziej w takiej sytuacji, wiem ze zadne slowa nie pomoga ale naprawde mi przykro i na sama mysl o Was chce mi sie plakac, nawet moj maz sie wzruszyl, czytajac o Mai.
Majeczko napewno tam na gorze jestes juz szczesliwa nie czujesz zadnego bolu ale opiekuj sie swoimi kochanymi rodzicami bo bedzie im ciezko bez Ciebie.
Majeczko napewno tam na gorze jestes juz szczesliwa nie czujesz zadnego bolu ale opiekuj sie swoimi kochanymi rodzicami bo bedzie im ciezko bez Ciebie.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Zaglądam tu co chwilę licząc na jakiś cud. A cud się przecież stał, Maja już nie cierpi, jest już szczęśliwa.
Tylko my nie na taki cud czekaliśmy:-(.
Majeczko śpij spokojnie
[*]
Monia, Marcin przytulam Was mocno
Tylko my nie na taki cud czekaliśmy:-(.
Majeczko śpij spokojnie
[*]
Monia, Marcin przytulam Was mocno
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
[*] [*] [*]