reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ach nie wiem naprawdę... nie wiem co napisać....:-(
Maja taka malutka, biedniutka, bledziutka, wymęczona, Zosia też ... buuuu aż sie serce kraje ...

Dziewczynki duzo zdrówka, walczcie malutkie kruszynki, walczcie!

cześć dziewczyny...
dzisiaj mam bojow zadanie, zabawić dwojke dzieci w ciągu jednej wizyty.
Marcin musiał w nocy pojechać do Gliwic,a mama Zosi też ma kilka pilnych spraw, z którymi musiala się uporać w domu. Zostałam sam na sam z naszym Chrapidłem! Ale noc minęła...jak 3 poprzednie, słuchawki na uszy, kilkakrotny odruch przyłożenie gościowi z laczka...ech...takie tam... :)
I tak, zaraz idę na wizytę uściskać majęczkę i przyjąć nowe wiadomosci(mam nadzieję), a poa tym dostałam zlecenie od Justyny, mamy Zosieńki, aby podejść też do jej kruszynki i powiedzieć małej, że mama będzie już na popołudniowej wizycie.
Daamy radę, jeśli pielęgniarki mnie nie przegonią sprzed nie swojego łożeczka.

Boże...wysłuchaj naszych próźb i uczyń z nami cud...

Boże...wysłuchaj naszych próźb i uczyń z nami cud...

O tak Panie Boże :tak: wysłuchaj naszych próśb :tak:

Moniś to do boju ;-) i czekamy na nowe wieści z wizyty, życzę Ci aby ta wizyta przyniosła same dobre informacje :tak:

A... i Majunię i Zosię ode mnie pozdrów :-)

Mońcik...pewnie że dasz radę :tak:

Kochana ucałuj od nas Wasze/Nasze Kruszynki...i powiedz im żeby się zbierały bo my tu czekamy na TYLKO dobre wieści!!!

I w miarę mozliwości pisz od razu jak po wizycie...

Rozmawialiśmy dziś z profesorem, bo jutro wyjeżdza i wróci dopiero ok 17 grudnia - niestety powiedział mi, że jeśli Maja będzie żyla, to napewno się zobaczymy po jego powrocie, bo zapowiada się jej baaaardzo dluga rehabilitacja, i tylko czasu trzeba aby były efekty.

Tak pisała Monika ponad 2 tygodnie temu...
zobaczcie jak Majeczka walczy i daje radę:tak:
Będzie dobrze, musi być:tak:
A ja czuje, że będzie dobrze i już... koniec i kropka:-)
Mocne, gorrrrrrrąe buziaki:-D

Witajcie dziewczyny!
Nie bylo mnie kilka dni, bo mala mialam chora :-(

Moncik, Majeczka jest silna! Na pewno wszystko bedzie dobrze! :tak: Musi byc! No i jeszcze tylko kilka dni do spotkania z profesorem :tak:

Zdjecia dziewczynek chwytaja za serce :-( Biedne kruszynki...

Moncik, usciskaj od nas Majeczke i mala Zosienke i szepnij im do uszek, ze maja byc silne, bo cale zycie przed nimi!

Czekamy :confused:

li-6403.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry