reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dla Fifiego też buziaczki, kolorowych snów, oczywiście z Mikołajem i oprawą świąteczną!!! Niech szybciutko wraca do pełni sił!!!

:tak:;-):tak:;-):tak:;-):tak:;-):tak:;-):tak:;-):tak:;-):tak:;-):tak:

li-6403.png

reklama
Hurra hurra,jaka wspaniala wiadomosc wigilijna! :-) Na te swieta beda sie zdarzac same cuda - tak,jak do tej pory! :tak: :-)
Brawo dzielna dziewczyneczko - Majeczko! :-) :-) :-)

Buziaki dla MMM i chorowitka Filipka! :blink: :-) :tak:
A takze dla wszystkich e-cioteczek,e-wujaszkow i e-dzieciaczkow! :blink: :-) :tak:

nadrobilam zaległosci, rycze jak bóbr Maja jest tak dzielna dziewczynka ze brak mi słów a Monika i Marcin chwala im za sile wiare .......... nie wiem co pisac bo znow rycze juz prawie Boze NArodznie czas na CUD

:-):-):-):-):-)I mamy Boże Narodzenie :-):-):-):-):-)

Na te Święta Narodzenia Pańskiego życze Wam wszystkim całym sercem takiej radości jaką sam obecnie przeżywam.
Obyśmy na codzień doświadczali w naszym życiu cudów i uzdrowień.
Niech Duch Święty oślepia Nas swą mocą i blaskiem, za każdym razem gdy zbaczamy z drogi.

Panie tylko Ty sam wiesz jak bardzo jestem Ci wdzięczny za to co czynisz nie tylko w moim życiu. Te uzdrowienia widoczne tak namacalnie których dokonujesz u Majeczki jeszcze bardziej utwierdzają mnie w głębszej wierze. Tobie powierzam Nas wszystkich - Ty wiesz jakie mamy problemy, troski, prośby, błagania, czego się obawiamy, za co jesteśmy wdzięczni i z czym do Ciebie przychodzimy.
Niech Boże Narodznie trwa w Nas przez cały czas

„Zawsze, kiedy milkniesz, aby wysłuchać,
jest Boże Narodzenie.
Zawsze, kiedy rezygnujesz z zasad,
które jak żelazna obręcz uciskają ludzi
w ich samotności,
jest Boże Narodzenie.
Zawsze, kiedy dajesz odrobinę nadziei "więźniom",
tym, którzy są przytłoczeni ciężarem fizycznego,
moralnego i duchowego ubóstwa,
jest Boże Narodzenie.
Zawsze, kiedy rozpoznajesz w pokorze,
jak bardzo znikome są twoje możliwości
i jak wielka jest twoja słabość,
jest Boże Narodzenie.
Zawsze, ilekroć pozwolisz by Bóg
pokochał innych przez ciebie,
Zawsze wtedy,
jest Boże Narodzenie.”

Matka Teresa z Kalkuty

wpadłam na chwilke Was podczytać a tu kolejne dobre wieśći, Maja jest WILEKA. Tak sobie dzielne radzi..... Ale jest pod dobrą Opieką (Ten na Górze nad Nią czuwa) więc musi być dobrze.
Uciekam dalej do rodzinki a was wszytkich gorąco pozrdawiam..

Jest taka noc, na którą człowiek czeka
i za którą tęskni.
Jest taki wyjątkowy wieczór w roku,
gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole,
Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść...
Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia...
To noc wyjątkowa... Jedyna... Niepowtarzalna...
Noc Bożego Narodzenia...

Majeczo, nigdy sie nie poddawaj ;-)

reklama
A ja chciałam tylko dodać, że wczoraj o 20.00 lekarz dyżurny prawie na skrzydłach do nas podleciał aby przekazać nam same dobre wiadomości. Kolejne badania potwierdziły, że dren był trafioną diagnozą, wyniki są bardzo zadawalające, potas juz się wypłukał bo Majcik siusia ile się da !!! Usłyszeliśmy, że teraz to juz tylko intensywna rehabilitacja, zejscie z respiratora i powinno byc dobrze.

Mam nadzieję, że jak zaraz tam pojdziemy, to usłyszymy to samo lub kolejne piękne wiadomości.
Wigilia minęla naprawdę wyjątkowo...ach...dzięki Ci Panie i Wam, dobrzy ludzie :)
Zmykamy...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry