reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Módlmy sie dziewczyny tak żarliwie jak w dniu operacji.
Majeczka to zwalczy, bo to silna dziewczyna. Organizm osłabiony, to łapie rózne świnstwa, ale lekarze, a przede wszystkim Maja dadzą radę. Mała potrzebuje tylko naszego wsparcia duchowego. Pomóżmy jej i módlmy sie, żeby parametry się poprawiły.
Boże daj jej cieszyc się życiem, ona jest tego warta, Rodzice otoczą ją wspaniałą opieką. Daj jej siły!!!
Walcz Majeczko!!!

li-6403.png

reklama
:-:)-:)-:)-:)-(

Ale przecież najgorsza była pierwsza doba po operacji, która była OK:tak:
nie może być gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUSI być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże... Ty już wiesz co!:hmm:

Majeczko walcz kochanie!
Moniko, Marcinie - dla Was sił, wytrwałości, przytulam...

:-(
wierzę, że będzie dobrze , już taką drogę przeszliście razem.
Modlę się za Was i przytulam...

tak strasnie mi zle, cholera jasna!!! :-( :-( balam sie tych niezbyt dobrych wiadomosci ....

rozumiem Doris ze to jest Maja juz po operacji, plakac mi sie chce, ale wierze ze Maja wszytsko przetrwa i bedzie szczesliwym, zdrowym dzieciatkiem!!! nie ma innej mozliwosci:-)
de1b2a93cfb27c30.jpg

Brak mi słów.....
Wiem że będzie dobrze, ale dlaczego zawsze musi by pod górę???!!!Dlaczego????
Majuniu, trzymaj się Skarbie Kochany, jesteśmy z Wami, razem damy radę.Wiem to.

Boże taka śliczna maleńka dziewczynka .... też ryczę widząc to zdjęcie.... :-(

Niech szybciutko wraca do zdrowia!!!!!

Ale smutne wiadomosci dzisiaj :-( :-( :-( :-( :-( :-:)-:)-:)-(
Majeczko, duuuuzo zdrówka Malenstwo!!!! Musi byc w koncu dobrze!
Moniko, Marcinie, duzo sił dla Was...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry