reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Hanuś za pozdrowienia dla cioteczek a moje pociechy tez pozdrowię od wirtualnej cioci miłego wieczoru.!!!!!! ciekawe co tam u perełek .Może Moniś będzie miała ochotę coś napisać po wizycie o 20.00 .Ale jeżeli nie to jej sie nie dziwie tyle co ona przechodzi........biedna współczuje Pozdrawiam tez wszystkie e cioteczki i ich pociechy.a zwłaszcza MMM i Zosię i jej rodziców i inne dzieciaczki z OIOM-u gdzie przebywają nasze księżniczki.

reklama
W sprawie 1% podatku na konkretne dziecko, to ja w Polityce kiedyś coś czytałam, że nalezy wpłacić kasę na konto fundacji (tzn. wskazać jako odbiorcę), a do fundacji osobno wysłać deklarację/ oświadczenie na kogo chcemy tą kaskę która wpłynie przeznaczyć.
Mam Politykę za mądrą gazetę więc wierzę że tak to ma być (aczkolwiek mogłam juz zapomnieć, a trudno mi odnaleźć archiwalny numer bo nam Ania za niszczarkę robi).
:-D

Pozdrawiam Majeczkę i maleńską Zosieńkę!
Oby jak najszybciej mogły przejść na inny oddział - a najlepiej do domu !!! :tak:

Ojej,ojej,ojej:no::wściekła/y::no::wściekła/y:
Kurcze blade,dlaczego ????????????
Mońcik kochana przytulam Cię mocno.
Cioteczki pukać głośno do Pana Boga !!!!

Nie rozumiem tego wszystkiego, było już tak dobrze:(
Monika, kochana jesteśmy z Tobą.
Będziemy się modlić.

Majeczko Walcz!!!
Modlimy się tu za Ciebie !!!
Wytrzymaj tyle już przeszłaś, nie daj się !!!

O Boże trzymam kciuki Majeczko walcz kochanie Proszę wszystkie cioteczki o modlitwe !!!Majeczko walcz tyle już przeszłaś także dasz rade.maleńka wszyscy trzymamy za ciebie mocnoooooo kciuki skarbie.Moniś trzymaj sie jesteśmy z toba wszystkie przytulam cie mocno i Majeczkę.Wysyłam Aniołka który nad wami będzie czuwał. aniołek z różą.gif

O ludzie,co to za kryzys? Co sie dzieje? Nie no,tylko nie kryzysy,proszeeee...!!! :-( :-( :-(

MAJA,WALCZ!!!!!

o Boże co to znowu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)growl::growl::growl::growl::growl::growl::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown:
Przecież było już tak ładnie i stabilnie.....
Majeczko walcz pyzuniu nasza nie daj się skarbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moniczko kochana ty tez się trzymaj i nie daj!!!!!!!!!!!!modlimy się za Was dziś ze zdwojona siłą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PANIE BOŻE ..........

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry