M
MariaOla
Gość
acha ... i jakbyście mi dziewczyny przypomniały ... dokładnie kiedy co i gdzie bedę wdzięczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MariaOla...czy ty się znasz z Karlam, bo ona też dala mi namiary na tego super fotografa...
Oczywiście, skorzystalabym z jego pomocy...mamy w planach impreze na stadionie w Zabrzu, oraz kilku klubach...dodatkowa atrakcja w formie aukcji, pewnie by urozmaicilia imprezy...organizatorzy sie ucieszą. Skontaktuje sie z tym fotografem,najprawdopodobniej jutro albo od poniedziałku. Ale fajnie!
Jeśli chodzi o zgodę fundacji to nie ma problemu, fundacja dała nam zielone światło na zorgaznizowanie samodzielnej komisji, która stworzy protokół z aukcji oraz zliczy zebrane fundusze. To co, działąmy !!!!
Mariolka juz tydzien temu dalam namiary na Marka, z tego co wiem to juz cos tam o tym rozmawiaja:-) mowilam tez Markowi o jakiejs sesji charytatywnej, bo widzialam takie na allegro:-) mam nadzieje ze to wypali :-)
????????acha ... i jakbyście mi dziewczyny przypomniały ... dokładnie kiedy i gdzie będzie ta impreza bedę wdzięczna