- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Jejciu, może Maja się obudziła i Monika może być przy Niej dłużej?? Pewnie teraz cieszą się Sobą!!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
NA PEWNO WSZYSTKO JEST DOBRZE!!!
madzia8310
Fanka BB :)
UFFF....Już Monika zadzwoniła
Więc jeśli chodzi o Majkę...to w nocy było trochę kłopotów bo musieli jej włączyć znowu respirator na 100% tlenu (już miała wcześniej zmniejszony, ale spadła jej saturacja i podnieśli znowu)...jeszcze nadal ma dziecinka gorączkę wysoką a ciałko się wychladza. Żeby tylko szybko doszło to do normy!!! Ale po głosie Moniki słychac że zadowolona...bo Majeczka ma oczka szeroko otwarte i patrzy sobie Monika była u niej godzinę...weszli później, byli dłużej, stąd brak wieści wczesniej.
Jeśli chodzi o Zosię....stał się mały cud!!! W nocy popsuła się aparatura do dializ...i Zosi nereczki zaczęły pracować...mała ładnie siusia, ładnie wygląda )))
Juuupiiii!!!
Więc kochane mamy znowu dowód na to ze nasze Zdrowaśki działają i modlić trzeba się nadal.
Teraz Monika z mamą Zosi biegły po ciasto dla pielęgniarek....heheh
Och...już mi lepiej...tylko Majeczko żeby Twój organizm i ta termoregulacja nauczyła się pracować z NAPRAWIONYM serduszkiem...modlę się i trzymam...oj mocno trzymam kciuki!!!
Buziaki dla wszystkich e-cioteczek
Więc jeśli chodzi o Majkę...to w nocy było trochę kłopotów bo musieli jej włączyć znowu respirator na 100% tlenu (już miała wcześniej zmniejszony, ale spadła jej saturacja i podnieśli znowu)...jeszcze nadal ma dziecinka gorączkę wysoką a ciałko się wychladza. Żeby tylko szybko doszło to do normy!!! Ale po głosie Moniki słychac że zadowolona...bo Majeczka ma oczka szeroko otwarte i patrzy sobie Monika była u niej godzinę...weszli później, byli dłużej, stąd brak wieści wczesniej.
Jeśli chodzi o Zosię....stał się mały cud!!! W nocy popsuła się aparatura do dializ...i Zosi nereczki zaczęły pracować...mała ładnie siusia, ładnie wygląda )))
Juuupiiii!!!
Więc kochane mamy znowu dowód na to ze nasze Zdrowaśki działają i modlić trzeba się nadal.
Teraz Monika z mamą Zosi biegły po ciasto dla pielęgniarek....heheh
Och...już mi lepiej...tylko Majeczko żeby Twój organizm i ta termoregulacja nauczyła się pracować z NAPRAWIONYM serduszkiem...modlę się i trzymam...oj mocno trzymam kciuki!!!
Buziaki dla wszystkich e-cioteczek
Zaczynam się denerwować ..... ale cały czas mam nadzieję, że z Mają i z Zosią wszystko dobrze
madzia8310 chyba trzeba zaczekać aż Monia sama da znać, widocznie nie może rozmawiać .... Ciekawe co się tam dzieje? Pewnie niedługo Monia sie odezwie
madzia8310 chyba trzeba zaczekać aż Monia sama da znać, widocznie nie może rozmawiać .... Ciekawe co się tam dzieje? Pewnie niedługo Monia sie odezwie
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hip hip! Huraaaaaaaaaaa!!!
Mowilam,ze na pewno jest dobrze? Ha! Ja mam zawsze racje!
Nasze dzielne dziewczynki! Cuda sie zdarzaja,huraaaa! :-) :-) :-)
Mowilam,ze na pewno jest dobrze? Ha! Ja mam zawsze racje!
Nasze dzielne dziewczynki! Cuda sie zdarzaja,huraaaa! :-) :-) :-)
SLONKA MALUTKIE!
ZYCZYMY WAM MNOSTWA SILY NA DALSZA WALKE!
TERAZ JUZ MUSI BYC WYLACZNIE DOBRZE,SKORO JUZ TYLE DZIELNIE PRZESZLYSCIE!
BUZIAKUJEMY WAS I WASZE RODZINKI SERDECZNIE!!!
ZYCZYMY WAM MNOSTWA SILY NA DALSZA WALKE!
TERAZ JUZ MUSI BYC WYLACZNIE DOBRZE,SKORO JUZ TYLE DZIELNIE PRZESZLYSCIE!
BUZIAKUJEMY WAS I WASZE RODZINKI SERDECZNIE!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.