reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniczko,My tez Was sciskamy i wciaz wierzymy,ze te podejrzenie bedzie wylacznie podejrzeniem... Ze Majulka wydobrzeje! Ze wszystko w koncu wroci do normy! No i,ze juz niedlugo sie poprzytulacie,eh... :-(
Buziaki Kochani! Sciskamy caly czas kciuki!!!

reklama
Moniu trzymajcie się z Marcinem!
Szkoda, że nie można szybko i jednoznacznie ustalic, co z tym oddychaniem, i przez to tak się boicie...:wściekła/y:
Nie można sie załamywac, Maja na razie bez zmian i na pewno wszystko będzie dobrze.

Modlę się za Waszą trójkę: za Maję, żeby szybko pokazała wszystkim, jaka jest wojownicza, i Wam kochani Rodzice siły i wytrwałości w tej trudnej drodze.

li-6403.png

Nie potrafie napisać nic sensownego :-(...nie umiem powstrzymać łez :-(...

Jesteście w moich myślach w każdej sekundzie...i wierzę...mooocno wierzę że wszystko będzie dobrze....

Mońcik, po przeczytaniu Twojego posta łzy się same cisną do oczu.
I jedna refleksja: że będzie jak ma być, a ja się modlę by znaczyło to, że z Mają będziecie się cieszyć jej zdrowiem i życiem rodzinnym....

Dokładnie...ta niepewność, brak możliwosci zbadania tego problemu, to dopiero jest męka. Nic nie wiemy, ale wiele rzeczy wskazuje na to, że w historii leczenia Mai i jej ciągłym przebywaniu na sterydach i respiratorze, mogło doprowadzić do tego zwłóknienia. Lekarz. który był dzisiaj, akurat nie bardzo chce o tym rozmawiać, bo wg niego to tez tylko podejrzenie - będziemy myśleć jak się już potwierdzi. Ale co do tego czasu?? nic?? stoimy w miejscu?? - Majka musi pokazać, że jest inaczej, bo tu utkwimy.
Staram się zachować spokój, ale jestem zmęczona...właśnie ta huśtawka tak wykańcza. Wczoraj przespałam(po placzu) pół dnia i trochę w nocy, bo nasz lokator ma coraz mocniejszy repertuar. Naskarżyliśmy na niego oddziałowej, ale tyle ludzi zajmuje hotel,ze nie bardzo jest gdzie go wydelegować.
Mam nadzieję, że nie oszaleje.
:confused:

Mońcik... naprawdę nie mam słów, tylko łzy za Majeczkę i za Was.
I mnóstwo modlitw. Wierzę, że będzie dobrze!!!!!!

Ja wierzę w to,ze zapalenie płuc daje takie objawy i nic więcej.......
musimy wierzyć,że będzie dobrze, uzbroić się w cierpliwość i wierzyć jeszcze mocniej:tak::tak::tak::tak:
Wiem, że Majeczka wyzdrowieje, wiem,że nie długo bedzie w domku.........wiem ze ta diagnoza to pomyłka, błędna interpretacja lekarzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mońcik, ściskam Was mocno i modlę się za waszą wspaniałą trójkę:tak:
wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!

Ale przecież takie schorzenie tak się leczy i nie można od razu przyjmowac takiej wersji. Wiele dzieci z taką wadą ma takie problemy podczas leczenia i to nie świadczy o zwłóknieniu płuc. Wiem, bo czytałam trochę o tym.

Bądź dobrej myśli Mońcik. Marzę tylko o tym, żeby Ci o tym powiedzieli jak najszybciej. Niech w końcu wezmą się w garśc i przebadają Majeczkę.
Może Wojtalik ruszy to wszystko do przodu, bo to doświadczony specjalista?!:confused:

Przytulam bardzo mocno Ciebie i Majunię!!!

li-6403.png

Jestem...z wielikim starchem i nadzieją wchodziłam na forum. Też nie mogłam spać w nocy za bardzo...i rano obudziłam sie ze złożonymi rękami- cały czas z myślą o Mai...
Łzy co chwilkę mi napływają do oczu.ahh :(
Jednak wierzę w cud....wierzę że to wszytsko nieprawda i że Majeczka będzie zdrowa. Przecież tak niewiele brakuje...
Jeśli chodzi o lekarzy- oni tak zawsze- najgorszy scenariusz...buuu...i po co?!?!
Moniko bardzo was przytulam i myślami jestem z wami cały czas..
Ta huśtawka emocji wykańcza- wiem, ale BĘDZIE DOBRZE....WSZYSTKO Z MAJĄ BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!

Trzymajcie się kochani....czekamy na wiadomości co dalej...

reklama
Skoro,juz lekarz powiedzial,ze narazie to "tylko" :baffled: podejrzenia,to MUSI BYC DOBRZE!!! Ja innego scenariusza nie dopuszczam do mysli!!!

MAJULA!
ZBIERAJ SIE!
ZBIERAJ SIE KOCHANA,BO,CHYBA,NIE LUBISZ PATRZEC NA SMUTNA MAMUSIE?
KOCHANIE TRZYMAJ SIE!
WIERZE W CIEBIE!
WIERZE W TWOJE SILY!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry