reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i znalazłam adres do Bono z U2

Principle Management
250 West 57th Street
Suite 2120 New York, NY 10107
USA

Czy w związku z tym, że ktoś z zagranicy zachciałby pomóc, to czy jest jakieś konto walutowe???

reklama
Ja się mogę tym zająć:tak:

Mońcik - czy możesz mi przesłać na e-maila zdjęcie Mai?
takie za szpitala i takie "zdrowe"?
oraz jakiś tekst po angielsku, który piszesz, bo nie chciałabym zmieniać, ani też wymyśląc nowego:sorry2:
kate_less@wp.pl

Ja wyślę listy ze zdjęciem do nich, mogę???

Moniś - z koncertem owszem papierkowych spraw jest sporo ale nie martw się i zostaw to nam :)

kumpel, z którym działam (nie ten Adam ale inny ale cichosza), z którym się spotkałem wczoraj przed spotkaniem oficjalnym ma wszystko w jednym palcu i naszykuje mi komplet dokumentów, do których będziecie musieli tylko pozałatwiać podpisy odpowiednich osób (przynajmniej tak się zarzekał - ale wierzę mu) i mówiłem o tym już Marcinowi tak więc luzik.

Jutro powinienem już mieć informację odnośnie sponsorów i w tym celu się znów spotykam z nim i pewną osobniczką płci pięknej, która ma ponoć kilka fajnych pomysłów odnośnie tej sprawy - jutro po spotkaniu zdam Wam relację co ustaliłem :)

Bądźmy dobrej myśli - ja jestem :) owszem jest to duże przedsięwzięcie bo z pomysłu zrobienia imprezy w klubie wyszło coś takiego - ale czemu nie - jeśli ma się udać to jak najbardziej :)

lepiej próbować niż siedzieć z założonymi rękami :)

to właśnie robimy :)

ale - bądźcie wszyscy z nami duchowo bo takie wsparcie też się przyda :)

aaaaaaaa i oczywiście - na koncercie OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA WSZYSTKIE DROGIE FORUMOWICZKI :D i nie chcę słyszeć wykrętów ;>

pozdrawiam :)

O jak miło...tutaj znowu zamieszanie he he he :-)

Kate...już wysyłam Ci co potrzebujesz, działaj kobietko :)

Spiritt...oby się to wszystko udało, to by dopiero zasiliło konto Mai :)

Właśnie uzupełniamy z mężem galerię na stronce Mai... :)...amatorsko ale...

Majcik znowu mi chrypi, chyba pogoda się zmieni...smutam sobie...

Buźka dla wszystkich dobrych serduszek :)

Dziewczyny,

mam już odpowiedź od polonijnej gazety w Kanadzie:tak:
chętnie umieszczą apel na swoich stronach
za darmo
zaproponujcie jakis tekst, proszę

i co z tym kontem zagranicznym???
czy macie?
jak nie, to kiedy by było?

kate, konto wystarczy zwykłe. jak przychodzi przelew w walucie obcej, babk przelicza to według aktualnego swojego kursu. anwet dośc przyzwoicie to wychodzi, np dziś euro mi przeliczyli po 3,7 zł

Ale tu chodzi o szybkość transfru:-D
SWIFT jest potrzebny:tak:
i konto powinno być z PL z przodu
zaraz spróbuję wygenerować;-)

OK;-)

Konto dla płatności z zagranicy, to:

PL i nr konta
Swift: BPKOPLPW

A widzę, że są dwa konta:confused:
które podawać do prasy???

Aha - czy ktos pisał już do krajowych dzienników z prośbą o zamieszczenie apelu?

Moniczko - dzięki za materiały:)
Działam!

Widziałam ostatnio w Interwencji (Polsat) historię Wiktora Puchalskiego. Może by uderzyć do jego rodziców i popytac jak im się to udało?

A w ogóle jesteście wielcy! Wszyscy i każdy z osobna :-)

reklama
Wreszcie aktywowali stronę internetową "przeglądu lokalnego" Knurowa. Mogę do nich posłać wiadomość, czy nie napisaliby artykułu o Mai. Tylko tak nie bardzo wiem, co do gazety napisać. Monika gdybyś mogła mi coś podesłać, to ja zaraz do nich uderzam!!! Czekam na jakiś list do wysłania - możesz mi podesłać na priva.
Całuję Was gorąco!!!
Oglądałam galerię Mai - Ona jest cudowna!!! Zrobimy wszystko żeby Jej pomóc!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry