- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Przed chwilą rozmawiałam z mamą Zosi. Będziemy w kontakcie, będę Wam przekazywała wieści.
Justyna dziękuje że pamiętacie o niej i jej córeczce.
Dzięki Asiugo za te informacje, przekarz mamie Zosi proszę, żeby też do nas zagladała jak ma ochotę oczywiście. No i trzymamy kciuki za małą kruszynkę.
Do przelewu z zagranicy potrzebny jest IBAN = PL i numer konta
Jeśli jednak ktoś będzie miał problemy, to może wysłać na moje konto pieniążki z zagranicy
Ja już mam wszystko "obcykane" i np. z UK pieniążki idą 2 dni
A ja przeleję je na konto Madzi /dowody przelewu załączę oczywiście/
jesli ktoś potrzebuje informacji, to proszę pisać na priva lub e-maila:
kate_less@wp.pl
Mogę też te dane podać tutaj
Jeśli jednak ktoś będzie miał problemy, to może wysłać na moje konto pieniążki z zagranicy
Ja już mam wszystko "obcykane" i np. z UK pieniążki idą 2 dni
A ja przeleję je na konto Madzi /dowody przelewu załączę oczywiście/
jesli ktoś potrzebuje informacji, to proszę pisać na priva lub e-maila:
kate_less@wp.pl
Mogę też te dane podać tutaj
madzia8310
Fanka BB :)
Ja też...tylko płacze i płacze....wiem ze Majeczkę już nie boli, że jest wolna, ale martwię się o Monike i Marcina....tak bardzo się martwię
Boże dodaj im siły, wspieraj.....Maju kochana- Ty już wiesz co!
Mała księżniczko.....
[*]
[*]
Boże dodaj im siły, wspieraj.....Maju kochana- Ty już wiesz co!
Mała księżniczko.....
[*]
[*]
Wczoraj po raz pierwszy poznałam Majeczkę i jej rodziców.
Sytuacja mnie przerosła, nie mogłam opanować emocji, nie mogłam nic napisać, dziś nie jest lepiej. Łzy same cisną się do oczu.
Majeczko baw się z aniołkami
[*]
Moniko, Marcinie chylę czoła przed WAMI.
Sytuacja mnie przerosła, nie mogłam opanować emocji, nie mogłam nic napisać, dziś nie jest lepiej. Łzy same cisną się do oczu.
Majeczko baw się z aniołkami
[*]
Moniko, Marcinie chylę czoła przed WAMI.
F
fogia
Gość
Walkę Mai śledziłam od niedawna. Przez kilka dni nie zaglądałam na forum, a dziś taka tragiczna wiadomość....... Tak jak każdej z Was tak i mi brakuje słów aby wyrazić to co czuję.
Moniko to, że pozwoliłaś jej odejść to najpiękniejsze co mogłaś zrobić dla swojej córci. To najtrudniejsza rzecz dla każdej Matki i świadczy tylko o tym jak Bardzo Kochasz Maję. W jej pełnym cierpień życiu miała ogromne szczęście, że Bóg pozwolił jej mieć właśnie takich rodziców. Twoje dzieciątko jest już takie spokojne, szczęśliwe, że nie musi już cierpieć.
Majeczko
[*]
Moniko to, że pozwoliłaś jej odejść to najpiękniejsze co mogłaś zrobić dla swojej córci. To najtrudniejsza rzecz dla każdej Matki i świadczy tylko o tym jak Bardzo Kochasz Maję. W jej pełnym cierpień życiu miała ogromne szczęście, że Bóg pozwolił jej mieć właśnie takich rodziców. Twoje dzieciątko jest już takie spokojne, szczęśliwe, że nie musi już cierpieć.
Majeczko
[*]
Noukie
Majowa mama 2007
kończę już bo już nie potrafię przesta płakac
Ja też, głowa mi peka od tego wycia, łzy leca same, nie przestają a co dopiero czuje Monika, Marcin..... Boże daj im siłę.
Do jutra e-cioteczki, do jutra wszystkim.
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Monia ... kochana trzymajcie się ...!!!
Myślę, że to kolejny piękny gest Moni, że resztę pieniążków chce przekazać dla Malwinki, kruszynki, która boryka się z tak samo ciężką wadą serduszka ... i potrzebne jej wsparcie.
Monisiu tulę Was mocno do serca ... ciągle tylko o Was mogę myśleć ...
Majuniu ... Aniołku nasz
[*]
Uściski również dla dzielnej Zosieńki i jej mamy!
Myślę, że to kolejny piękny gest Moni, że resztę pieniążków chce przekazać dla Malwinki, kruszynki, która boryka się z tak samo ciężką wadą serduszka ... i potrzebne jej wsparcie.
Monisiu tulę Was mocno do serca ... ciągle tylko o Was mogę myśleć ...
Majuniu ... Aniołku nasz
[*]
Uściski również dla dzielnej Zosieńki i jej mamy!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.