reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pewnie jest przy Majce, albo rozmawia z lekarzami.:tak:

li-6403.png

reklama
Jejciu, może Maja się obudziła i Monika może być przy Niej dłużej?? Pewnie teraz cieszą się Sobą!!

Mam nadzieje, ze jest dobrze z naszą Majeczką i małą Zosią :tak:, nie mogę się juz doczekać wiadomości od Moncik

UFFF....Już Monika zadzwoniła :)
Więc jeśli chodzi o Majkę...to w nocy było trochę kłopotów bo musieli jej włączyć znowu respirator na 100% tlenu (już miała wcześniej zmniejszony, ale spadła jej saturacja i podnieśli znowu)...jeszcze nadal ma dziecinka gorączkę wysoką a ciałko się wychladza. Żeby tylko szybko doszło to do normy!!! Ale po głosie Moniki słychac że zadowolona...bo Majeczka ma oczka szeroko otwarte i patrzy sobie :) Monika była u niej godzinę...weszli później, byli dłużej, stąd brak wieści wczesniej.
Jeśli chodzi o Zosię....stał się mały cud!!! W nocy popsuła się aparatura do dializ...i Zosi nereczki zaczęły pracować...mała ładnie siusia, ładnie wygląda :))))
Juuupiiii!!!
Więc kochane mamy znowu dowód na to ze nasze Zdrowaśki działają i modlić trzeba się nadal.
Teraz Monika z mamą Zosi biegły po ciasto dla pielęgniarek....heheh

Och...już mi lepiej...tylko Majeczko żeby Twój organizm i ta termoregulacja nauczyła się pracować z NAPRAWIONYM serduszkiem...modlę się i trzymam...oj mocno trzymam kciuki!!!
Buziaki dla wszystkich e-cioteczek

Hura!!! Hura!!! Majeczko brawo i jeszcze raz brawo,Moncik widzisz wszystko sie jakos uklada...bedzie jeszcze lepiej zobaczysz:tak:

A dla Zosi odmawiam Zdrowaski i sciskam kciuki...musi byc dobrze!!!!

Zaczynam się denerwować ..... ale cały czas mam nadzieję, że z Mają i z Zosią wszystko dobrze :tak:

madzia8310 chyba trzeba zaczekać aż Monia sama da znać, widocznie nie może rozmawiać .... Ciekawe co się tam dzieje? Pewnie niedługo Monia sie odezwie :tak:

Boże dzięki!!! Ryczę!!!
Kocham Was cioteczki, to dzięki Waszym modłom!!!

:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D

li-6403.png

Hip hip! Huraaaaaaaaaaa!!!
Mowilam,ze na pewno jest dobrze? Ha! Ja mam zawsze racje! :-p :-D
Nasze dzielne dziewczynki! Cuda sie zdarzaja,huraaaa! :-) :-) :-)

SLONKA MALUTKIE!
ZYCZYMY WAM MNOSTWA SILY NA DALSZA WALKE!
TERAZ JUZ MUSI BYC WYLACZNIE DOBRZE,SKORO JUZ TYLE DZIELNIE PRZESZLYSCIE!
BUZIAKUJEMY WAS I WASZE RODZINKI SERDECZNIE!!! :blink: :blink: :blink:

reklama
i kto powiedział, ze cuda się nie zdarzają :tak:
brawo dla Zosi i dla Majeczki :-):-):-)
trzymam nadal mocno kciuki za te dwie dzielne dziewczynki:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry