reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monisia będzie dobrze...właśnie kupiłam dla Majeczki Misia z TVN...tego Misia Gabriela-to taki aniołek. nie wiem jakim cudem mi sie to udało...polowałam od kilku dni i jest...zmieściłam sie w 1:30 sekund...tyle trwała aukcja na 99 szt....masakra! Istne szaleństwo. Ale miś piękny i specjalnie dla Majeczki....:) Kolejny Aniołek na szczęście, tym razem nawet moze go poprzytulać...ahh.. :) (Niestety wysyłka dopiero 2 stycznia :(((, ale w końcu dotrze....!!!)
Musi być dobrze...nie wierzę zeby było inaczej...Maja to mała twardzielka...a ta saturacja pokazuje tylko jak dzielnie walczy...to znak że ona się nie poddaje!!!!!!
Jestem z wami...zaraz Fifi idzie spać a ja na kolana...i znowu będę prosić
Boga.
Przytulam!

reklama
Hej,cieszę się,ze saturacja lepsza:tak: Walcz Majeczko,walcz !!! Pokonaj tą bakterie wstrętną !!!

A mój synek zapytał się,która dzidzia jest chora,to mu pokazałam zdjęcie.A on mówi" mamusiu tsieba tak moooćno mówić:dzidzia musiś być zdlowa" i teraz stoi obok mnie i się wydziera na całe gardło "dzidzia musiś być zdlowa,śłysiś,musiś być zdlowa !!!"
Buziaki.Pa..

Bardzo sie ciesze,iz Majulki saturacja sie podniosla! :-) Mam nadzieje,ze ta Zuzinkowa energia jej w tym troszke pomogla. :tak: ;-) :-D A bakterie... Maja na pewno je zwalczy! Ja w to gleboko wierze! :tak: :tak: :tak:

Aga,super kobitka z Ciebie! Monice nalezala sie ta chwila oderwania od rzeczywistosci. :-)

Buziaki ogromniaki dla MMM! :blink:

Dobrze, że saturacja podskoczyła, oby tak dalej!!

Moniczko, nie znam się niestety na tych sprawach, czy ta bakteria właśnie powoduje to ARDS czy to jest jednak coś innego?

Mocno ściskam i życzę z całego serca, żeby Majeczka poradziła sobie i z tym paskudztwem... i żeby potem było już coraz lepiej i lepiej...!!!!

Cieszę się, że saturacja podskoczyła, a z bakterią Majeczka napewno sobie poradzi.
Bądź dzielna kruszynko i walcz!!

Maja jest dzielna poradzi sobie na pewno!!!!!!!!!!!!!
Walcz myszko wszyscy czekamy tu na Ciebie słonko:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Dziewczyny ja wyjeżdżam na Święta, więc chcę wam wszystkim, złożyć życzenia:
Wiary co góry przenosi,
nadziei, która nie gaśnie,
miłości w każdej ilości
- od Bożej Dzieciny życzy...Iwona z rodziną

animweihnachtsglobe1vk8.gif

Majeczko Moniko i Marcinie dla Was szczególnie Bożej Łaski oby w te Święta stał się prawdziwy cud i był dla was początkiem nowego lepszego życia - bez cierpienia, bólu i strachu:tak::tak::tak:

Moncik i my przyłączamy się do najserdeczniejszych życzeń Świątecznych dla Majusi i was obojga aby te Święta i Nowy nadchodzący rok przyniósł zmiany na lepsze, żeby się spełniły wszystkie wasze marzenia a szczególnie to jedno najwazniejsze - żęby Majusia wyzdrowiała

Witajcie!!! Ale mi dzisiaj czas zleciał... Ale jestem i czytam i wierzę, że po kuracji stan Mai się poprawi. :tak:
Zbliżają się Święta, a to czas cudów, miłości i radości, więc wierzę, że Pan sprawi cud dla Moniki i Marcina. Maja pozbiera się i zacznie wracać do zdrowia!!! :tak::tak:Wierzę, że w ten niesamowity czas spełnią się marzenia Moni i Marcina i wreszcie nastąpi dla Nich czas radości i wesela!!! :-)

reklama
Hej
Witam wszystkie mamuśki;-)
Widze że posługa modlitewna względem Majeczki trwa, CHWAŁA PANU za to a Wam wszystkim wielkie dzięki - nawet nie macie pojęcia ile osób modli się za Maję. My na miejscu robimy co tylko w naszej "modlitewnej" mocy
Pomysł ze składaniem intencji do Relikwii Świętego Krzyża jest strzałem w dziesiątkę - wielkie dzięki :-)

Jakiś czas temu u mnie w parafii kazanie głosiła siostra z zakonu której założycielką była Matka Celina Borzęcka (niedawno beatyfikowana) Zabrałem jeden obrazek dla Moniki - gdzie jest modlitwa którą prosiłbym również odmawiać:

"O Jezu Zmartwychwstały, który obdarzyłeś sługę Twą Celinę darem szczególnego umiłowania tajemnicy Zmartwychwstania i pragnieniem wypełnienia Twojej świętej woli, udziel "Majeczce" za jej przyczyną łaski "uzdrowienia" o którą Cię błagam, ufając w Twą nieskończoną ku "Niej" miłość. Spraw, Panie, aby Kościół wyniósł na ołtarze sługę Twą Celinę i ukazał w niej wzór dziewicy, żony, matki, wdowy i zakonnicy, podążającej przez krzyż i śmierć do zmartwychwstania i chwały. Amen.

Zgromadzenie Si�str Zmartwychwstanek - Prowincja Warszawska

na powyższej stronie można składać intencje modlitewne mailem za które siostry się modlą do Jezusa za wstawiennictwem Matki Celiny Borzęckiej, a na który na pewno odpowiedzą :tak:
Poszukajcie sobie na internecie więcej o Matce Celinie Borzęckiej - bardzo ciekawy życiorys ma - wiele w swoim życiu przeszła a jednak od Boga się nie odwróciła.

Chciałbym również prosić Was o jeszcze 1 krótką modlitwę której odmawianie trwa ok 8min a może zdziałać cuda :-) jest to "koronka wyzwolenia"
Modli się na różańcu zaczynając od:

Wierzę w Boga
na małych paciorkach
Jezu, zmiłuj się nad Mają !
Jezu, ulecz Maję !
Jezu, zbaw Maję !
Jezu, wyzwól Maję !
na dużych paciorkach
Jeżeli więc Syn Maję wyzwoli , wówczas będzie rzeczywiście wolna.
A kończąc modlitwą:

Witaj Królowo
Witaj Królowo, Matko miłosierdzia, życie, słodyczy i nadziejo nasza, witaj! Do Ciebie wołamy wygnańcy Ewy; do Ciebie wzdychamy jęcząc i płacząc na tym łez padole. Przeto, Orędowniczko nasza, one miłosierne oczy Twoje na nas zwróć, a Jezusa błogosławiony owoc żywota Twojego, po tym wygnaniu nam okaż. O łaskawa, o litościwa, o słodka Panno Maryjo!

Więcej na temat koronki wyzwolenia
Magnificat - Spotkania Kobiet Katolickich

W ten sposób możemy pomóc - ja sam odmawiam to codziennie i dochodzi do tego jeszcze różaniec i coś takiego:

Panie Boże - jeśli wolą Twoją jest uzdrowienie Majeczki to bardzo Cię o to wszyscy prosimy. Dopełnij dzieła które zacząłeś - uzdrów Maję. Dzięki Tobie była możliwa operacja, która przebiegła bez niespodzianek. Przybądź Panie z wielką Mocą uzdrowienia. Wypełnij każdą szczelinę w Jej sercu. Oddal wszelkiego ducha choroby. Dotknij Swą dłonią Jej płuc - niech w imię Twoje będzie uzdrowiona. Niechaj wola Twoja się stanie. Nie zważaj na grzechy nasze lecz na naszą wiarę.

Nawet w Piśmie Świętym jest napisane "Proście a Będzie Wam dane" "Kołaczcie a otworzą Wam"

Modlitwa jest bardzo ważna. Jeździmy z Moniką na msze uzdrowieniowe i naprawde dzieją cię cuda (ludzie dają potem świadectwo działania Boga w ich życiu) Jest tez w Piśmie napisane „Gdzie dwóch albo trzech gromadzi się w Moje imię, tam jestem pośród nich”

Im więcej "Nas" tym mamy większą siłę przebicia. I tak Wola Boga się stanie - my możemy jedynie zanosić nasze prośby i błagania

Wpadła mi przed chwilką kolejna stronka ;-)

Modlitwa 24/7 - Prośby i świadectwa

Na której napisze niebawem swoje świadectwo

Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Majeczke Monike i Marcina
Życząc Wszystkim owocnej modlitwy, wysłuchania wszelkich naszych błagań i przeżycia spokojnych, radosnych, pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry