reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jutro wracam do pracy... Włączę od razu bb i przez całą dniówkę będę czuwała i wieści wyglądała. :) Czuję, że rymuję - znów!!!
Moniś życz na wieczornej wizycie Majeczce i Zosi słodkich snów. Aby obydwie podczas snu nabrały sił. Wiem, że Maja jest uśpiona, ale wierzę, że ten sen Ją wzmocni!!!
Monika przsyłam dla Ciebie i Marcina mocne uściski!!! Bądźcie wytrwali!!!

reklama
tak sie ciesze ze jest wszystko ok :tak: Oby tak dalej!!!!!!!!!!!
Super ze Majka sie zaokraglila na buziuni ........powolutku przybierze na wadze i nadgoni stracony czas;-)
najwazniejsze ze jest lepiej :-)
dziewczyny dadza sobie rade...........najwyrazniej lubia rodzicom podnosic cisnienie ;-):-p to pewnie taka proba przed okresem buntu nastolatkow;-)
Usciski dla was wszyskich i wielkie buziaki dla dziewczynek:-)

Hurra! Jak to dobrze,ze Majulka wciaz stabilna i ze jej dietke urozmaicili. :-) :-) :-)
Mam nadzieje,ze jak zajrze tu troszke pozniej albo dopiero jutro,to zastane kolejne superowe wiadomosci. :-) :tak: :-)
Dobrze,ze jutro wraca profesor. :tak:

No i wtorkowy,srodowy i czwartkowy fakt bedzie MOJ! :-D :tak:

No ja dopiero teraz mogłam włączyc komputer..ahh...
Ale jaka zadowolona jestem kiedy czytam Twoje posty Monika...nawet ie wiesz jak się cieszę :)))))) Można po samej formie pisania wyczuć jakie masz nastawienie....i kiedy jest pozytywne to i mi jest lżej!!! :))))
Zobaczysz jak ta Twoja córcia szybko dojdzie do siebie.!!!
Dzisiaj pomodlę się szczególnie za to cewnikowanie...żeby było wszystko dobrze,,...wiadomości po nim, stan Majki....i żeby nic złego już się nie działo...tylko z dnia na dzieć było lepiej u Majeczki naszej kochanej.
Przytulam Cię mocno....jestem z wami myślą cały czas...i bardzo, ale to bardzo się cieszę że znam taką wspaniałą kobietkę jak ty Monika....:)) No o Mai to już nie wspomnę hehe :))
Buziaki wielkie dla was...mam nadzieję że wizyta mija jak najnbardziej pozytywnie...aha...a z tym tlenem, że ma zmniejszony na 95....suuuuper...to też oznaka że lekarze wierzą w Majeczkę!!!! :)))))

Jeśli chodzi o Zosie...mam nadzieję ze szybko się pozbiera malutka.ahh...zawsze coś!!! Ale też będzie ok...NAPEWNO!!!!
Kurde...ale się rozpisałam, ale to wszystko przez ten dzisiejszy brak komputera....hehe

Bez dwóch zdań...Maja wyglądała wieczorem o niebo lepiej.
Przede wszystkim obudziła się, i choc miała to zmęczone spojrzenie, to szukała z nami kontktu i zaczela machac rączkami. Na samo wyjscie, jak odchodzilismy...denerwowała sie i włączył sie alarm ciśnienia. Trzeba było wrocic i ja uspokoic :) Kochane maleństwo...

jejusku..ale super wiesci..:tak:kochana kruszynka...juz tylko moze byc lepiej..widac ze wszystko na dobrej drodze bo z dnia na dziec coraz lepie w sumie z wizyty na wizyte :-D

reklama
Dzięki Bogu:tak:

Majeczko jesteś silną dziewczynką, my tutaj wierzymy w pokłady Twojej energi i chęci do życia. Nie ustawajmy w modlitwach.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry