reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pewnie jest przy Majce, albo rozmawia z lekarzami.:tak:

li-6403.png

reklama
Jejciu, może Maja się obudziła i Monika może być przy Niej dłużej?? Pewnie teraz cieszą się Sobą!!

Mam nadzieje, ze jest dobrze z naszą Majeczką i małą Zosią :tak:, nie mogę się juz doczekać wiadomości od Moncik

UFFF....Już Monika zadzwoniła :)
Więc jeśli chodzi o Majkę...to w nocy było trochę kłopotów bo musieli jej włączyć znowu respirator na 100% tlenu (już miała wcześniej zmniejszony, ale spadła jej saturacja i podnieśli znowu)...jeszcze nadal ma dziecinka gorączkę wysoką a ciałko się wychladza. Żeby tylko szybko doszło to do normy!!! Ale po głosie Moniki słychac że zadowolona...bo Majeczka ma oczka szeroko otwarte i patrzy sobie :) Monika była u niej godzinę...weszli później, byli dłużej, stąd brak wieści wczesniej.
Jeśli chodzi o Zosię....stał się mały cud!!! W nocy popsuła się aparatura do dializ...i Zosi nereczki zaczęły pracować...mała ładnie siusia, ładnie wygląda :))))
Juuupiiii!!!
Więc kochane mamy znowu dowód na to ze nasze Zdrowaśki działają i modlić trzeba się nadal.
Teraz Monika z mamą Zosi biegły po ciasto dla pielęgniarek....heheh

Och...już mi lepiej...tylko Majeczko żeby Twój organizm i ta termoregulacja nauczyła się pracować z NAPRAWIONYM serduszkiem...modlę się i trzymam...oj mocno trzymam kciuki!!!
Buziaki dla wszystkich e-cioteczek

Hura!!! Hura!!! Majeczko brawo i jeszcze raz brawo,Moncik widzisz wszystko sie jakos uklada...bedzie jeszcze lepiej zobaczysz:tak:

A dla Zosi odmawiam Zdrowaski i sciskam kciuki...musi byc dobrze!!!!

Zaczynam się denerwować ..... ale cały czas mam nadzieję, że z Mają i z Zosią wszystko dobrze :tak:

madzia8310 chyba trzeba zaczekać aż Monia sama da znać, widocznie nie może rozmawiać .... Ciekawe co się tam dzieje? Pewnie niedługo Monia sie odezwie :tak:

Boże dzięki!!! Ryczę!!!
Kocham Was cioteczki, to dzięki Waszym modłom!!!

:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D

li-6403.png

Hip hip! Huraaaaaaaaaaa!!!
Mowilam,ze na pewno jest dobrze? Ha! Ja mam zawsze racje! :-p :-D
Nasze dzielne dziewczynki! Cuda sie zdarzaja,huraaaa! :-) :-) :-)

SLONKA MALUTKIE!
ZYCZYMY WAM MNOSTWA SILY NA DALSZA WALKE!
TERAZ JUZ MUSI BYC WYLACZNIE DOBRZE,SKORO JUZ TYLE DZIELNIE PRZESZLYSCIE!
BUZIAKUJEMY WAS I WASZE RODZINKI SERDECZNIE!!! :blink: :blink: :blink:

reklama
i kto powiedział, ze cuda się nie zdarzają :tak:
brawo dla Zosi i dla Majeczki :-):-):-)
trzymam nadal mocno kciuki za te dwie dzielne dziewczynki:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry