reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NikaMD---czesc siostrzyczko mojej bratowej:))))
wszedzie Cie pelno:))):-):-Dbuziaki dla Michasia...

Hi hi :-D:-) ale ten świat mały .... Też gorąco Cię pozdrawiam i ucałuj ode mnie swoje panienki :tak:;-):-)

Ty najlepiej wiesz co teraz czuje i przeżywa Mońcik, bo przeszłaś podobną drogę ... Modliłam się za Twoją Weronisią i pomogło, a teraz modlę się za Maję i wierzę, że będzie dobrze. Sciskam :tak:

NikaMD

reklama
A kuku! ;-)

Ajajaj,jaki dzis wazny dzionek! Mam ogromna nadzieje,ze nocka minela spokojnie naszej Majeczce i ze dzis ja zaczna wybudzac. :tak: :-)
Czekam z niecierpliwoscia,az ktoras z Was - e-cioteczki - napisze,iz Monika dala znac,ze wszysciutko jest ok i Maja juz nie spiocha! :-D :tak:

Buziaki! :blink:

I co? Cichutko...
Jejku, zaraz pewnie się dowiemy, że Maja już otworzyła swoje piękne oczęta, a Rodzice wzruszeni!!!:blink:

li-6403.png

widze ze nie tylko ja taka niecierpliwa :-), tez juz nie moge sie doczekac co tam z Majeczka, czy juz ja wybudzili, mam nadzieje, ze wszystko dobrze:tak:

Już mam wiadomość!!!
Maja zaczyna się ruszać!!! :)))
Juuuupiiii
Wiem tylko że nie mogli wejść na odwiedziny, ale najważniejsze że ja wybudzają!!! :)
Modlimy się babeczki żeby miała duuuużo siły nasza ulubienica!
Czekamy do 16...może wtedy dowiem się jakie wrażenia Moniki po wizycie i zobaczeniu Majeczki.
Buziaki

reklama
Maja sie zaczęła sie powoli ruszać czyli powoli sie wybudza.
A z tym wybudzeniem to nie jest tak jak sie wydaje to wszystko trwa powolutku bo nie mogą jej tak od razu wybudzić po prostu zmniejszają jej dawki usypiające i wtedy malutkim kroczkiem budzi się (może do końca tygodnia już otworzy swoje śliczne oczęta)
19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

104546d1e242762emed.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry