reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Uff,dobrze:-)
Wiecie,ale to dobrze,że ekipa tak reaguje na najmniejszy znak,znaczy Maja jest pod dobrą opieką:tak:
Buziaki i czekam na dalsze dobre wieści:tak:

reklama
Super wiesci!!! :tak:Biedna Majeczka zapadla w blogi sen a oni ja tak drastycznie wyrwali, ale coz wazne ze robia swoje i dobrze pilnuja Majeczke:tak:. Pozdrawiamy

No to pięknie!!! Tylko u nas możliwe - wadliwa aparatura... Szkoda gadać.
A Maja poprostu sobie smacznie spała i pewnie miała jakiś fajowy sen, a tu ją tak brutalnie obudzili. Echhhh...
Moniś bądź silna!!! Majunia napewno sobie poradzi!!! ;)

Bardzo sie ciesze ze z Majunia lepiej :-) :-) :-)
A co do wadliwej aparatury to... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Niestety tez mam z tym niemiłe doświadczenie!
Moja Marika jest wczesniaczkiem i na poczatku lezala w inkubatorze. Któregos dnia przyszłam do niej i zobaczyłam ze strasznie płacze i wierci sie a NIGDY nie płakała do tej pory. Włożyłam ręce do inkubatorka (przez te otworki) a tam zimno, dziecko zimne strasznie... zamiast 36 stopni miala w inkubatorze jakies 24 bo inkubator sie zepsul! Zadna pielegniarka nie zainteresowala sie dlaczego dotad spokojniutkie, nieplaczace dziecko w "nowym" inkubatorze drze sie i wierci strasznie... Myslalam ze je tam pozabijam! Zazadalam natychmiastowej zmiany inkubatora bo one z przemarznietym, nagusienkim dzieckiem w srodku zaczely go sobie testowac!!!! Na szczescie skonczyło sie wszystko dobrze i malutka sie nie przeziebiła ale ponad godzine lezala w zimnym inkubatorze bardzo zmarznieta. Potem w cieplutkim szybciutko sie uspokoiła...
Mam nadzieje ze Majulka tez sie szybciutko uspokoiła i dalej poszla sobie smacznie spac... ale szkoda bardzo dziecka i niepotrzebnego stresu. Chyba tylko u nas cos takiego moze sie zdarzyc:no::dry::wściekła/y:

Bardzo się cieszę,że Majeczka czuje się lepiej:tak:. Tak trzymaj słoneczko!!:tak:

Co do aparatury............ zostawię to bez komentarza:wściekła/y:

Oj ta okropna zawodząca aparatura :wściekła/y::no::wściekła/y:
i biedna Majunia wybudzona tak gwałtownie ze snu, szkoda bardzo, że Monika i Marcin nie mogli z nią zostać chwilę po wybudzeniu...

Majuniu walcz malutka a Wy kochani rodzice tej dzielnej istotki bądżcie równie dzielni jak ona!

a no rzeczywiście...nie stac szpitala na lepszy sprzet. Te tutaj, rzadko który ma funkcje alarmowania, i siostry musza miec oczy dookoła glowy...gorzej jakby któras ich nie miała!!!
Ale co pięknego w tej całej akcji.. - jak Maję wyszturchano ze snu i otworzyła oczka, to miała je tak wielkie, tak wypoczęte i trzeźwe, jak zdrowe. Pierwszy raz tak śliczne spojrzenie :)

I kolejna informacja - poszliśmy znowu poprosić o pomoc w sprawie chrapacza! Oddziałowa z hotelu twarda sztuka, zimna...i dowiedzieliśmy się, że ten nasz lokator skarzy tez na nas, że dlugo w nocy rozmawiamy i on nie spi he he he. A my przeciez nie spimy bo on chrpie he he he. Oj kogel mogel.
Wreszcie rozwiązano sprawe, zabrano go do innego pokoju HURRRRA :-D...
Mamy nową lokatorkę, tez z kardiochirurgi...powinno byc lepiej.

I awaryjna infomacja.
Moze sie zdarzyć, że historia Mai w Fakcie przesunie sie o jeden dzien dalej. Bo ta ostatnia medyczna czesc ma byc zatwierdzona przez profesora...ale trudno do niego dotrzec...jutro ma byc dostepny. Ale narazie nie dostałam info o zmianie wiec to tylko awaryjnie.
Pozdrawiam kochane ;)

reklama
Mam nadzieję Mońcik, że na wizycie o 16 Majeczka przywita Was wybudzona i spokojna...ucałuj swoja maleńką Kruszynkę od ciotek z BB i powiedz Jej że wszytkie tutaj czekamy żeby zrobiła NAM najpiękniejszy prezent na Święta...żeby zaczęła zdrowieć :tak:

Dla Ciebie Kochana duuuży buziak za to że jesteś taka dzielna!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry