reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny sa przesliczne...........takie male bezbronne kruszynki..........
Ja jestem pewna ze nasza Gwiazda sobie poradzi z wszystkimi infekcjami;-):tak:
Bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!Moncik trzymajcie sie dzielnie!!!!!!!!!!!!!!!!!
I duza buzka dla dziewczynek:tak:

reklama
Mońcik kochana wiem jak bardzo chcielibyście Maję przytulić, wziąć na ręce:-:)-:)-( jeszcze troszeczkę wytrzymajcie!!!!!!!!!!
Majeczko zbieraj się kruszynko wygoń infekcje daleko!!!!!!!!!!!!!!!
spokojnej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jutro samych dobrych informacji oczekujemy, o lepszych parametrach, zmniejszonym tlenie itd:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Majeczko modlimy się za wasze zdrówko mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochana... Nie mogłam tu zajrzeć przez kilka dni, przeczytałam wszystkie zaległe posty i cały czas nie mogłam powstrzymać łez... Z całego serca życzę Wam siły!
To fajnie że Malutka nie spała i znów mogliście się z nią trochę pobawić (układ Los Ketchup mnie rozwalił :) Jestem pewna że będzie dobrze!
Majka jest wspaniałą i dzielną dziewczynką! I ma piękne, mądre oczka! e

Boże spraw aby jutro BYŁ LEPSZY DZIEŃ!!!!!!!!!!!!!

Modle sie o zdrówko Majeczki I Zosi.
Czemu takie kochane śliczne istotki musza tak cierpieć??????????????????????

Jutro bedę razem z Wami napewno!!

Trzymajcie się MMM!!!!!!!

Zdjęcia malutkich chwytają niesamowicie za serducho.... Modlę się za nasze dwie śliczne gwiazdeczki i za wszystkie inne chore dzieci.
Mam ogromną nadzieję na lepsze wieści wkrótce. Niech profesor Wojtalik zmotywuje kogo trzeba do szybszego zbadania wszelkich podejrzeń - zobaczycie że tak będzie (choć nie wątpię, że i tak lekarze otaczają maluchy bardzo dobrą opieką). Może niebawem pojawi sie inny pulmonolog, który kompletnie wykluczy podejrzenia wcześniejszego kolegi?

Uściski dla wszystkich!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co znów się dzieje ........... kilka dni mnie nie było na forum (jedynie opisy na gg Moniki podglądałam), myślałam, że wszystko ciągle drobnymi kroczkami do przodu się posuwa, a tu takie rzeczy :szok:

Wszytko zło a poszło a kysz a kysz a kysz !!!

Jestem...
Serce się kraje na widok tych Kruszynek, które tak dzielnie walczą...
Dobrze Mońcik, że masz kontakt z Mają, jej to jest bardzo potrzebne, nie mniej niż Tobie. Ty taka spokojna na zdjęciu, Mała czuje się bezpieczniej.:tak: Ja chyba bym tak nie potrafiła, bo teraz wystarczy, że Kuba się uderzy, a ja już mam łzy w oczach, że go boli.:zawstydzona/y:
Twoja postawa na pewno Mai pomaga!
Majka ma takie śliczne, ciemne oczka, a do formy powoli dojdzie, na razie tak niestety musi byc...:-(

Buziaczki dla Mai i Zosi.

Czekam na wiadomości, czuję, że dzisiaj będą dobre!!!:tak::tak::tak:

li-6403.png

Patrząc na zdjęcia dziewczynek peka mi serce :-(...łzy stają w gardle :-(...
Ale nie to jest najważniejsze...liczy się to że Majunia łapie kontakt z rodzicami, że stara się uśmiechać...

Maju Zosieńko...wierzę że z każdym dniem będzie lepiej...modlę się za Was Kruszynki...

reklama
I ja czekam dziś na dobre wieści
Te kruszynki walczą w każdej sekundzie... Jestem z Wami w myślach i modlitwie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry