reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiadomości wprost CUDOWNE!!! :-):tak::-):tak::-):tak::-)
Majeczko zdrowiej szybciutko i wracaj z rodzicami do domku a oni już Ci pokarza jakie zycie jest piekne! :-)
Zycze Wesołych Swiąt, a dla Was MMM jeszcze troszke wytrwałości i wiary w to, ze bedzie dobrze :tak:Dla Majuni zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!! :-)

reklama
Niechaj Boże Narodzenie stopi wszystkich smutków lody,
Niech usunie wszystkie troski i otworzy marzeń grody.
Niech przy najlepszym zdrowiu szczęściem życie opromienia,
:biggrin2::tak::tak:oto dla Was kochani MMM oraz e-cioteczki nasze są życzenia:tak::tak::biggrin2:

Cześć.Ciekawe jak tam dzisiaj Majeczka i Zosia ???
Wszystkim Cioteczkom spokojnych,zdrowych,wesołych Świąt !!!
A Majeczce i Zosi zdrówka,aby każde następne święta spędzały w domku z rodzicami,a u lekarza bywały tylko kontrolnie !!!

Szczerze mówiąc nie wiem co napisać kiedy czytam Wasze forum, ale jedno jest pewne - Pan Bóg objawia się przez tych wszystkich dobrych ludzi, którzy modlą się za Maję i jej Rodziców.
Życzę wszystkim wszystkiego, co dobre w te Święta, a Mai dużo dużo zdrówka, a Rodzicom wytrwałości.
Krzysztof

Wesolego jajka!
Oj! Nie ta bajka!
Przepraszam! Pomylka!
To miala byc choinka!
Wiec: choinki najpiekniejszej, gwiazdki najjaniejszej,
prezentow wymarzonych,
karnawalu szalonego i roku 2008 udanego!

ZUZIA Z MAMA AGNIESZKA :-D

Wszystkiego najlepszego, spokojnych i wesołych Świąt, dużo zdrowia i wytrwałości, a Wam Moniko,Marcinie i Maju aby każdy kroczek, choćby drobny, to do przodu i abyście kolejne święta spędzali razem we własnym domku.

Aga, Tomek i Janek z babcią Ewą i dziadkiem Sławkiem.

Jestem i ja! Niestety u Majeczki znowu spadek formy. Wysoki potas...zakładają dren do płuc...:(
Taka szkoda :((((.....ale mam nadzieję że to pomoże i już nic nowego nie przypląta sie tylko Maja spokojnie będzie dochodziła do siebie!
Ja dziś na pasterce będę modlić się mocno za Majeczkowe zdrówko...Dziś Wigilia...więc może wieczorem...będą lepsze wieści..oby!
Przytulam was MMM.....cały czas myslami jestem z wami!

A dla wszystkich mam życzenia Świąteczne...."Na każdego człowieka na Ziemi czeka jakiś skarb". Miłości, ciepła, wewnętrznej siły, wiary, ufności, pokory, przebaczenia i odnalezienia swego skarbu na Ziemi w ten Bożonarodzeniowy czas życzą: Magda i Maciej z Filipkiem...
czekam na kolejny Majeczkowy cud!!!!

szkoda, że u Mai dzisiaj troszkę gorzej:-(, ale jestem dobrej myśli, bo nie z takimi przeciwnościami Majeczka dawała sobie już radę, no nie?
Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe i wieczorkiem znowu będą dobre wieści od Majeczki, w koncu to Wigilia, czas cudów:tak:
Mońcik życzę całej Waszej rodzince tego wszystkiego o czym tylko marzycie, niech się spełni i niech te święta będą dla Was szczęśliwe :-):-):-)

Czas cudów się zaczął, więc i Maja szybko wyzdrowieje!! JA w to wierzę i wiem, że nie tylko ja! :)

Ponieważ dzisiaj już chyba nie dam rady tutaj zajrzeć (no może póżnym wieczorem u Szwagra), więc jeszcze raz z całego serca chciałam Wam Wszystkim złożyć najlepsze życzenia Świąteczne!!! Dużo łask Bożych i Bożego błogosławieństwa! Zdrowia, spokoju i cudów w te przepiękne Święta!!!
Moniko, Maju, Marcinie całuję Was gorąco i życzę Waszej trójce samych cudów!!!
Przesyłam gorące uściski!!!

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

reklama
Buuu a już tak dobrze było ale mam nadzieję że to tylko taki mini spadek formy i już będzie tylko coraz lepiej.
Całujemy mocno i wieczorkiem zajrzę po nowe wiadomości od Maji:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry