reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ojjjjjjj......... nie moge się pozbierać........... coraz bardziej to do mnie dociera.......dzisiaj chyba jest gorzej niż wczoraj..............:no::no::no:

reklama
Przed chwilą rozmawiałam z mamą Zosi. Będziemy w kontakcie, będę Wam przekazywała wieści.
Justyna dziękuje że pamiętacie o niej i jej córeczce.

Dzięki Asiugo za te informacje, przekarz mamie Zosi proszę, żeby też do nas zagladała jak ma ochotę oczywiście. No i trzymamy kciuki za małą kruszynkę.

Do przelewu z zagranicy potrzebny jest IBAN = PL i numer konta:tak:

Jeśli jednak ktoś będzie miał problemy, to może wysłać na moje konto pieniążki z zagranicy
Ja już mam wszystko "obcykane" i np. z UK pieniążki idą 2 dni

A ja przeleję je na konto Madzi /dowody przelewu załączę oczywiście/

jesli ktoś potrzebuje informacji, to proszę pisać na priva lub e-maila:
kate_less@wp.pl

Mogę też te dane podać tutaj:confused:

Ja też...tylko płacze i płacze....wiem ze Majeczkę już nie boli, że jest wolna, ale martwię się o Monike i Marcina....tak bardzo się martwię :(
Boże dodaj im siły, wspieraj.....Maju kochana- Ty już wiesz co!
Mała księżniczko.....
[*]
[*]

Wczoraj po raz pierwszy poznałam Majeczkę i jej rodziców.
Sytuacja mnie przerosła, nie mogłam opanować emocji, nie mogłam nic napisać, dziś nie jest lepiej. Łzy same cisną się do oczu.
Majeczko baw się z aniołkami
[*]

Moniko, Marcinie chylę czoła przed WAMI.

Walkę Mai śledziłam od niedawna. Przez kilka dni nie zaglądałam na forum, a dziś taka tragiczna wiadomość....... Tak jak każdej z Was tak i mi brakuje słów aby wyrazić to co czuję.
Moniko to, że pozwoliłaś jej odejść to najpiękniejsze co mogłaś zrobić dla swojej córci. To najtrudniejsza rzecz dla każdej Matki i świadczy tylko o tym jak Bardzo Kochasz Maję. W jej pełnym cierpień życiu miała ogromne szczęście, że Bóg pozwolił jej mieć właśnie takich rodziców. Twoje dzieciątko jest już takie spokojne, szczęśliwe, że nie musi już cierpieć.
Majeczko
[*]

Też mi łzy wciąż się cisną do oczu... I tysiące pytań: DLACZEGO?????????
(*)(*)(*) Majeczko modlę się za Ciebie!!!
Moniko, Marcinie jestem z Wami.
Zosiu, walcz maleńka!!!
Dobranoc Kochane!

reklama
Monia ... kochana trzymajcie się ...!!!

Myślę, że to kolejny piękny gest Moni, że resztę pieniążków chce przekazać dla Malwinki, kruszynki, która boryka się z tak samo ciężką wadą serduszka ... i potrzebne jej wsparcie.

Monisiu tulę Was mocno do serca ... ciągle tylko o Was mogę myśleć ...

Majuniu ... Aniołku nasz
[*]

Uściski również dla dzielnej Zosieńki i jej mamy!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry