reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mońcik,no to jutro macie podwojnie wazny dzionek! :tak: Powodzonka pod kazdym wzgledem Wam zycze - z calego serduszka! :-)
Spijcie spokojnie - czekamy jutro na DOBRE (bo innych na bank nie bedzie :-) ) wiadomosci! :-) :tak: :-)

Buziaki! :blink:

Ufff... tak się cieszę Moniko, że Maja regeneruje siły na jutrzejszy dzień. Tyle w niej pokładów sił, skąd ona je bierze?!

Jutra od rana czuwam.

Pewnie już śpicie, ale Was pozdrawiam!!!

Dla Mai i Zosi ślę telepatycznie ciepłą bajeczkę na dobranoc - oczywiście z dobrym zakończeniem!!! Buziaczki nasze Szkraby!!!

Fakt w trzech odsłonach oczywiście znajdzie się w moim posiadaniu!

Do jutra!!!

Podpisuję się pod Wszystkim co napisały dziewczyny!:-)

Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Żeby przyniósł same dobre wiadomości.

Pozdrawiam Wszystkich!

Przesyłam wirtualne całusy dla MMM i Zosi!

Monis bardzo sie ciesze ze sa lepsze wiadomosci. Majeczko pokaz wszystkim co ty jeszcze potrafisz walcz Pszczoleczko bo wszyscy tu na ciebie czekamy.

Och jak sie ciesze ze Majulka sie wybudza...zebrala sily zabka nasza kochana...tak trzymaj robaczku...

Moniczko...w zwiazku z tym panem ktory uprzykrza Wam nocki to moze my jakas petycje napiszemy :tak::tak:...

pozdrawiam Cie goraco...

Witam i czekam na poranne nowe dobre wiadomości z niecierpliwościa ogromną.Niestety muszę wyjść i wrócę po południu ale jestem pewna że będą tu same superaśne nowinki, o Naszych Dzielnych Kruszynkach.

reklama
Witam i ja z samego rana z pracy... ;)
Czekamy dzisiaj na wieści!!! Wierzę, że Maja pokaże nam kolejny raz jaką silną osóbką jest!!!
Majuniu pokaż wszystkim na ile Cię stać!!! Silna jesteś nasza Pszczółko!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry