reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniko, Marcinie... Jesteśmy tu wszyscy z Wami, całym sercem...
Tyle bym chciała powiedzieć, ale żadne słowa nie ukoją bólu jaki rozrywa Monikę i Marcina... Po prostu jestem z Wami. Modlę się za Majeczkę i za Was Kochani!!! Nie wiem co jeszcze mogę zrobić???

reklama
widzę że wszyscy już przelali a ja jak zwykle nie wiem co i jak.

jeżeli chodzi o sprawę fundacji to myślę że to wspaniały pomysł. ale chyba trzeba da moni i marcinowi trochę czasu. ja kiedys uczestniczyłam w pracacach przygotowawczych nad załozeniem fundacji (pisanie statutu i inne prawne i formalne sprawy) jakby co służe pomocą.

niech ktoś mi napisze jak krowie na rowie numer konta

ja tez sie dokladam-na sto procent,Maja tez u nas zajmuje wielkie miejsce w serduchu!!
dzis byly 1sze urodzinki mojej coreczki-,bylismy w Kosciele i zapalilismy swieczuszke za Maje(*),....bylo smutno....buuuu.....
Madziu
dziekujemy ze zajmiesz sie sprawa wienca...jestes kochana

[+][+][+] swiatelko dla malej a zarazem wielkiej Mai

Modle sie o sile dla Moniki i Marcina. Jestescie wspaniali Bog Wam to wynagrodzi i wy to wiecie.

rowniez uwazam ze nie ma znaczenia wielkosc i kolor kwiatow wienca, liczy sie ze jest ofiarowany z serca i milosci do tej malutkiej wspanialej dziewczynki. Z reszta pieniazkow tez nie bedzie problemu, jest przeciez tyle potrzebujacych dzieci. Szkoda ze nie da sie im wszystkim pomoc.

Dostałam smska od Moni....pisze żeby pieniądze przeznaczyć na MAlwinkę. Napisałam że damy je im...oni zdecydują....tzn. już zdecydowali.
Boże kochana.....mocno Cię tule.....
Tak mi przykro :((((((((((((((((((((((

dziewczynki ja się na dzisiaj żegnam...
nauka wzywa...
chociaż nie mogę się skupić spóbuję coś przyswoić:sorry2:

Moniko, Marcinie trzymajcie się; modlę się o Was

reklama
Przed chwilą rozmawiałam z mamą Zosi. Będziemy w kontakcie, będę Wam przekazywała wieści.
Justyna dziękuje że pamiętacie o niej i jej córeczce.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry