reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
STO LAT !!!!!!!!!!!wszystkiego co najlepsze, zdrowia i uśmiechu,słoneczka na co dzień,i oby przyszły rok był dla Was lepszy niż miniony :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
i spełnienia wszystkich marzeń:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Śliczne dziękuję za życzonka, co w nich najważniejsze, to wszyscy wiemy :)

Maja też zrobiła mamusi niespodziankę. Na wizycie wystąpila w kaftaniku szpitalnym he he, zaraz inny widok :) Podobno nie spala w nocy, a siostrzyczka Kasia dotrzymywala jej towarzystwa, bo mała ją zaczepiała, chwytała za palec...no i Kasia siedziała przy niej na krzesełku...ach jak miło, takie gesty są bezcenne.

Troszkę smutny dziś mamy personel, i lekarza...bo to dziecko z wczoraj zmarło tuż przed naszymi wczorajszymi odwiedzinami :(

Z tego co ja się cieszę, to to, że mala trzyma temperaturę ciała, uffff..
Zosia też się trzyma, tyle ze na jej malenkim ciałku jeszcze bardziej widac utrate kg.

Bedzie dobrze....musi....

Jestem i ja!!!

Moniko, z okazji "18" ;-);-);-);-) dużo zdrowia (wiemy jak jest ważne), radości, uśmiechu, szczęścia, błogosławieństwa Bożego, miłości oraz spełnienia najskrytszych marzeń!!! :tak::tak::tak:

Życzę Tobie i Mai, oczywiście, żeby troski z powodu choroby Mai szybciutko się skończyły i uleciały w niepammięć!!! Żebyś już tylko mogła oglądać uśmiech na Jej twarzy!!! :-):-):-)

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA CIEBIE DZIELNA DZIEWCZYNO!!!
DOŁĄCZAM SIĘ DO PIĘKNYCH ŻYCZEŃ:-)

Nadal się za was modlę.... wczoraj moja córka miała poświęcenie medalika( bo w maju komunia) i ksiądz powiedział, żeby dzieci namówiły rodziców do wspólnej modlitwy........ i moja Natalka w modlitwie prosiła Boga o zdrowie dla " tej dziewczynki z BB jak tam.... a Mai...." - wzruszyło mnie to:tak:.

TRZYMAJCIE SIĘ MMM!!!

Monia cudowne wiesci, z dnia na dzien jest coraz lepiej :-) juz sie nie moge doczekac jakies fotki Majeczki :-) rany to cudownie ze jest taka towarzyska :-) moge isc do pracy z dobrymi wiesciami bo wszyscy sie mnie tam wypytuja jak Maja :-)
z drugiej strony strasznie mi przykro ze jedna mala kruszynka odeszla... :-( niestety nic na to nie poradzimy :-(

Monia sciskamy mocno Ciebie, Maje i Marcina :-)

Moniczko,jakie cudowne wiesci! :-) Widze,ze Majulka miala super nocke! Ahhh,od razu widac,ze nasza dziewczynka wraca do zdrowka. :-) :tak: Z temperaturka bedzie sobie radzic nadal,na bank! :-) :tak: :-) Super,super,super! Czekamy na kolejne wiesci! :-)
Trzymajcie sie dzielnie MMM! :-) :blink:

['] dla tego malutkiego dzieciatka... :-(

Hanus,dziekuje slicznie w imieniu ZUZI!!! :blink: :-D

Monisiu wszystkiego Najlepszego...a najbardziej tego żeby Twoja Majeczka była już zdrowa!!! Bo wtedy wszytsko będzie już dobrze...i uśmiech na Twojej twarzy zagości na zawsze :))))

A z Majeczki...świetna dziewczynka poprostu...super że trzyma temperaturkę..czekamy teraz na własny oddech Majeczki!
Trzymajcie się...buziaki wielkie.

P.S. Nie wiem czy uda mi się zajrzeć popołudniu- mam gosci ale wieczorkiem będe patrzyła co u naszej kruszynki. papa

Moniczko jeszcze raz wszystkiego co najlepsze a zwłaszcza zwiększenia sil bo jak wrócicie do domu to dopiero się zacznie a miejmy nadzieje ze to już nie długo Maja sobie radzi temperatura w normie jeszcze trochę i rurkę sobie wyciągnie czyli idzie ku dobremu więc życzę Wam szybkiego powrotu do domu z radosnymi buźkami
Buziaczki od M>D>M>W / W....oraz dla Marcina od D>W / W...
19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
bfd75657f44e6858med.jpg

57606362cfb79a81med.jpg

Monia
zdrówka, zdrówka, zdrówka
dla Ciebie i całej Rodzinki. Życzę też spokoju ducha, poczucia bezpieczeństwa, samych szczęśliwych dni spędzonych na szaleństwach z Majką.
Buziaki!!!

Pozdrawiam e-cioteczki!

Dla Zuzi też zdrówka i szczęścia od cioci i Kubusia!!!

Całą radość z powrotu Mai i Zosi do zdrowia burzy niestety śmierć tego dzieciątka. Ale on już tam z Aniołkami, nie cierpi - tak musiało widocznie być...:-(

Płaczę... żal ogromny... Co Rodzice tego dziecka tam przeżyli... Nigdy sobie tego nie wyobrażę, ja bym nie dała rady...:-(

Maju i Zosiu - jesteście silne duchem i ciałem. Nasze Wojownicze Księżniczki . Droga do domu coraz krótsza!!!:laugh2:

li-6403.png

reklama
Moniczko, wszystkiego najlepszego!!!!!

Znów świetne wiadomości o Mai i Zosi :tak::tak::tak::tak:

Szkoda tylko tamtego biednego małego dzieciątka... i bardzo bardzo współczuję jego rodzicom :-( to chyba najgorsze przeżycie jakie może spotkać człowieka....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry