reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My też się meldujemy;-), nie piszę ostatnio bo nie weim co pisać:-(, ale cały czas jesteśmy z Wami.

Trzymamy kciuki.

reklama
cioteczki ja też czekam :-:)-:)-:)-(a w dodatku dzisiaj wyjeżdżam na 2 dni i nie będę mogła zaglądać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam taką prośbę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: może któraś z cioć mogła by mi wysłaś sms z nowinami???podałabym nr. na priv.:sorry2:

Pierwsza wiadomość dobra - obrzęk ładnie schodzi, jutro lub pojutrze zamkną mostek(o ile znowu coś sie nie napatoczy...).
Ale druga wiadomość mnie dobiła - lekarza zaniepokoilo to, że Maja nie trzyma tej temperatury ciala, więc zrobili jej badanie przezciemiączkowe, które wykazalo, że Maja ma jakiś torbiel przy tkankach w główce?!...co mogło wplynąć na jej uklad centralny i doprowadzić do takich wahań :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
To okropne, chyba nie dam juz rady, a dopiero o 16 spotkamy sie z neurochirurgiem aby porozmawiac i dowiedziec sie czegos więcej o tej sprawie.
Załamka, nie wiem czego się spodziewać, czy to naprawdę nic wielkiego czy jak???
Za co.....???

A juz tak sie cieszylam z tego mostka,kurrrrrdeeee! :-( :-( :-(
Do cholery jasnej,za przeproszeniem,czy nie moze byc juz wylacznie DOBRZE??? Czym ta malutka dziewczynka sobie zasluzyla,ze ciagle sie jej cos czepia? :wściekła/y: :-( A rodzice,ze musza tak cierpiec? :wściekła/y: :-(
Mam nadzieje,ze da sie to jakos szybko i bezproblemowo usunac,niekoniecznie operacyjnie... :-(

Buziaki dla Was - WIELCY MMM!!!

Mońcik spokojnie to na prawdę może nie być nic wielkiego, może samo nawet się wchłonąć!!!!!!!!!!!!!!!!wiem łatwo mi mówić a właściwie nie łatwo:-:)-:)-:)-(
na pewno to szybko sprawdzą i będziecie wiedzieli co i jak............ale skąd to się wzieło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Panie Boże, dlaczego to robisz :confused::no:
Dobrze,że obrzęki ładnie schodzą :tak:i że w końcu Maję zamkną:tak:
Hanus dziękuję Ci ślicznie i już wysyłam:-)

Moncik nie wiem co pisac....................smutno mi............nie myslalam ze moze sie jeszcze cos przypaletac.....................Boze.................:-:)zawstydzona/y:
Miejmy nadzieje ze to nie jest nic groznego i ze jak zamkna mostek tu uporaja sie z ta torbiela...............:tak:
Majus trzymaj sie myszko:tak:

Mońcik czytam o Waszych zmaganiach z przeciwnościami losu i jestem z Wami cały czas, myślami i modlitwą. Tulę mocno i wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Majeczko jesteś dzielną dziewczynką. Walcz skarbeńku.

reklama
Hej

i ja się witam

Moncik trzymaj się kobitko ,dasz radę ..zobaczysz bedzie dobrze ..zamkna mostek to i ta temperatura też zacznie się stabilizowac ........a ta torbiel moze sie wchłonąć ,myśl dobrze ,my tez tu myslimy dobrze i modlimy się za twoją córcie i za was kochani ...twoja córcia chce zyc i bedzie życ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry