reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
acha ... i jakbyście mi dziewczyny przypomniały ... dokładnie kiedy co i gdzie :confused::baffled: bedę wdzięczna :tak:

reklama
MariaOla...czy ty się znasz z Karlam, bo ona też dala mi namiary na tego super fotografa...
Oczywiście, skorzystalabym z jego pomocy...mamy w planach impreze na stadionie w Zabrzu, oraz kilku klubach...dodatkowa atrakcja w formie aukcji, pewnie by urozmaicilia imprezy...organizatorzy sie ucieszą. Skontaktuje sie z tym fotografem,najprawdopodobniej jutro albo od poniedziałku. Ale fajnie!
Jeśli chodzi o zgodę fundacji to nie ma problemu, fundacja dała nam zielone światło na zorgaznizowanie samodzielnej komisji, która stworzy protokół z aukcji oraz zliczy zebrane fundusze. To co, działąmy !!!!

Mariolka juz tydzien temu dalam namiary na Marka, z tego co wiem to juz cos tam o tym rozmawiaja:-) mowilam tez Markowi o jakiejs sesji charytatywnej, bo widzialam takie na allegro:-) mam nadzieje ze to wypali :-)

MariaOla...czy ty się znasz z Karlam, bo ona też dala mi namiary na tego super fotografa...
Oczywiście, skorzystalabym z jego pomocy...mamy w planach impreze na stadionie w Zabrzu, oraz kilku klubach...dodatkowa atrakcja w formie aukcji, pewnie by urozmaicilia imprezy...organizatorzy sie ucieszą. Skontaktuje sie z tym fotografem,najprawdopodobniej jutro albo od poniedziałku. Ale fajnie!
Jeśli chodzi o zgodę fundacji to nie ma problemu, fundacja dała nam zielone światło na zorgaznizowanie samodzielnej komisji, która stworzy protokół z aukcji oraz zliczy zebrane fundusze. To co, działąmy !!!!

Dobrze, więc niebawem (czyt. jak Jeremi zaśnie) porozsyłam zapytania o wsparcie. Mam jeszcze tylko pytanie, czy istnieje możliwość wstawienia na stronie internetowej Majki logo firm, które wsparły całą akcję ?? To może skusić firmy na jakieś darowizny, bo będa miały reklamę, a takowa tez kosztuje :tak:

A Marka to ja znam już dobrych parę lat, jest przyjacielem rodziny :laugh2: To dobry facet, ale czasem lekkoduch, więc lepiej trzymać rękę na pulsie ;)

Mariolka juz tydzien temu dalam namiary na Marka, z tego co wiem to juz cos tam o tym rozmawiaja:-) mowilam tez Markowi o jakiejs sesji charytatywnej, bo widzialam takie na allegro:-) mam nadzieje ze to wypali :-)

Ja też dałam namiary i to w obie strony, ale zarówno Marek jak i Monika są tacy zagonieni, że nie mieli dotychczas okazji razem porozmawiać.
Co do sesji na allegro to ponoć już coś wystawił póki co to jest ogromnie dużo wejść ale jeszcze nikt nie licytował :baffled::no: jak się dowiem coś więcej to napiszę

acha ... i jakbyście mi dziewczyny przypomniały ... dokładnie kiedy i gdzie będzie ta impreza :confused::baffled: bedę wdzięczna :tak:
????????

Mariolka masz link do trj aukcji :-)?

aha a cod od Marka to jest wodnikiem a wodniki to lekoduchy z natury, tak jak ja i Pawel heheh :-) ostatnio smialismy sie ze razem urodziny robimy (Marek 28 Pawel 25 a ja 24 stycznia) hehe

Słuchajcie dziewczyny...

Zastanawiam się czy naprawdę dobrze robimy ciągnąc dalej akcję dla Mai, bo dzisiaj dostałam wyraźny sygnał, ze komuś się to nie podoba, skoro Maja ma planowaną operację w Poznaniu - a ja to bardzo przezywam, bo dosyć mam problemów. Moze nie powinnam sie tym przejmować, nie wiem, chce byc fer wobec wszystkich.

Wygląda na to, że niektórzy myślą, iż my się dorabiamy na tych akcjach charytatywnych, a przecież tym wszystkim dysponuje fundacja. Zamiast myśleć pozytywnie i wykorzystac maxymalnie każdą radość swojego dziecka, ja przejmuje się, że z całej tej pomocy będą problemy.

życie...życie... ;(

a komu sie to nie podoba??? przeciez nie chodzi tylko o operacje tylko o rehabilitacje i wszytsko z tym zwiazane!! Monia nie przejmuj sie, wiem ze jedna osoba moze zniszczyc wszystko, zniszczyc radosc :-( to smutne naprawde :-( tyle osob popiera akcje i wie jakie to wazne :-) :-) a ta osoba ktora ma jakies "ale" to niech sie dobrze zastanowi nad swoim postepowaniem !!! wrrrrrrrr

Monika .... jeszcze się taki nie narodził, któryby wszystkim dogodził. Pieniżki są zbierane na oparację i rehabilitację. w życiu różnie bywa i w zasadzie jeszcze nie wiadomo, na co zostaną wydane pieniążki, ale faktem jest, że Majusi, będzie jeszcze ich sporo potrzebnych.
Zresztą, powiedz niedowiarkowi. jeśli cała akcja idzie przez Fundację, to oczywiste jest, że nie wykorzystana kwota przejdzie na najbardziej potrzebujących podopiecznych tejże fundacji.
I nic się nie martw takimi głupimu hasłami, bo wychodzi na to, że ów niedowiarek to straszny ignoranty :wściekła/y:

reklama
wydaje mi sie dziewczyny, ze nie macie racji... dopinguje z calego serca maji, ale rzeczywiscie podawanie nadal informacji na temat planowanej zagranicznej operacji, operacji ratujacej zycie jest moim zdaniem nie w porzadku. wiem, ze rehabilitacja malenkiej jest bardzo wazna, mam nadzieje, ze nigdy nie zabraknie na nia funduszy, ale pomyslcie jakbyscie wy sie czuly, gdybyscie daly komus duzo pieniedzy z mysla, ze to na operacje, a okazaloby sie, ze operacji nie ma... ja bym sie w takiej sytuacji wkurzyla mocno i zarzadala zwrotu pieniedzy... mysle, ze moncia moze miec klopoty w przyszlosci, jesli nie okresli jasno jak i na co zbiera pieniadze... jesli chodzi o przyszla rehabilitacje, to nalezy dowiedziec sie na czym bedzie polegac, wycenic ja jakos i tak dalej. tu chodzi o duze pieniadze...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry