reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny sa przesliczne...........takie male bezbronne kruszynki..........
Ja jestem pewna ze nasza Gwiazda sobie poradzi z wszystkimi infekcjami;-):tak:
Bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!Moncik trzymajcie sie dzielnie!!!!!!!!!!!!!!!!!
I duza buzka dla dziewczynek:tak:

reklama
Mońcik kochana wiem jak bardzo chcielibyście Maję przytulić, wziąć na ręce:-:)-:)-( jeszcze troszeczkę wytrzymajcie!!!!!!!!!!
Majeczko zbieraj się kruszynko wygoń infekcje daleko!!!!!!!!!!!!!!!
spokojnej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jutro samych dobrych informacji oczekujemy, o lepszych parametrach, zmniejszonym tlenie itd:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Majeczko modlimy się za wasze zdrówko mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochana... Nie mogłam tu zajrzeć przez kilka dni, przeczytałam wszystkie zaległe posty i cały czas nie mogłam powstrzymać łez... Z całego serca życzę Wam siły!
To fajnie że Malutka nie spała i znów mogliście się z nią trochę pobawić (układ Los Ketchup mnie rozwalił :) Jestem pewna że będzie dobrze!
Majka jest wspaniałą i dzielną dziewczynką! I ma piękne, mądre oczka! e

Boże spraw aby jutro BYŁ LEPSZY DZIEŃ!!!!!!!!!!!!!

Modle sie o zdrówko Majeczki I Zosi.
Czemu takie kochane śliczne istotki musza tak cierpieć??????????????????????

Jutro bedę razem z Wami napewno!!

Trzymajcie się MMM!!!!!!!

Zdjęcia malutkich chwytają niesamowicie za serducho.... Modlę się za nasze dwie śliczne gwiazdeczki i za wszystkie inne chore dzieci.
Mam ogromną nadzieję na lepsze wieści wkrótce. Niech profesor Wojtalik zmotywuje kogo trzeba do szybszego zbadania wszelkich podejrzeń - zobaczycie że tak będzie (choć nie wątpię, że i tak lekarze otaczają maluchy bardzo dobrą opieką). Może niebawem pojawi sie inny pulmonolog, który kompletnie wykluczy podejrzenia wcześniejszego kolegi?

Uściski dla wszystkich!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co znów się dzieje ........... kilka dni mnie nie było na forum (jedynie opisy na gg Moniki podglądałam), myślałam, że wszystko ciągle drobnymi kroczkami do przodu się posuwa, a tu takie rzeczy :szok:

Wszytko zło a poszło a kysz a kysz a kysz !!!

Jestem...
Serce się kraje na widok tych Kruszynek, które tak dzielnie walczą...
Dobrze Mońcik, że masz kontakt z Mają, jej to jest bardzo potrzebne, nie mniej niż Tobie. Ty taka spokojna na zdjęciu, Mała czuje się bezpieczniej.:tak: Ja chyba bym tak nie potrafiła, bo teraz wystarczy, że Kuba się uderzy, a ja już mam łzy w oczach, że go boli.:zawstydzona/y:
Twoja postawa na pewno Mai pomaga!
Majka ma takie śliczne, ciemne oczka, a do formy powoli dojdzie, na razie tak niestety musi byc...:-(

Buziaczki dla Mai i Zosi.

Czekam na wiadomości, czuję, że dzisiaj będą dobre!!!:tak::tak::tak:

li-6403.png

Patrząc na zdjęcia dziewczynek peka mi serce :-(...łzy stają w gardle :-(...
Ale nie to jest najważniejsze...liczy się to że Majunia łapie kontakt z rodzicami, że stara się uśmiechać...

Maju Zosieńko...wierzę że z każdym dniem będzie lepiej...modlę się za Was Kruszynki...

reklama
I ja czekam dziś na dobre wieści
Te kruszynki walczą w każdej sekundzie... Jestem z Wami w myślach i modlitwie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry