reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jesteśmy.
To, że nie pisałam, to tylko dlatego, że bez zmian...a nie odrazu wracałam do hotelu z wizyty...i tak jakoś przeminęło...

Dziś u Majcika wciąż dobre wiadomości. Wyniki dobre, gazometria dobra, znowu zmieniono program respiratora na oddechy wspomagane i czasem spontaniczne?..a więc Maja ma więcej wysiłku itd. Wszyscy mamy nadzieję, że tak dobrze już będzie i za jakiś czas spróbujemy zejść z tego sprzętu. Jak dalej tak pojdzie, to tracheotomia nie bedzie wykonana do próby ekstubacji, reszta zależy od tego, czy ona się powiedzie. Jedno co mnie smuci, to ta gorączka...widocznie organizm małej ma z czym walczyć. Echo wyszło wporządku, kurczliwość serduszka naprawdę dobra :)
Jetem dobrej myśli :)
No i Zosia pokazuje, że będzie lepiej, wreszcie lepsze wiadomości...walczą pociechy nasze :)
pozdrawiam i sciskam mocno...

reklama
Huuura!!!
Maja jest rewelacyjna....zgłaszam Filipka na męza dla tej ślicznej księżniczki...heheh Jeśli tylko Maja się zgodzi oczywiście :) heheh

Super...cieszę sie!
Zosiu i Justynko trzymajcie się...będzie dobrze!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry