reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wszystkim e-ciotką i e-wujkom oraz ich rodziną życzę razem z Weronika i Małgosia oraz Mariuszem WESOŁYCH ŚWIĄT
buziaczki dla wszystkich
19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
- bloog.pl

reklama
SUPER:-):-):-):-)

Tynka dzięki za SMS-ki:tak:
jak dostałam eska o poprawie, to się rozryczałam ze szczęścia,
stałam w markecie, ludzi milion i ja rycząca na środku:-D
ludzie się na mnie gapią, a ja mam to gdzieś...

No i teraz z okazji Świąt życzę Wam zdrowia, spokoju, miłości, przyjaźni... reszta sama przyjdzie:tak::tak::tak:
BUZIAKI:-D:-):-D:-)

Hej,nie było nas,dopiero wróciłam i drżącą ręką szukałam szybko postów Mońcik (bo tyle naskrobałyście;-)).A tu taka wieści,huuurrrrrrraaaaaaaaaaa.Cieszę się ogromnie,aż się popłakałam.
MMM,oby te święta były dla Was jeszcze radośniejsze:tak:
Buziaki dla Majeczki naszej dzielnej.Papapa.

Moniko,Marcinie,Majeczko i wszystkie dziewczyny odwiedzajace ten watek,zyczymy Wam szczesliwych,zdrowych,pogodnych Swiat Bozego Narodzenia,niech bedzie to czas radosci i wytchnienia.Szczegolne zyczenia dla Mai,zdrowiej skarbie,to bedzie dla nas najwspanialszy prezent gwiazdkowy:tak:.

716zclc.jpg

swietne wiesci:tak::-):-)...niezmiernie sie ciesze:-):-):-)...
Moniko i Marcinie zycze wam jak najweselszych Swiat...Majulce zycze szybkiego powrotu do zdrowka...
E-cioteczki wesolych dla Was...

Kochani!!!!!!!
Życzę Wam wszystkim zdrowych, pogodnych, pełnych miłosci i ciepła swiąt Bożego Narodzenia.
MMM Wam życzę wiary, nadziei,oby ten cud jaki się wydarzył trwał i w Nowym Roku:tak:, Majeczko Tobie siły i wytrwałości, szybciutkiego powrotu do zdrowia, byś wkrótce cieszyła nas swoim pięknym uśmiechem.
Wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!

Matko, jakie piekne wiadomosci na swieta! :-D:-D:-D
Naprawde - CUD!!!!!!!!!!!!!!!!! Majeczko, walcz dalej tak dzielnie i pokaz wszystkim do czego jestes zdolna :-) Zabeczko sliczna, bedzie wszystko dobrze, musi byc! :tak::tak::tak:

Moniczko, Marcinie, jeszcze raz chcialabym Wam zyczyc spokojnych, zdrowych swiat!
Pozdrawiam!

nie mogłam wytrzymać musiałam zerknąć na watek a tu takie extra newsy :) BRAWO,BRAWO MAJECZKA- JESTEŚ WIELKA A NESZE MODLITWY I PROSBY ZOSTAŁY WYSŁUCHANE.........

reklama
jak to cudownie zajrzec tu i zobaczyc takie wiadomosci!!!:-D:-D:-D
Majcik jestes wielka!!!!tylko tak dalej ,super prezencik na Swieta nam zrobilas!!!!zdrowiej nam dalej sloneczko:tak::tak::tak:

Kochani zycze wam zdrowych,wesolych,Swiat Bozego Narodzenia w rodzinnej i pelnej milosci atmosferze...

Moniko,Marcinie i Maju a dla was specjalne zyczenia naprawde radosnych Swiat i zeby te nastepne byly juz w domu ze zdrowa Majeczka:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry