reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam:)
Niech radość buchnie jak ogień,
choć może zamiecie powieją,
byśmy mogli iść w drogę
z wiarą, miłością, nadzieją.

Niech z nut świątecznych zapachów
powstanie najpiękniejsza kolęda i
czarem swej melodii spełni marzenia.

Najserdeczniejsze życzenia miłej i
pełnej nastroju Wieczerzy Wigilijnej
oraz spełnienia marzeń i nadziei
jakie niesie ze sobą nadchodzący Nowy Rok.

Wszystkim tu zebranym i Bliskim życzę!

reklama
Hej!
Ale tu świąteczny i radosny nastrój...:-)

Ja również życzę wszystkim zaglądającym na to forum i ich Rodzinom
spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia,
które będą zapowiedzią szczęścia i sukcesów na całe życie!!!

Mońcik tak się cieszę, że Maja stabilna. To niesamowite ile w takiej małej Kruszynce siły i chęci walki!? Podziwiam ją!!!

Was też podziwiam - za wiarę i siły w tym trudnym okresie.

Wiem, że następne święta spędzicie w domciu i Maja niejedną bombkę Wam rozpracuje (proponuję satynowe - bardziej wytrzymałe;-))

Mam nadzieję, że u Filipka już wszystko dobrze!

Na razie pozdrawiam! Odezwę się wieczorkiem!!!

li-6403.png

Nie wiadomo nic jeszcze :confused::confused::confused::confused::-:)-:)-(Mońcik może mysli, ze ciotki świetami zajete i nie zaglądaja tutaj a to nie prawda:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):tak::tak:

No wlasnie,jak tam po dzisiejszej wizycie? :-) Bo po tej wczorajszej mam ciut ciut wiekjszy usmiech! :-)
Czekam na wiesci hop hop! ;-)

Witam Śićkich hejjjjj :-)

No ja również po kościólku i komuni. Małe sprostowanie do tego co pisałem wcześniej.
Jeśli jesteśmy po komuni to nie koniecznie musimy modlić się zaraz w kościele - nie ma to znaczenia czy modlimy się w kościele czy w domu - Bóg jest wszechobecny:tak: Jednak w danym dniu moc modlitwy jest większa po komuni.

Na pewniej mszy o uzdrowienie była siostra zakonna z Anglii - bardzo charyzmatyczna osoba. Opowiadała o liturgi mszy. Dobrze jest jeśli zaczyna się "ofiarowanie" przedstawić w tym czasie Bogu nasze prośby i błagania.
Natomiast podchodząc do komuni mówić sobie w duchu za co chcemy tą komunię ofiarować.
Już nie wspomne że śpiewając modlimy się 2 razy
Pozdrawiam i życze owocnych przygotowań świątecznych;-)

Jestem...dopiero, bo po kościółku z małymi zakupami...

Do dzieci weszlismi dosłownie na 10 minut, no trudno. Moja Królewna wciąż Śpiąca.
Po parametrach dopatrzyłam mini zmianę -tlen zmniejszony ze 100 na 95%.
Lekarz będzie nas informował dopiero na wiycie o 16.00 bo teraz miał zlecone badania i woli juz z wynikami rozmawiać. OK dobry pomysł.

To tyle moje drogie.
Ja czekam na swoją rodzinkę, bo jadą nas odwiedzić...

Madziu, moja Majeczka te gorączkuje po szczepieniach...norma! Fifi da radę, a my niestety zawsze bedziemy juz uważniejsze.
Całuje i ściskam...do potem...pa pa...

wspaniale ,znowu ciut ciut lepiej ,ciesze się bardzo :-) bedzie dobrze:tak

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
- życzę Wam zdrowia, życzę miłości.
Niech mały Jezus w sercu zagości,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta.
Kochanej twarzy co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi..
WESOŁYCH ŚWIĄT

reklama
Moniczko,ciesze sie,ze Majuni ponownie obnizono tlen! :-) No i wierze,ze po 16 uslyszycie jakies extra wiesci! :tak:
Super,ze rodzinka do Was jedzie - kazde dodatkowe - cielesne ;-) wsparcie jest Wam bardzo potrzebne. :tak:

Buzia na dobre popoludnie MMM! :blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry