reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też modliłam się wczoraj bardzo długo...Mam nadzieję ze Bóg słucha...bo przecież ma moc taką zeby Mai pomóc...i nie moze byc obojętny!
Jestem z wami Monika...przytulam mocno i mam nadzieję ze dziś będzie lepszy dzień.
Majeczko kochanie....ciocia cały czas myśli o Tobie....walcz skarbie...wiem że pewnie już jesteś zmęczona, ale walcz bo warto!!! Przytulam Cię skarbeczku i ściskam...

reklama
Nastał nowy dzień i na nowo zanośmy modlitwy do Pana, musi nas wysłuchać.

Mam nadzieję, że noc minęła Majeczce dobrze. Walcz kochana o życie dla siebie dla rodziców.

Monika, Marcin modlę się o cierpliwość i siłę dla was.

Maju walcz serduszko Moniko Marcinie pamietajcie ze po kazdej burzy wychodzi sloneczko Maja juz tyle razy udowodnila ze chce zyc WIARA I NADZIEJA DZIALAJA CUDA wierze w to

oczywiscie modlimy sie za wasza rodzinke .....

bedzie dobrze..wierze..Majunia da rade...serce i peka czytaja te posty...ale wszystkie sa pelne wiary i nadziei ..a Nasza kruszynka Jest dzielna i wierze strasznie w nia..

Tak gorąco i prawdziwie modliłam się wczoraj...

Majeczko kochana walcz dla Rodziców!

Trzeba wierzyć i ufać Panu!

Witam.Myśłami jestem wciąż przy Mai. Oby Bóg nas wysłuchał i dał tej kruszynie siłę i oby pokonała chorobę. Zmartwiona czekam na wieści.

Boże miej litośc nad Rodzicami Mai, niech w końcu wytchną po rocznej walce o swój, a dany od Ciebie, najwiekszy dar!

POZWÓL MAI ŻYC!!!

li-6403.png

Nie mogłam wcześniej wejść, bo dzieciaki mi się pochorowały i walczyłam z gorączką....... a tu takie wieści:-:)-:)-:)-(. Boże dlaczego???? Dlaczego ta rodzina musi tyle przejść??? Czy nie wystarczająco dużo cierpień już przeszli???? Łzy wypełniają oczy a smutek serce:-(....... MMM pamiętajcie, że jesteśmy z Wami.... modlimy się.... Boże ześlij swą łaskę na tą rodzinę....... Niech doświadczą cudownego wyzdrowienia Majuni..... nie wiem co napisać:zawstydzona/y: chyba tylko tyle, że gorąco modlę się za naszą Majeczkę

reklama
Dodałam moją modlitwę...Nie ma nadal żadnych wiadomości:confused:
Żeby wszystko było dobrze....Prosimy cię Panie!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry