reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja całe popołudnie miałam gości...myśląc o Mai opowiadałam rodzince o was :)
Dopiero teraz mogłam zajrzeć. Szkoda że Majeczka uśpiona, ale może jutro pobawi się nowymi zabawkami...pewnie ją bardzo zainteresują...:))
Cieszę się ogromnie że jest wszystko dobrze, że Majcik stabilnie sobie robi kroczki do domku...
Zmartwiła mnie wiadomość o leczeniu Zosi :((( Mam nadzieję, trzymam kciuki i głęboko wierzę że z Majeczką uda się jednak wcześniej :)))
Trzymajcie się kochani...cały czas modlę się o siłę dla Mai...i o własny oddech :)
Jutro pewnie zadzwonie do Ciebie Monika :)
Buziaki i uściski...kolorowych snów małe księżniczki. :)))

reklama
Monika,ciut spóźnione,ale z serca-najlepsze życzenia,przede wszystkim żeby Majeczka była zdrowa,bo wtedy reszta już się ułoży:tak::tak::tak:

Monia ... ja również dołączam do grona składających Ci życzenia urodzinowe ... i życzę tego co Gabi .... przede wszystkim zdrówka dla Majeczki :tak::tak::tak:!!!

dobrej nocki kochane e ciocie i oczywiście dla naszych maleństw:-);-) spokojnej nocki :tak::tak::tak::tak::tak:
Mońcik prosimy jakies zdjątko Majeczki w kaftaniku i z zabawkami :sorry2::laugh2::-) w miarę możliwości rzecz jasna :tak:(może być bez zabawek :-D:-D:-D)
spokojnej nocy wszystkim :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Strasznie pozno,ale jestem...Caly dzien zakupowalam znaczy sie szukalam Mikolaja:)...Maz zostal z dziecmi a ja w dluga na sklepy:-D:-D:-D...

Swietnie,ze u Majeczki dobrze...Moniczko szkoda ze spala...ale z drugiej strony jak spi to zbiera sily a tych jej trzeba:)))...

Moncik...z Okazjii Tego Ze W Metryce Znow Przybylo zycze Ci tego wszystkiego czego Ty sama sobie zyczysz:-):tak:...A od siebie to duuzzzo zdrowka dla Majeczki i tego zebys z lekarzami widywala sie tylko na RUTYNOWYCH WIZYTACH KONTROLNYCH...Pozdrawiam i sciskam...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU:-):-):-):-):-):-):-)

Dzień dobry!
Cieszę się, że u dziewczynek wszystko dobrze.:-)
Czekam na dzisiejszą porcję informacji!
Pozdrawiam!

li-6403.png

Witam Dziewczyny w ten poniedziałkowy poranek. :) Trudno zawsze się wstaje, ale trzeba być pozytywnie nastawionym. :) Ciekawe co mi z tego wyjdzie.

Czekam na wieści o Mai i liczę, że dzisiaj Monika będzie mogła się z nią pobawić nowymi zabawkami. To napewno wpłynie dobrze na Maję!!! :) Tyle nowych i ciekawych rzeczy dostanie. :)
A co do Zosi, to wierzę, że szybciej wyzdrowieje. To taka silna dziewczynka!!! :)) Da radę!!!

No i jeszcze wyczytałam smutną wiadomość o zmarłym maluszku. :( Jak trudno się pogodzić z takimi sytuacjami. Ale wierzę, że Bóg wie co robi!!!

Miłego dnia Wam życzę i zabieram się za pracę!!!

Witam na najgorętszym wątku :-)

Majuni Moni i Zuzi...odrobinę spóźnione ale płynące z głębiu serca życzonka zrówka zdrówka i jeszcze 1000 razy zrdówka :-):-):-)

[*] dla kolejnego maleńkiego Aniołka :-(

Czekam dzisiaj na TYLKO pozytywne wiadomości :tak::tak::tak:

Dzieeeeeeeeeen dobry! :happy:
Buziaki dla Majuni,Zosiuni,ich rodzicow i wszystkich e-cioteczek i ich bobaskow! :blink:
Czekam na piekne wiesci o Majulce i,oczywiscie,swiezunia fotunie! :-)

Moniczko,sliczne dzieki za zyczonka - juz przekazalam je dla Mojego Slonka! :-D Zuzia przesyla Ci buziaki,takie takie ahhhhhhhh slodziaki! :-D :blink:

reklama
Witam poweekendowo! No i czekam na cudowne wiesci od Moniki! :tak:
Alez ja Was podziwam malutkie bohaterki! Miec tyle sily...Niejeden strongmen by Wam pozazdroscil :-)

Majeczko, Zosiu, jak zwykle zycze Wam duzoooooo zdroweczka!

A dla malutkiego Anioleczka
[*] Smutne, ze takie niewinne istotki musza odchodzic...:-:)-:)-(

Pozdrawiam Was wszystkie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry