reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam i ja z rana i również czekam na dobre wieści.
Zaraz idę na mszę wyspowiadam się i pomodlę się za Majunie:tak:
Będzie lepiej, będzie dobrze:tak:

reklama
Dzien dobry!
Ja tez niecierpiwie czekam na nowe wiadomosci. myslalam ze po 20 cos bedzie a tu cisza:zawstydzona/y:
Mam nadzieje ze dzis wiesci beda jeszcze lepsze niz wczoraj:tak:

I ja sie witam.
W sumie powinnam juz sie zbierac do małej...za chwilę.
Wczoraj o 20.00 wszystko bez zmian, ponownie pomodliłam sie i namascilm Majke winkiem, z ogromną wiarą. A Maja choć uśpiona, machneła raz jedyny powiekami do góry i do dołu...i tyle.
Nie pisałam wtedy, ponieważ po tej wizycie spotkałam się, z kolejną mamusią z forum Z Poznania(mama Jagudki). Pisałam wam, ze w tym swoim nieszczesciu, Pan stawia na mojej drodze baaardzo dobrych ludzi. To kolejna z nich...pokrewna dusza:)
Wróciłam do hotelu rozanielona...
Mimo, ze nasz lokator chrapał na maxa, ja spalam spokojnie....tylko mama Zosi wołała na gostka...
ok lecimy do dzieciaczków.

Suuuuuper....bardzo się cieszę :)
Winko napewno pomoże...dziś już powinno być lepiej....modlę sie za to gorąco!
Cieszę się że mama Jagódki podziałała tak dobrze na Ciebie :))))
Musi to być cudowna kobieta skoro nawet głośny chrapacz Cie nie przeszkadzał......oj...jak dobrze :)
Trzymam kciuki za dobre wiadomosci.
Ucałuj Majeczkę!

ale sie ciesze ..winko naprawde musi dzialac duza jak za 1 razem byla lezka a za 2 razem ruch powiek..:tak::-D bedzie dobrze bo byc musi a juz jest lepiej wiec tylko czekac dnia az pojawi sie usmieszek na malutkie buziuni zaraz po przebudzeniu :-D

Hurra,jak dobrze,ze stan Majulki sie nie pogarasza! Jejkus,zeby tak juz bylo caly czas... Zeby bylo coraz lepiej...
Bede jakos pozniej i mam nadzieje,ze zastane tu same usmiechniete posty!

Buzia MMM na spokojny dzionek! :blink:

Mońcik!
Nawet nie wiesz jak wiele TY dałaś mi. Cieszę się że się spotkałyśmy.
Dziś w kościółku gorąco modliłam się za Majunie!

Witam!
Ja dopiero teraz, bo znów całe dopołudnia zajęte. Poszły silne modlitwy podczas dzisiejszej mszy za Majunię. Liczę, że zostaną wysłuchane. Zresztą tyle modlitw idzie, że napewno zostaną wysuchane!!!
A co u Mai po nocy? Monika się nie odezwała jeszcze. A może Maja jest wybudzona i razem spędzają milutkie chwile! Czekamy na wieści!!

reklama
Och Haniu....to dopiero byłby cud, gdyby twój scenariusz na dzisiaj sie spełnił. Niestety Maja była baardzo uspiona lekami. Lekarz dał nam do wypisania papierów na ewentualne jutrzejsze cewnikowanie. Bo do tego czasu bez zmian - stabilna, stan cięzki. Na noc wyciągneli jej dren z brzuszka, ale juz ranne USG pokazało sporo płynu, i ponownie wrócą do drenażu.
Czekamy do jutrzejszych decyzji.

A Zosieńka....nie poradziła sobie zbyt długo bez respiratorka. Znowu jest zaintubowana...no ale pierwsza próba juz za nią.
Dziękuję za wasze modlitwy, i jeszcze bardziej za zamówone msze - podobno mają ogromna moc!
Sciskam i całuję...
Madziu i Agnieszko - wstalam dziś w naprawde dobrym humorze... :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry