- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
i ja jestem...Biedna Maleńka widać,ze wymęczona strasznie :----(serce się kraje i jednocześnie budzi się wściekłość na to życie, ze takie nie sprawiedliwe i takie maleństwa muszę tyle się wycierpieć i namęczyć
bidulka na szczęście nie będzie tego pamiętała.
Zdrowiej nam Majeczko i nabieraj sił:-) jesteśmy wszystkie z Tobą i Twoimi rodzicami myslami i serduszkami:-):-):-) i z wszystkimi dzieciaczkami które tego potrzebują
bidulka na szczęście nie będzie tego pamiętała.
Zdrowiej nam Majeczko i nabieraj sił:-) jesteśmy wszystkie z Tobą i Twoimi rodzicami myslami i serduszkami:-):-):-) i z wszystkimi dzieciaczkami które tego potrzebują
KubyMama
Kubomanka
E-cioteczki - pozdrowiłam od nas Malwinkę i jej Rodziców na forum "Serce Malwinki". Wczoraj Mama dziewczynki trochę napisała o obecnej sytuacji. Zajrzyjcie w wolnej chwili...
Czekam na wieści od Mońcik!!!
A co do wątłości Mai, to jak odzyska siły, to szybko to nadrobi. Wady serduszka nie było widac gołym okiem, a tą chudośc niestety tak i to tak martwi. Ale według mnie to najmniejszy problem (chociaż dla mamy, która chce, żeby jej dzidziuś był pampulaczkiem, to na pewno zmartwienie). Najważniejsze, że serduszko naprawione, reszta wróci do normy.
Nie martw sie tak Moniko, powolutku do celu, który jest już bardzo blisko!!!
Czekam na wieści od Mońcik!!!
A co do wątłości Mai, to jak odzyska siły, to szybko to nadrobi. Wady serduszka nie było widac gołym okiem, a tą chudośc niestety tak i to tak martwi. Ale według mnie to najmniejszy problem (chociaż dla mamy, która chce, żeby jej dzidziuś był pampulaczkiem, to na pewno zmartwienie). Najważniejsze, że serduszko naprawione, reszta wróci do normy.
Nie martw sie tak Moniko, powolutku do celu, który jest już bardzo blisko!!!
Wzruszające zdjęcie Majeczki..... dzielna dziewczynka, śliczna naprawdę!! Niech zdrowieje z każdym dniem....!!
I wszystkie pozostałe maluszki też!
Wiecie co ale ta Kancelaria Kaczyńskiego zachowała się naprawdę nieładnie - dzwonili do Mońcik wiedząc, że sytuacja się zmieniła (operacja w Polsce) i natychmiast się wycofali gdy Mońcik powiedziała im o potrzebującej Malwince... wygląda to tak, że zadzwonili dla zachowania pozorów wiedząc, że ich pomoc w organizacji wyjazdu dla Mai nie jest potrzebna! A niech ich... pozoranci!
I wszystkie pozostałe maluszki też!
Wiecie co ale ta Kancelaria Kaczyńskiego zachowała się naprawdę nieładnie - dzwonili do Mońcik wiedząc, że sytuacja się zmieniła (operacja w Polsce) i natychmiast się wycofali gdy Mońcik powiedziała im o potrzebującej Malwince... wygląda to tak, że zadzwonili dla zachowania pozorów wiedząc, że ich pomoc w organizacji wyjazdu dla Mai nie jest potrzebna! A niech ich... pozoranci!
K
kasiulka0901
Gość
MOńcik trzymam za Was kciuki, modlę się i za Zosieńkę też, mój mąż to samo
Niby Maja na zdjęciu wygląda krucho, a ja na fotce widzę ostoję siły i walki. Nic tylko brać przykład z małej ziewczynki, która się nie poddaje.
Masę nadrobi. Oby wkrótce mogła oddychać samodzielnie, to pewnie zacznie do Was "mówić" i pięknie się uśmiechać.
Niby Maja na zdjęciu wygląda krucho, a ja na fotce widzę ostoję siły i walki. Nic tylko brać przykład z małej ziewczynki, która się nie poddaje.
Masę nadrobi. Oby wkrótce mogła oddychać samodzielnie, to pewnie zacznie do Was "mówić" i pięknie się uśmiechać.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Strasznie sie wzruszylam patrzac na zdjactka Majuni :-(
Na szczescie wszystko zmierza ku lepszemu Duzo zdroweczka Majeczko, zbieraj sily, bo cale zycie przed Toba :-)
I dla Zosi duzo zdroweczka!
A Majunia cialka na pewno nabierze
Na szczescie wszystko zmierza ku lepszemu Duzo zdroweczka Majeczko, zbieraj sily, bo cale zycie przed Toba :-)
I dla Zosi duzo zdroweczka!
A Majunia cialka na pewno nabierze
OLU Takich ludzi jak Monika lub mama Malwinki jest tysiące a może nawet i miliony gdyby kancelaria prezydenta miała wszystkim pomagać to by państwo zbankrutowało.Sprawa Moniki była bardzo nagłośniona a mama Malwinki może nie pisała do nich więc nie są zainteresowani tą sytuacją nie można z góry osądzać jak sie nie wie całej prawdy.Monika pisała do nich więc się odezwali to że po czasie nie ważne odezwali się z (chęcią pomocy) a ze skończyło się to inaczej to już inna bajka.
To się teraz nie liczy najważniejsze ze Maja miała już operacje i że nie było trzeba zbierać tak kolosalnej sumy i teraz jest ważne żeby Maja dochodziła do siebie i szybko wracała do zdrowia i do domu bo jak to mówi przysłowie ,,wszędzie dobrze3 ale w domu najlepiej"
Dziękuje za buziaczki dla Weroniki ja również przesyłam w swoim i Weroniki imieniu dla wszystkich dzieciaczków forum buziaczki, niestety od Weroniki taki trochę zasmarkany ,chyba coś ją bierze oby sie nie rozkleiła bo jutro impreza choinkowa.
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
To się teraz nie liczy najważniejsze ze Maja miała już operacje i że nie było trzeba zbierać tak kolosalnej sumy i teraz jest ważne żeby Maja dochodziła do siebie i szybko wracała do zdrowia i do domu bo jak to mówi przysłowie ,,wszędzie dobrze3 ale w domu najlepiej"
Dziękuje za buziaczki dla Weroniki ja również przesyłam w swoim i Weroniki imieniu dla wszystkich dzieciaczków forum buziaczki, niestety od Weroniki taki trochę zasmarkany ,chyba coś ją bierze oby sie nie rozkleiła bo jutro impreza choinkowa.
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Śliczna Weronika i Jej Siostra!!! ) Całusy dla pięknych Dziewcząt!!!
Osiągnęłyśmy magiczną stronę 200. )
Ciekawe co u Mai, Monika teraz pewnie u niej jest. Czekamy na wieści!!
Ciekawe co u Mai, Monika teraz pewnie u niej jest. Czekamy na wieści!!
Biedna Majunia, taka umęczona ....
Zbieraj siły maleńka I wracaj szybko do domku ;-):-)
Wysyłam pozdrowienia
i czekam na nowe wieści
Zajrzałam na stronkę Malwinki :
Serce Malwiny
i od razu sie poryczałam ... eh to życie, biedne te wszystkie chore dzieci ... Maja, Weronisia, Malwinka, Maciuś, Wiktorek i jeszcze wiele wiele innych ...
Zbieraj siły maleńka I wracaj szybko do domku ;-):-)
Wysyłam pozdrowienia
i czekam na nowe wieści
Zajrzałam na stronkę Malwinki :
Serce Malwiny
i od razu sie poryczałam ... eh to życie, biedne te wszystkie chore dzieci ... Maja, Weronisia, Malwinka, Maciuś, Wiktorek i jeszcze wiele wiele innych ...
reklama
KubyMama
Kubomanka
Też o tym pomyślałam
Doris, głowa do góry, masz śliczne córeczki, Weronika jest bardzo pogodnym dzieckiem, bierz z niej przykład.
Co tam u Mai?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.