reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ojjjjjjj......... nie moge się pozbierać........... coraz bardziej to do mnie dociera.......dzisiaj chyba jest gorzej niż wczoraj..............:no::no::no:

reklama
Przed chwilą rozmawiałam z mamą Zosi. Będziemy w kontakcie, będę Wam przekazywała wieści.
Justyna dziękuje że pamiętacie o niej i jej córeczce.

Dzięki Asiugo za te informacje, przekarz mamie Zosi proszę, żeby też do nas zagladała jak ma ochotę oczywiście. No i trzymamy kciuki za małą kruszynkę.

Do przelewu z zagranicy potrzebny jest IBAN = PL i numer konta:tak:

Jeśli jednak ktoś będzie miał problemy, to może wysłać na moje konto pieniążki z zagranicy
Ja już mam wszystko "obcykane" i np. z UK pieniążki idą 2 dni

A ja przeleję je na konto Madzi /dowody przelewu załączę oczywiście/

jesli ktoś potrzebuje informacji, to proszę pisać na priva lub e-maila:
kate_less@wp.pl

Mogę też te dane podać tutaj:confused:

Ja też...tylko płacze i płacze....wiem ze Majeczkę już nie boli, że jest wolna, ale martwię się o Monike i Marcina....tak bardzo się martwię :(
Boże dodaj im siły, wspieraj.....Maju kochana- Ty już wiesz co!
Mała księżniczko.....
[*]
[*]

Wczoraj po raz pierwszy poznałam Majeczkę i jej rodziców.
Sytuacja mnie przerosła, nie mogłam opanować emocji, nie mogłam nic napisać, dziś nie jest lepiej. Łzy same cisną się do oczu.
Majeczko baw się z aniołkami
[*]

Moniko, Marcinie chylę czoła przed WAMI.

Walkę Mai śledziłam od niedawna. Przez kilka dni nie zaglądałam na forum, a dziś taka tragiczna wiadomość....... Tak jak każdej z Was tak i mi brakuje słów aby wyrazić to co czuję.
Moniko to, że pozwoliłaś jej odejść to najpiękniejsze co mogłaś zrobić dla swojej córci. To najtrudniejsza rzecz dla każdej Matki i świadczy tylko o tym jak Bardzo Kochasz Maję. W jej pełnym cierpień życiu miała ogromne szczęście, że Bóg pozwolił jej mieć właśnie takich rodziców. Twoje dzieciątko jest już takie spokojne, szczęśliwe, że nie musi już cierpieć.
Majeczko
[*]

Też mi łzy wciąż się cisną do oczu... I tysiące pytań: DLACZEGO?????????
(*)(*)(*) Majeczko modlę się za Ciebie!!!
Moniko, Marcinie jestem z Wami.
Zosiu, walcz maleńka!!!
Dobranoc Kochane!

reklama
Monia ... kochana trzymajcie się ...!!!

Myślę, że to kolejny piękny gest Moni, że resztę pieniążków chce przekazać dla Malwinki, kruszynki, która boryka się z tak samo ciężką wadą serduszka ... i potrzebne jej wsparcie.

Monisiu tulę Was mocno do serca ... ciągle tylko o Was mogę myśleć ...

Majuniu ... Aniołku nasz
[*]

Uściski również dla dzielnej Zosieńki i jej mamy!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry