reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochani razem z Wami czekam na wieści do Mońcik, oby były dobre ... mam nadzieję, że tak własnie będzie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
To piękne, że Madzia tyle wniosła pozytywnej energii i wiary w Monikę i Marcina!!! Naprawdę Madziu - Pan Jezus zesłał Cię i Twoich bliskich na Ich drogę!!! :))

No i ja tez płacze ze wzruszenia, szczescia, obawy... sama nie wiem:baffled:
Jesteśmy z Wami:tak:trzymamy kciuki, czekamy....
musi być dobrze!!!!

TAK. Czekamy na same dobre wiesci. NIe moze byc inaczej , Bog wam wynagrodzi te cierpienia. Juz niedlugo bedziecie w trojke w domu i zaczniecie razem nowy, lepszy rok!!
/...,..,Aniele, Bozy strozu Moj, Ty zawsze PRZY MAJECZCE stoj........////

Ojej! nie pomyślałam nawet że dodam Monice tyle siły i nadziejii. Pojechałam tam bo poczułam, że powinnam...tak spontanicznie...i mój M. sie zgodził bez słowa! :) A tak poza tym- to dziękuję za tak miłe słowa dla mnie- ale naprawdę nie trzeba!!! Nie czuje sie jakaś wyjątkowa...ale Dziękuję!
Teraz czekam na wieści- pewnie już Monia z Marcinem są u swojego skarba. Tylko żeby dostali same pozytywne wiadomości!!
BŁAGAM....BOŻE!!!!!

Kciuki mocno zaciśnięte!!!

Madziu, to co zrobiłaś jest niesamowite! Całusy dla Ciebie i Twojej rodziny!

Pozdrawiam!

Madziu ... jesteś WSPANIAŁYM człowiekiem :tak:.

Mońcik ... Pan Bóg powiedział "proście, a będzie Wam dane" ... zawsze sobie to powtarzam i wierzę, że tak jest ... a my tu przecież wszystkie prosimy ... więc może być tylko dobrze :tak:. Trzymajcie się dzielnie waleczni MMM!!!

Wiecie co, jak wchodzę na ten wątek i czytam posty od wszystkich osób, które kibicują Majeczce i nie tylko kibicują ale dają też z siebie ile mogą, to to mnie tak optymistycznie nastraja,że od razu wraca wiara w ludzi. I tak sobie myślę,że skoro dzięki Mai tyle osób się zbliżyło do siebie i ...tak myślę stało się lepszymi ludźmi, to finał tej historii może być tylko szczęśliwy.

reklama
Madziu jesteś super i kropka. Monika i Marcin potrzebowali Twojego wsparcia - widzisz jaki tchnęłaś w nich optymizm?!:-D
Czekam na wieści od Mońcik... Już nie mogę się doczekac.
Boże, pozwól im cieszyc się zdrowiem Majeczki jak najprędzej!!!

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry