Hej
Witam wszystkie mamuśki;-)
Widze że posługa modlitewna względem Majeczki trwa, CHWAŁA PANU za to a Wam wszystkim wielkie dzięki - nawet nie macie pojęcia ile osób modli się za Maję. My na miejscu robimy co tylko w naszej "modlitewnej" mocy
Pomysł ze składaniem intencji do Relikwii Świętego Krzyża jest strzałem w dziesiątkę - wielkie dzięki :-)
Jakiś czas temu u mnie w parafii kazanie głosiła siostra z zakonu której założycielką była Matka Celina Borzęcka (niedawno beatyfikowana) Zabrałem jeden obrazek dla Moniki - gdzie jest modlitwa którą prosiłbym również odmawiać:
"O Jezu Zmartwychwstały, który obdarzyłeś sługę Twą Celinę darem szczególnego umiłowania tajemnicy Zmartwychwstania i pragnieniem wypełnienia Twojej świętej woli, udziel "Majeczce" za jej przyczyną łaski "uzdrowienia" o którą Cię błagam, ufając w Twą nieskończoną ku "Niej" miłość. Spraw, Panie, aby Kościół wyniósł na ołtarze sługę Twą Celinę i ukazał w niej wzór dziewicy, żony, matki, wdowy i zakonnicy, podążającej przez krzyż i śmierć do zmartwychwstania i chwały. Amen.
Zgromadzenie Si�str Zmartwychwstanek - Prowincja Warszawska
na powyższej stronie można składać intencje modlitewne mailem za które siostry się modlą do Jezusa za wstawiennictwem Matki Celiny Borzęckiej, a na który na pewno odpowiedzą
Poszukajcie sobie na internecie więcej o Matce Celinie Borzęckiej - bardzo ciekawy życiorys ma - wiele w swoim życiu przeszła a jednak od Boga się nie odwróciła.
Chciałbym również prosić Was o jeszcze 1 krótką modlitwę której odmawianie trwa ok 8min a może zdziałać cuda :-) jest to "koronka wyzwolenia"
Modli się na różańcu zaczynając od:
Wierzę w Boga
na małych paciorkach
Jezu, zmiłuj się nad Mają !
Jezu, ulecz Maję !
Jezu, zbaw Maję !
Jezu, wyzwól Maję !
na dużych paciorkach
Jeżeli więc Syn Maję wyzwoli , wówczas będzie rzeczywiście wolna.
A kończąc modlitwą:
Witaj Królowo
Witaj Królowo, Matko miłosierdzia, życie, słodyczy i nadziejo nasza, witaj! Do Ciebie wołamy wygnańcy Ewy; do Ciebie wzdychamy jęcząc i płacząc na tym łez padole. Przeto, Orędowniczko nasza, one miłosierne oczy Twoje na nas zwróć, a Jezusa błogosławiony owoc żywota Twojego, po tym wygnaniu nam okaż. O łaskawa, o litościwa, o słodka Panno Maryjo!
Więcej na temat koronki wyzwolenia
Magnificat - Spotkania Kobiet Katolickich
W ten sposób możemy pomóc - ja sam odmawiam to codziennie i dochodzi do tego jeszcze różaniec i coś takiego:
Panie Boże - jeśli wolą Twoją jest uzdrowienie Majeczki to bardzo Cię o to wszyscy prosimy. Dopełnij dzieła które zacząłeś - uzdrów Maję. Dzięki Tobie była możliwa operacja, która przebiegła bez niespodzianek. Przybądź Panie z wielką Mocą uzdrowienia. Wypełnij każdą szczelinę w Jej sercu. Oddal wszelkiego ducha choroby. Dotknij Swą dłonią Jej płuc - niech w imię Twoje będzie uzdrowiona. Niechaj wola Twoja się stanie. Nie zważaj na grzechy nasze lecz na naszą wiarę.
Nawet w Piśmie Świętym jest napisane "Proście a Będzie Wam dane" "Kołaczcie a otworzą Wam"
Modlitwa jest bardzo ważna. Jeździmy z Moniką na msze uzdrowieniowe i naprawde dzieją cię cuda (ludzie dają potem świadectwo działania Boga w ich życiu) Jest tez w Piśmie napisane „Gdzie dwóch albo trzech gromadzi się w Moje imię, tam jestem pośród nich”
Im więcej "Nas" tym mamy większą siłę przebicia. I tak Wola Boga się stanie - my możemy jedynie zanosić nasze prośby i błagania
Wpadła mi przed chwilką kolejna stronka ;-)
Modlitwa 24/7 - Prośby i świadectwa
Na której napisze niebawem swoje świadectwo
Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Majeczke Monike i Marcina
Życząc Wszystkim owocnej modlitwy, wysłuchania wszelkich naszych błagań i przeżycia spokojnych, radosnych, pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia.