reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mam nadzieje ze wszystko dobrze u Zosi .Trzymam za Ciebie kciuki maleńka i za Justynę też trzymaj sie i bądż silna.Czekam na sprawozdanie z odwiedzin Moniki na pewno cos więcej napisze forumowiczkom.Pozdrawiam i trzymajcie sie Majeczko i Zosiu.!!! BUZIAKI PEREŁKI

reklama
Monia zaraz bedzie u Mai, pewnie po wizycie się czegos dowiemy :confused:

Oby wszystko było dobrze :tak:

Kochana Maju i Zosiu trzymajcie się maluszki!

no ja też czekam ale na razie cicho sza:no::no::no::no: !!!Ciekawe co tam u Mai i Zosi z tym zabiegiem.Oby wszystko było ok!!:tak::tak::tak::tak:mała nerwówka co ???
MAJECZKO I ZOSIU TRZYMAJCIE SIE MOCNO KOCHANE PEREŁKI !!!

po 16...

Te zabiegi, to miały obie nasze weteranki - wymieniano im wejścia centralne. Do tego dzieci są jakby znieczulane, uspakajane, więc do teraz były takie ala śpiące.
Smutny taki widok. Dziecko wygląda na zmęczone ale niespokojne. Mnie sie aż łezki zakręciły, zwłaszcza, że ostatnio często ona taka wyciszona :( wychodowano też grzyby ze starego wejścia...może to jest w części powodem tej wysokiej gorączki.
U Zosi podobnie...smutamy sobie.

...

Przeraża mnie ten szpital:baffled:

jak nie wirusy, to grzyby, zapalenia, bakterie i inne syfy, co nie pozwalają dziewczynkom do rehabilitacji czy dojścia do siebie...
Ech...:dry: DLACZEGO??? Jaki jest powód?

Ale Majeczko, Zosieńko nie dajcie się tym paskudztwom:no:
i walczcie kochane:tak:
BUZIAKI:-)

No wiecie co? to lekarze nie widzieli, że coś sie dzieje i skąd ta gorączka.Boże Moniś jak Ja ci współczuje i Justynce jak wy musicie cierpieć, to co my przeżywamy tu na forum to jest kropla w morzu w porównaniu do was.A jeszcze do tego to że nie możecie być przy swoich kruszynkach ich stan by sie tez ustabilizował jak byście było ciągle przy nich i ich tuliły A tak to jeszcze te dzieci dodatkowo przeżywają stres że ich mam nie ma blisko.Kochane trzymajcie sie mocno.I modlę sie za wasze pociechy żeby jak najszybciej doszły do siebie.Ojeju aż mi się łezka w oku kręci jak o tym wszystkim sobie pomyślę.
Majeczko i Zosieńko zbierajcie siły kochaniutkie!!!!

No witajcie...ale mam problemy z internetem...ahh...
Monika wiesz że ja modlę się cały czas żeby Majeczka dała sobie radę....wierzę że się uda!!!:tak:
W poniedzialek się zobaczymy kochane....mam nadzieję że na kontroli dostaniemy dobre wiadomości.boję się bardzo...wykąpałam dziś Filipa i pojawiło się mu wokół ust sine kółeczko :-( szybko zniknęło więc mam nadzieję ze będzie mimo wszystko dobrze!!!
Buziaki....mam nadzieję że uda mi się jutro tu zajrzeć!!!

reklama
Madziu ucaluj ode mnie Filipka!!! I napewno będzie wszystko dobrze!!!
Przesyłam całusy dla wszystkich e-cioteczek i ich pociech! No i ogromne uściski dla MMM oraz Zosi i jej Rodziców!!!
:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry