reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniczko,zycze Ci aby nadchodzacy rok byl dla Was lepszy,zeby Majulka wyzdrowiala i zebyscie mogli wreszcie zaczac zyc "normalnie"...
Wszystkim e ciotkom zycze szampanskiej zabawy i szczescia w Nowym Roku...

reklama
Ja również życzę wszystkim aby nadzchodzący nowy rok był duuuużo lepszy niż ten jeszcze nam panujący 2007 rok. Dużo szczęścia, radości i spełnienia wszelkich marzeń!

Szczególne życzenia przesyłam dla całej rodzinki MMM -duuuuuużo duuuuuużo ZDRÓWKA dla MAI!!!

Do zobaczenia na BB w lepszym 2008 roku!

Majusiu DUŻOOOOOO zdrówka w Nowym Roku!!!
Życzenia dla Moniki, Marcina, Zosi i Jej Rodziców, dla Was E-cioteczki i dla Waszych Rodzin, dla Malwinki i Jej Rodziny!!! Dla Was Wszystkich!!! Do Siego Roku!!!!!!!

I my tez z życzeniami:-D oby ten Nowy Rok 2008, był dla nas Wszystkich lepszy:-) a szczególnie gorące życzonka dla dzieci, którym nasza pomoc jest potrzebna.

Moniko, Maju Marcinie duże buziaki i spełnienia wszystkich marzeń. Dużo zdrówka dla Mai.
Ania z Quintusiem.

Moniko wiesci nie sa zle a wierze ze w nowym roku beda jeszcze lepsze :tak:
malo mnie tu ostatnio ale to przez to ze ja na wyjezdzie jestem ;-)
Caly zcas was podczytuje ale wsyztsko tak szybko szybko ze nawet nie ma czasu usiasc i odpisac:-(
Dziewczyny w nadchodzacym roku zycze wam spokoju mniej pracy przy dzieciach wiecj odpoczynku i radosci noi tego co najwazniejsze przyjaciol i milosci
a Tobie Maju zdrowia zdrowia zdrowia:tak:

Maju,duuuzo zdrowka w Nowym Roku!!!
Moniko,Marcinie-szczescia i wytrwalosci,oby Wasz trud zostal wynagrodzony,byscie 2008 rok spedzili ze zdrowiejaca Majunia w domku.
Wszystkim odwiedzajacym ten watek wszystkiego naj,naj i spelnienia marzen.

Mońcik, napisz szczegóły, jeśli możesz - naszym samopoczuciem, to Ty sie w ogóle nie przejmuj. To my martwimy sie o Ciebie. Byłam kilka razy w szpitalu z synkiem i nie chciałabym tam wracać :no: A i tak nigdy nie było zagrożenia życia, wiec nawet nie próbuje sobie wyobrazić jak się czujesz:-( Zwłaszcza w te świąteczno-noworoczne dni:-(

Jesteś taka dzielna!!! A Twoje chwile słabości świadczą o normalności - coś takiego bez spadku formy przeżyłby tylko cyborg...

Pobede dziś z wami - Toba, Marcinem, Mają i Zosią - możemy choćby pomilczeć ;-) Nie balujemy dzisiaj, więc jeszcze tu wpadnę :tak:

Kochani MMM ... Wam i wszystkim e-cioteczkom życzę
na ten Nowy Rok:
zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka
... bo ono jest najważniejsze :tak:

Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam, żeby spełniały się Wasze najskrytsze marzenia.
Żeby Nowy Rok przyniósł dużo dobrego naszej Mai i Zosi.
Żeby Wszystkie nasze dzieci były zdrowe.
Żeby Monika i Marcin mogli cieszyć się normalnym, zwyczajnym rodzicielstwem.
Kochani, wysyłam Wam dużo dobrej energii:-)

Pozdrawiam Wszystkich gorąco!

reklama
Mońcik, napisz szczegóły, jeśli możesz - naszym samopoczuciem, to Ty sie w ogóle nie przejmuj. To my martwimy sie o Ciebie. Byłam kilka razy w szpitalu z synkiem i nie chciałabym tam wracać :no: A i tak nigdy nie było zagrożenia życia, wiec nawet nie próbuje sobie wyobrazić jak się czujesz:-( Zwłaszcza w te świąteczno-noworoczne dni:-(

Jesteś taka dzielna!!! A Twoje chwile słabości świadczą o normalności - coś takiego bez spadku formy przeżyłby tylko cyborg...

Pobede dziś z wami - Toba, Marcinem, Mają i Zosią - możemy choćby pomilczeć ;-) Nie balujemy dzisiaj, więc jeszcze tu wpadnę :tak:

Krupko My tez w domku i też jesteśmy:-).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry