reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NikaMD---czesc siostrzyczko mojej bratowej:))))
wszedzie Cie pelno:))):-):-Dbuziaki dla Michasia...

Hi hi :-D:-) ale ten świat mały .... Też gorąco Cię pozdrawiam i ucałuj ode mnie swoje panienki :tak:;-):-)

Ty najlepiej wiesz co teraz czuje i przeżywa Mońcik, bo przeszłaś podobną drogę ... Modliłam się za Twoją Weronisią i pomogło, a teraz modlę się za Maję i wierzę, że będzie dobrze. Sciskam :tak:

NikaMD

reklama
A kuku! ;-)

Ajajaj,jaki dzis wazny dzionek! Mam ogromna nadzieje,ze nocka minela spokojnie naszej Majeczce i ze dzis ja zaczna wybudzac. :tak: :-)
Czekam z niecierpliwoscia,az ktoras z Was - e-cioteczki - napisze,iz Monika dala znac,ze wszysciutko jest ok i Maja juz nie spiocha! :-D :tak:

Buziaki! :blink:

I co? Cichutko...
Jejku, zaraz pewnie się dowiemy, że Maja już otworzyła swoje piękne oczęta, a Rodzice wzruszeni!!!:blink:

li-6403.png

widze ze nie tylko ja taka niecierpliwa :-), tez juz nie moge sie doczekac co tam z Majeczka, czy juz ja wybudzili, mam nadzieje, ze wszystko dobrze:tak:

Już mam wiadomość!!!
Maja zaczyna się ruszać!!! :)))
Juuuupiiii
Wiem tylko że nie mogli wejść na odwiedziny, ale najważniejsze że ja wybudzają!!! :)
Modlimy się babeczki żeby miała duuuużo siły nasza ulubienica!
Czekamy do 16...może wtedy dowiem się jakie wrażenia Moniki po wizycie i zobaczeniu Majeczki.
Buziaki

reklama
Maja sie zaczęła sie powoli ruszać czyli powoli sie wybudza.
A z tym wybudzeniem to nie jest tak jak sie wydaje to wszystko trwa powolutku bo nie mogą jej tak od razu wybudzić po prostu zmniejszają jej dawki usypiające i wtedy malutkim kroczkiem budzi się (może do końca tygodnia już otworzy swoje śliczne oczęta)
19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

104546d1e242762emed.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry