reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jejku ja też czekam jak na szpilkach, a za godzinę muszę wyjść z domu :-( mam nadzieję że będą już jakieś wieści wtedy

reklama
Ja myślę, że nie jest tak źle, bo przecież stan Mai nadal jest stabilny, nie było jakichś poważnych akcji. Po prostu jest osłabiona i trzeba czekac aż się zregeneruje i ruszy do boju!!! Lekarze zwalczą te wszystkie infekcje tak jak w Gliwicach i nasza Maja otworzy oczka, a tam ... kochani Rodzice. Wiem, że tak będzie i tylko modlę się, żeby to było jak najszybciej, żeby Monika i Marcin już się tak nie denerwowali, bo to oczekiwanie jest najgorsze. Chciałabym, żeby już mogli spojrzec Majce głęboko w oczy. To będzie dopiero szczęśliwy moment.;-)
Trzymam kciuki!!!

li-6403.png

Mamo Kuby, na pewno masz rację - Maja radziła sobie już naprawdę z trudnymi sytuacjami i teraz też sobie poradzi. Tylko oczekiwanie jest naprawdę okropne i ta świadomość, że mimo największych chęci żadna z nas nie jest w stanie nic więcej zrobić - takie poczucie bezradności.
A jeszcze niestety zwątpienie leży w naturze ludzkiej i słowa lekarzy (którzy przecież mają obowiązek uprzedzić o wszystkich możliwościach, które wcale nie muszą i nie będą mieć miejsca!!) potrafią nas nieźle zdołować.
Dlatego pozytywne myślenie i modlitwa są takie ważne. Ja się normalnie raczej nie modlę, ale za Maję - cały czas :tak::tak:

Pierwszy raz weszlam na ten watek...i sie poplakalam...A w pracy jestem...:-:)-:)-(
Mońcik, Marcinie, trzymajcie sie dzielnie!
A Ty sliczna Majeczko badz silna i walcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mońcik,jedna malutka wiadomosc,prosze! Daj ktorejs dziewczynie znac,bo tu wszystkie siedzimy,jak na szpilkach i oczekujemy smska albo Twojego odzewu...

MAJUNIU!
TRZYMAJ SIE MOCNO MALA DZIELNA KOBIETKO!
ZOBACZ,JAK OGROMNE MASZ WSPARCIE!
SCISKAMY CIE CIEPLUSIO!
NIE POZWOL NAM WYLAC KOLEJNYCH LEZ... :-(

reklama
Moncik trzymajcie sie!!!jestescie najsilniejsi na swiecie,ja dziennie o was mysle i podziwiam z calego serca,ja bym tyle nie zniosla,jestescie wielcy a Maja ta sile ma po was....zobaczysz jeszcze w te swieta bedziecie wszyscy usmiechnieci,bo Maja bedzie zdrowiec...zbaczysz...wiara czyni cuda....
caluje was mocno i trzymam kciuki caly czas!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry