reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie mozemy ustawać w modlitwach, przy wigilijnej kolacji zmówmy modlitwę do Boga o zdrowie dla naszej małej kruszynki. Bóg na pewno nas wysłucha.
Zajrzę tu później aby zobaczyć jak walczy Majeczka

reklama
Witam!!!

Wiem, że potas Mai szybko wróci do normy, jest pod dobrą opieką, a jej silna wola tylko to przyspieszy. Nie z takim spadkiem formy sobie radziła.

Dla wszystkich jeszcze raz Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
od Agnieszki i Tomka z Kubusiem!!!

Dla MMM samych cudów, tych małych ("ciut,ciut") i tych dużych (słów doktora:"Wracacie do domu-córeczka zdrowiutka").

Bóg Wam wynagrodzi ten okres próby!

Pozdrawiam!!!

li-6403.png

Smutno znowu...
Ale wierzę,że Majeczka szybciutko sobie poradzi !!! Trzymaj się Majeczko kochana i walcz!!!
Buziaki.Pa.

Myslalam ze wiesci beda dzis dobre no ale niestety...............
Pozostaje w nas wielka nadzieja i wiara w to ze bedzie dobrze :tak:
I duzo duzo modlitwy do Pana by uzdrowil malenka Majke:-)

Witam,

Ja tam wierzę że Maleńki Jezusek szykuje dla Mai i jej rodziców piekny cud...a ten spadek formy jest chwilowy, bo Majunia wie że musi walczyc i robi to każdego dnia

Dla Was kochani MMM mam życzenia

Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, żeby z niej uczynić Betlejem
Każdy z nas ma na tyle wielkie serce,
że może do niego przyjąć nowo narodzone dziecię....
Do tego potrzeba jedynie WIARY i NADZIEJI...
a MIŁOŚĆ przyjdzie sama

Własnie tej wiary i nadzieji na uzdrowienie Mai życzę Wam Moniu i Marcinie...a Mai życzę aby po raz kolejny doświadczyła miłości naszego Boga...

Jestem z Wami myślami i modlitwą

Ciekawa jestem jak Majunia...:confused: mam nadzieje i wierzę, ze lepiej :tak:Buziaki MMM!!! :-)

Kochani Monika po 16 napisała mi smska...niestety dopiero teraz mogłam go przeczytać bo...zapomniałam telefonu
kwasny.gif
a Wigilię spędzałam u rodziców. Więc tak:
I na gwiazdkę cudowne wieści. Dren do płuc bardzo pomógł na gazometrie, gorączkę itd. Jest dobrze!

Jestem przeszczęśliwa....łzy lecą mi ze szczęścia jak szalone...Majeczko skarbie...jeszce trochę i do domku...zobaczysz...jeszcze troszke nasza dzielna dziewczynko!
Dzięki Ci Panie....ogromne DZIĘKUJĘ że tak pięknie pomagasz Mai...i lekarzom w podejmowaniu słusznych decyzjii. :)

Kolejny cud!!!

Kolejny kroczek naszego skarba do powrotu do domciu!!!

Dzisiaj przed snem będę wznosić modły, żeby to nastąpiło jak najszybciej.

Dzięki Madziu za te wieści. Sprawdzałam czy jesteście z Moniką dostępne, bo jak nie Mońcik, to Ty nam coś przekażesz.

Buziaki za te super wieści!!!

Do zobaczonka wszystkim i jeszcze raz wesołych świąt!!!

:-);-):tak::-D:tak:;-):-):-);-):tak::-D:tak:;-):-)

li-6403.png

reklama
Nie ma za co...takie wieści to z uśmiechem na ustach wpisuję! :)
Również pozdrawiam...jestem tak szczęśliwa...wreszcie zasne spokojnie...bo i u Majeczki lepiej..i mój Fifi dzis z gorączką już duuużo lepiej...tzn. jeszce ma ale duuużo niższą! Buziaki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry