madzia8310
Fanka BB :)
Kochane wiem że u Zosi też problem z zejściem z respiratora...nic poza tym. Jeśli spotkam ją jutro to zapytam i pozdrowie od was.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żal, smutek, że nie udało się małemu aniołkowi przetrwać tego odcinka życia. Po Mai zostaje smutek, żal, niedosyt i złość, że tak się skończyło :-( .Magdulenka byłam na stronie Malwinki i wierze, że znajdą się ludzie, którzy zdążą temu aniołkow pomóc, ja naturalnie dołączam się.Zobaczcie jaka Majka była wielka połączyła tyle nieznanych ludzkich serc.Jaki wielki odzew to niesamowite :-):-):-):-).Szkoda naprawde ,że nie zbieramy na jakieś zabawki lub misia pluszowego z okazji powrotu do zdrowia i wygranej walki z chorobą.Majeczko jesteś wielka tak potrafiłaś walczyć do końca !!!!Jesteś naszą małą wielką bohaterką!!!!Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!!!Ten wątek zostanie i Moniś zaglądaj tu często jak tylko będziesz miała ochote wiesz ,że możesz na nas liczyć!!!!w każdej chwili dnia i nocy.Z tymi pieniążkami to SUPER POMYSŁ NA WIĄZANKĘ !!!Ja ufam Madzi że dokona dobrego wyboru Ja jeszcze proponuje od siebie żeby zakupić jakieś piękne znicze żeby Majeczka miała świtełko a to też bardzo ważne.A jesli zostanie coś to może by wspomóc jakieś dziecko!!!na przykład Malwinkę Drabik z tą samą wadą serca co Majeczka ona tez zbiera fundusze na leczenie w stanach.POMÓŻMY MALWINCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jej strona to Serce Malwiny
Ale to juz decyzja wszystkich ,co wy na to!!!?????
Ja na furum jestem dopiero od stycznia tego roku i od poczatku kibicuje Malwinkę i cały czas kibicowałam Mai!!!!!!!!!Bardzo mocno zawojowała ona u mnie tymi swoimi pieknymi oczami.Nigdy ich niezapomne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAJECZKO ŚPIJ KOCHANY ANIOłKU I WYPOCZYWAJ PO TEJ TRUDNEJ WALCE.I CZUWAJ NAD RODZICAMI!!!!!!!!!!!!!!!!
[*]
[*]
[*]dla MAJECZKI