reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kochasek uważam że to wspaniały pomysł z wieńcem i akcją ze zbiórka pieniędzy. moze moznaby w tym celu otworzy specjalny fundusz?

ja niestety nie mam tak silnej wiary jak ty i jakoś nie umiem przekonac sie że w tej ogromnej tragedii jest jakiś sens.

może zaangażowanie się w taką akcje która pomoże wrócic do zdrowia innemu dziecku pozwoli mi uwierzyc że ta śmierc to nie tylko wyrok wszechmocnego Boga.

Przez wielki szacunek dla moni i marcina chciałabym kiedyś uwierzy w sens cierpienia.

podpisuję się i wyrażam gotowośc współpracy przy każdej inicjatywie.

reklama
Przypadkowo przeczytałam o tej strasznej tragedii ,sama mam niewiele starsza córcię od Majeczki ,dzięki Bogu zdrową ,i synka ,dlatego jako matka chylę czoła z pokorą dla rodziców Maji i ile mogłam tyle przelałam pieniążków na konto na wieniec .żal serce ściska ...

Karlam uściskaj Monię od nas...
to dzięki tobie poznałyśmy tą cudowną rodzinę...
dziękuję ci bardzo...
(twój suwaczek... "ona ewidentnie chce żyć"... znów mnie ściska w gadle:-()

jak tylko bede miala okazje to napewno usciskam!!! rozpoczelam ten watek z olem serca bo kwota jaka byla potrzeban na operacje w USA mnie zszokowala.... ale okazalo sie ze procz pieniedzy Monia i Maja zyskaly Wasze serca i to jest dla mnie najwazniejsze..... :)

Chyba będzie dobrze jak za te pieniążki będzie wieniec....msza za Majeczkę i reszta do rąk Moniki i Marcina...oni będą wiedzieć komu przeznaczyć te pieniążki.
Boże.....jak ja się boję tego dnia....
:(((((
Jestem tu i ryczę.......nie potrafię zapanować nad emocjami :((
Tez tak uwazam,najlepiej jakby Monia wiedziala ze zbieramy pieniazki ..pogrzeb tez kosztuje.Napewno beda chcieli zrobic piekne pozegnanie niech wiedza ze maja w nas wsparcie i pomoc finansowa.Niech zdecyduja sami na co pojdzie reszta pieniazkow.
Jutro oczywiscie tez bedzie przelew od nas....

reklama
to mój numer konta: 97 1540 1173 3001 4002 9142 0001
konto mam w Banku Ochrony Srodowiska BOŚ
Magdalena Grzesiak
ul.Wrocławska 67/5
63-400 Ostrów Wlkp.

Majeczko
[*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry