- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
Muszą Być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..........denerwuję się:-(
ja też
KubyMama
Kubomanka
Ja myślę, że nie jest tak źle, bo przecież stan Mai nadal jest stabilny, nie było jakichś poważnych akcji. Po prostu jest osłabiona i trzeba czekac aż się zregeneruje i ruszy do boju!!! Lekarze zwalczą te wszystkie infekcje tak jak w Gliwicach i nasza Maja otworzy oczka, a tam ... kochani Rodzice. Wiem, że tak będzie i tylko modlę się, żeby to było jak najszybciej, żeby Monika i Marcin już się tak nie denerwowali, bo to oczekiwanie jest najgorsze. Chciałabym, żeby już mogli spojrzec Majce głęboko w oczy. To będzie dopiero szczęśliwy moment.;-)
Trzymam kciuki!!!
Trzymam kciuki!!!
Mamo Kuby, na pewno masz rację - Maja radziła sobie już naprawdę z trudnymi sytuacjami i teraz też sobie poradzi. Tylko oczekiwanie jest naprawdę okropne i ta świadomość, że mimo największych chęci żadna z nas nie jest w stanie nic więcej zrobić - takie poczucie bezradności.
A jeszcze niestety zwątpienie leży w naturze ludzkiej i słowa lekarzy (którzy przecież mają obowiązek uprzedzić o wszystkich możliwościach, które wcale nie muszą i nie będą mieć miejsca!!) potrafią nas nieźle zdołować.
Dlatego pozytywne myślenie i modlitwa są takie ważne. Ja się normalnie raczej nie modlę, ale za Maję - cały czas
A jeszcze niestety zwątpienie leży w naturze ludzkiej i słowa lekarzy (którzy przecież mają obowiązek uprzedzić o wszystkich możliwościach, które wcale nie muszą i nie będą mieć miejsca!!) potrafią nas nieźle zdołować.
Dlatego pozytywne myślenie i modlitwa są takie ważne. Ja się normalnie raczej nie modlę, ale za Maję - cały czas
agnieszka81
Fan(ka)
Ja tak samo...... Ja się normalnie raczej nie modlę, ale za Maję - cały czas
nie no kobity!!!!!!tyle modlitw nie może przejść Najwyższemu koło uszu...Na pewno nas wysłucha
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Pierwszy raz weszlam na ten watek...i sie poplakalam...A w pracy jestem...:---(
Mońcik, Marcinie, trzymajcie sie dzielnie!
A Ty sliczna Majeczko badz silna i walcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mońcik, Marcinie, trzymajcie sie dzielnie!
A Ty sliczna Majeczko badz silna i walcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mońcik,jedna malutka wiadomosc,prosze! Daj ktorejs dziewczynie znac,bo tu wszystkie siedzimy,jak na szpilkach i oczekujemy smska albo Twojego odzewu...
MAJUNIU!
TRZYMAJ SIE MOCNO MALA DZIELNA KOBIETKO!
ZOBACZ,JAK OGROMNE MASZ WSPARCIE!
SCISKAMY CIE CIEPLUSIO!
NIE POZWOL NAM WYLAC KOLEJNYCH LEZ... :-(
TRZYMAJ SIE MOCNO MALA DZIELNA KOBIETKO!
ZOBACZ,JAK OGROMNE MASZ WSPARCIE!
SCISKAMY CIE CIEPLUSIO!
NIE POZWOL NAM WYLAC KOLEJNYCH LEZ... :-(
monika3
Mama Amelki i Filipka
..........denerwuję się:-(
ja też
I ja cała w nerwach jestem co tam u naszego Majcika...
Ja myślę, że nie jest tak źle, bo przecież stan Mai nadal jest stabilny, nie było jakichś poważnych akcji. Po prostu jest osłabiona i trzeba czekac aż się zregeneruje i ruszy do boju!!!
Święta racja
reklama
Moncik trzymajcie sie!!!jestescie najsilniejsi na swiecie,ja dziennie o was mysle i podziwiam z calego serca,ja bym tyle nie zniosla,jestescie wielcy a Maja ta sile ma po was....zobaczysz jeszcze w te swieta bedziecie wszyscy usmiechnieci,bo Maja bedzie zdrowiec...zbaczysz...wiara czyni cuda....
caluje was mocno i trzymam kciuki caly czas!!!!
caluje was mocno i trzymam kciuki caly czas!!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.