reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nieeeeeeeeeeeeeeee :szok::szok::szok::szok:dlaczego:no::no::no::no::no: a tak miło czytało sie ostanie posty

MAJECZKO WALCZ KOCHANA WALCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ojejku... trzymam kciuki, żeby jutro były lepsze wieści... Wierzę w Majeczkę, bo niesamowita z niej dziewczynka!!!!

oj ja też mam chyba noc z głowy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:chyba komputer bedzie cały czas włączony:confused::confused::confused:MAJECZKO ZBIERAJ SIłY NIECH TEN KRYZYS JAK NAJSZYBCIEJ MINIE. MODLE SIE ZA CIEBIE MONIŚ BĄDŻ MUSISZ BYC DLA MAI.ONA TEGO POTRZEBUJE!!!Jak tylko przeczytałam post Monisi to łzy płyna mi po policzkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:biedna Majeczka.

Tak mnie cos tknęło żeby jeszcze tu dziś zajrzeć, zobaczyć co u Mai, normalnie nie wchodzę tak późno a tu takie smutki:-(, oj Majciku nie daj sie skarbie walcz kochana ....idę się modlić.

Nieeee :-:)-:)-(
Jejku co się dzieje????????
rozmawiałam jeszcze przed 20 z Monią......Maju skarbie nie poddawaj się...błagam!!!!!!!!
Zaraz się modlę.....Maju Koronka Wyzwolenia za Ciebie obiecana!
Błagam Panie....wesprzyj ją!
Monika duuuuużo siły...modle się z Tobą!!!!

reklama
Jejku, zasiadłam do wieczornego przejrzenia postów, a tu taka niepokojąca informacja od Moniki. Może to coś po tym dzisiejszym zabiegu? Czemu te dziewczynki tak cierpią?!

MMM, Zosiu z Rodzicami - jestem z Wami modlitwą.

Maju na pewno pokonasz ten kryzys, tylko dlaczego wciąż jesteś wystawiana na próby...?

Boże dopomóż!!!

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry