reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boże jak cudownie tu wejść i przeczytać takie wieści :-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Majeczko modlimy się za ciebie aby tych cudów było więcej - o po postu pękamy z radości :-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Buziaki dla Majusi od koleżanki Majusi

Tak bardzo się cieszymy, Maju tak dalej, Moniu oby więcej takich wieści:-):-D:-D.

Buziaki.

superrrr Boze Jedyny wielkie dzieki tak wielu nas sie modli i cuda sie zdazaja pozostaniemy w modlitwie caly czas aby nasza kruszynka wrocila do zdrowka I juz niedlugo powie *tofam cie mamu* bedziemy ryczec jeszcze bardziej KOCHAMY CIE SERDUSZKO WALCZ DALEJ !!!!!!

Na pewno jutro zajrze tu nie raz ale nie wiem czy starczy mi czasu wiec.............
Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt wspaniałych,podarunków, dużych, małych,
a ja życzę, moi mili,:*byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy, pisząc wiersz pięknych wydarzeń.
Może cicho bez hałasuNie zważając na bieg czasu,:)
może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski,
może siedząc przy kominie, tulić sercem swą rodzinę,
może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu wór napada,
sypiąc bliskim pyłek życzeń, tego Wam dziś właśnie życzą
TYNKA, TYNEK I MALE TYNKI

A za wszytskei zlozone wczesniej zyczeni bardzo bardzo goraco dzieckujemy:tak:

Hurra,hurra,Majulka jest niepokonana!!! :-) :-) :-)
Jak cudownie czyta sie takie wiadomosci!!! Suuper poprostu!!! Maju,jestes niesamowicie dzielna dziewczynka! I tak trzymaj!!! :tak: :-) :tak: :-) :tak: :-) :tak: :-) :tak: :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry