reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Hanuś za pozdrowienia dla cioteczek a moje pociechy tez pozdrowię od wirtualnej cioci miłego wieczoru.!!!!!! ciekawe co tam u perełek .Może Moniś będzie miała ochotę coś napisać po wizycie o 20.00 .Ale jeżeli nie to jej sie nie dziwie tyle co ona przechodzi........biedna współczuje Pozdrawiam tez wszystkie e cioteczki i ich pociechy.a zwłaszcza MMM i Zosię i jej rodziców i inne dzieciaczki z OIOM-u gdzie przebywają nasze księżniczki.

reklama
W sprawie 1% podatku na konkretne dziecko, to ja w Polityce kiedyś coś czytałam, że nalezy wpłacić kasę na konto fundacji (tzn. wskazać jako odbiorcę), a do fundacji osobno wysłać deklarację/ oświadczenie na kogo chcemy tą kaskę która wpłynie przeznaczyć.
Mam Politykę za mądrą gazetę więc wierzę że tak to ma być (aczkolwiek mogłam juz zapomnieć, a trudno mi odnaleźć archiwalny numer bo nam Ania za niszczarkę robi).
:-D

Pozdrawiam Majeczkę i maleńską Zosieńkę!
Oby jak najszybciej mogły przejść na inny oddział - a najlepiej do domu !!! :tak:

Ojej,ojej,ojej:no::wściekła/y::no::wściekła/y:
Kurcze blade,dlaczego ????????????
Mońcik kochana przytulam Cię mocno.
Cioteczki pukać głośno do Pana Boga !!!!

Nie rozumiem tego wszystkiego, było już tak dobrze:(
Monika, kochana jesteśmy z Tobą.
Będziemy się modlić.

Majeczko Walcz!!!
Modlimy się tu za Ciebie !!!
Wytrzymaj tyle już przeszłaś, nie daj się !!!

O Boże trzymam kciuki Majeczko walcz kochanie Proszę wszystkie cioteczki o modlitwe !!!Majeczko walcz tyle już przeszłaś także dasz rade.maleńka wszyscy trzymamy za ciebie mocnoooooo kciuki skarbie.Moniś trzymaj sie jesteśmy z toba wszystkie przytulam cie mocno i Majeczkę.Wysyłam Aniołka który nad wami będzie czuwał. aniołek z różą.gif

O ludzie,co to za kryzys? Co sie dzieje? Nie no,tylko nie kryzysy,proszeeee...!!! :-( :-( :-(

MAJA,WALCZ!!!!!

o Boże co to znowu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)growl::growl::growl::growl::growl::growl::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown:
Przecież było już tak ładnie i stabilnie.....
Majeczko walcz pyzuniu nasza nie daj się skarbie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moniczko kochana ty tez się trzymaj i nie daj!!!!!!!!!!!!modlimy się za Was dziś ze zdwojona siłą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PANIE BOŻE ..........

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry