reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kuby mamo zgadza się:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-);-)
czemu jeszcze nic nie wiadomo:(((( ja muszę wyjść z domu nie długo:(((((((((((

Mocno modlę się o to, żeby ten kolejny kryzys zakończył się pomyślnie jak najszybciej. Nie rozumiem tego wszystkiego.... tak po prostu nie powinno być!!

Dziewczyny, ja przyjmuję, ze jeżeli jest brak wiadomości, to dobrze. Bo jeżeli Mońcik by pisała zaraz po 11, to znaczy, ze jej nie wpuścili do Majeńki. A dzisiaj może była u niej dłużej.
Ale też nie mogę się doczekac na wiadomości.

Witajcie...narazie u Majeczki bez zmian....ale na szczęście w nocy nic złego się nie działo...i całe szczeście że Maja zareagowała na ten ciekły azot. Nadzieja jest nadal...ja sobie nawet nie chcę myśleć że Maja nie wygra tej walki. Już tyle wytrzymała, tak bardzo dzielnie walczyła do tej pory i wierzę ze Bóg doda jej sił...i z tym też Maja sobie poradzi.
Oj...serce mnie boli...bo ile tych cierpień!!!...duzo za dużo, ale ufam że Bóg wie co robi..i że te cierpienia nie są na marne...i to ma tylko doprowadzić do wyzdrowienia...
Nadal czekamy i wydeptujemy scieżkę do kościoła...Do wszystkich świętych!!!!!

Aha....Monika mówi że tylko na momencik Majeczka otworzyła oczka...jest usypiana.
Dziewczyny musi byc w końcu dobrze no nie?! Już się przecież limit wyczerpał....juz dość tych cierpień!

Pewnie ze musi byc dobrze:tak: i bedzie dobrze
Maja to silna dziewczynka zniosla wiecej niz niejeden dorosly bylby w stanie:tak:
Wszystko w rekach Boga i Majki :tak:a ten duet na pewno sie dogada i wspolnymi silami sprawi ze Monika i marcin znow eda spokojni i usmiechnieci:tak:

Dzięki Madziu za te wiadomości :tak:

Jak dobrze że w nocy nic się złego niedziało. Maja wyjdzie z tego nasza mała Kruszynka :tak:

uffff w końcu!!!!!!!!!!!!!To super,że noc spokojna-bo ta pierwsza noc po jakichś interwencjach chirurgicznych jest zawsze decydujaca prawda?;-) to znaczy że będzie ok, Maja wyjdzie z tego:tak::tak::tak::tak: Jestem pewna tego w 100%:tak::tak::tak::tak:
Ja o tym nie wiedziałam, przeczytałam w pierwszej części artykułu o Mai...Maja przeszła sepsę:szok: wyszła z tego , to i teraz sobie poradzi.To jest super dzielna super silna dziewczynka:-):-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Majeczko, słonko nasze, walcz i nie poddawaj się!! Jesteś bardzo silna i dzielna, poradzisz sobie!

Moniko, ściskam Cię mocno i modlę się, żeby wreszcie porządnie zaświeciło dla Was słońce - nie tylko przez chmury!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry